Mai-Iun 2011. BV daii! HAI Anali80, Ramo_Jo!(24)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Ceao,gagici.Sunt in spital cu ceva contractii,o durere slaba de spate si dilatatie.Sper sa vina bebe azi.Tineti-mi pumnii.Va pup!

POZE IRIS
mami Iulia38+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreealydia spune:

BRAVO, IULIA! FII OPTIMISTA!

HAI, BEBE LEIA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy1981 spune:

multumesc fetelor pt raspunsuri am cautat si eu carucioare sport care pot fi folosite si de la 0 + luni si am gasit ceva de la graco cu preturi bune si patut am gasit si cadita .fetele blanaoase sunt la dr a inceput operatiunea deparazitare vaccinare tuns la cea mai mica dintre balanoase si operatie de sterilizare ,mi-a fost o mila de ele saracele ,la 16.30 le aduc acasa o sa am doua cantarete chele.
iulia nastere usoara si un bebel sanatos.
luiza cred ca de ziua mea ramane pana la urma sa vedem daca nu este bebelina grabita
pup fetele si baietii

36 w cu bebe lily
amr14zile uaaaaaaaaaaaaaaaauuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

HAI IULIA! NASTERE USOARA! ASTEPTAM VESTI!

Si eu m-am apucat azi de calcat hainutele pt bebe, insa n-am reusit sa calc nici jumatate, ca am obosit. M-am apucat si de bagaj, dar nici pe ala nu l-am terminat... Nu mai am stare, vreau sa fac multe, dar nu reusesc mare lucru, ca obosesc repede.

36+ si mami de Alessia-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Salutare,

N-am dat nici un semn de ceva vreme dar v-am mai citit din cand in cand cand am avut un moment de respiro
In primul rand, felicitari proaspetelor mamici, sa va aduca bebeii numai fericire si nastere usoara celor care urmeaza sa nasca
Noi suntem bine, crestem frumos, putin chinuiti de colici dar nimic insuportabil. Bebe Alex a pus bine in greutate, are acum 3.8kg fata de 2.5kg cu cat ajunsesem acasa din maternitate. Papa doar de la san singurel acuma, desi pana saptamana trecuta ii dadusem cu sticla lapte muls cu pompa in completare ca nu sugea suficient el fiind mititel. Multa lume mi-a spus ca de ce-i dau cu sticla ca se invata si nu mai papa de la san, dar nu a fost asa, de lunea trecuta papa numai de la san si nu era sa stau sa infometez copilu doar ca sa nu se invete cu sticla.
Laptic am destul si sper sa fie cat mai mult ca tare mi-as dori sa-l alaptez pana spre 9 luni, dar o sa vedem.Oricum a durat ceva pana s-a normalizat lactatia ca la un moment dat credeam ca am pierdut laptele pentru ca a doua zi sa vina la greu. Alex e un mancacios, urla doar de foame, cum se trezeste cum cere tzitzi si mor de dragul lui

Va pup si numai bine!

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Manuela77 spune:

Buna fetelor! Am intrat sa va anuntam ca azi dimineata la 3.30 a venit pe lume Maria, o panseluta de 2900gr si 50 cm, scor Apgar 10. Am nascut natural, dupa un travaliu de 2.5h, fara epidurala si epiziotomie. La 6 dimineata am plecat din spital si am avut ceva emotii pentru ca Maria nu reusea sa-si mentina temperatura. Acum suntem bine, papam tzitzi si increcam sa ne obisnuim unii cu altii!

PS. Aseara va scriam ca am cules crengute de zmeur si le-am pus la uscat. Nici prin gand nu mi-a trecut ce se va intampla in noaptea care a urmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Manuela, felicitari pentru panseluta minunata si pentru nasterea usoara
Laptic din belsug si refacere rapida!!!

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit77 spune:

Felicitari pt fetele care au nascut
Multa bafta celor care urmeaza sa nasca
Eu sunt programata marti la cezariana si abia astept sa vina pe lume si minunea mea.
Saptamana asta am avut ceva emotii ca se intampla ceva, pt ca am terminat de zugravit si am terminat si curatenia dar nimic bb sta linistit acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Gata,fetelor,am nascut si eu.Super rapid si usor,vreo 2-3 contractii nasoale si gata,panseluta Leia a venit pe lume.Are 3 kg si 48 cm si a luat primul 10.

Va pup cu drag.

POZE IRIS
mami Iulia38+ LEIA siIRIS- MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

FELICITARI MANUELA SI IULIA, sa fiti sanatosi si recuperare rapida, sa va traiasca copii.
Succes Carmen pentru marti, sanatate si un bebe sanatos si cuminte.

37+ cu Matei

AMR 14 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput