Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crinutza87

buna fetelor!

YLARI mersii o sa merg si eu la medic sa imi iau trimitere

elenusht si mie mi-a aparut un cos mare si dureros pe fata si eu nu am cosuri deloc nici nu imi apareau cand trebuia sa vina CM..asa ca suntem 2:)) stai linistita ca bebe e asa bine in burtica! pup

irlandezate asteptam cu vestea cea buna!!! cand tre sa faci testul? te puppppp

aly_k acu vad ca esti din Recas si eu din Timisoara ...suntem aproape!!:) ce medic ai? te pupicesccc

Sunt la Dr Huditeanu de la clinica dr Cioata,Imi place mult de ea,pt ca la eco mi-a explicat tot ce vad pe ecran si mi-a dat si poza cu bb,ea ii si la odobescu.Tu la ce medic esti?

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neata!

eu am culcat-o pe mara, am mancat si acum vreau sa merg sa pun la spalat. am intrat sa va salut si sa va urez o zi usoara si frumoasa.

aly_k ai facut si igg si igm pt toxoplasma, cmv, rubeola? pt virusul herpetic nu ai facut deloc?

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoareku spune:

salut! am fost aseara la medic si a confirmat sarcina! a confirmat ce se putea confirma la 5 sapt1 in rest totul e ok!
aaa, sa nu uit, UM 19.04 SI DPN 24.01.2012 DUPA CALCULELE CALCULATORULUI CA DPN ADEVARAT NUMA BEBE STIE CAND O VREA EL
nu ne ramane sa speram decat ca totul va decurge bine si fara probleme si sa sper ca va trece cu bine primul trimestru care e mai indoilenic
sarcina usoara la toate si mult optimism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Irlandeza, tinem pumnii sa te alaturi odiseei noastre!
Eu nu am nimic de povestit, ma simt foarte bine in continuare, n-am stari de rau, doar sanii ma dor si atat. Aaa, si din cand in cand ma mai ia cate o panica, dar noroc cu cei din jur ca ma readuc cu picioarele pe pamant!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 6+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

neata!

eu am culcat-o pe mara, am mancat si acum vreau sa merg sa pun la spalat. am intrat sa va salut si sa va urez o zi usoara si frumoasa.

aly_k ai facut si igg si igm pt toxoplasma, cmv, rubeola? pt virusul herpetic nu ai facut deloc?

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 8+

doctorita mea nu mi la pus pe lista,am facut doar ce mia zis sa fac

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crinutza87

irlandezate asteptam cu vestea cea buna!!! cand tre sa faci testul? te puppppp

Pai mai am de asteptat, abia din 3 iunie incolo. S-ar putea sa nici nu fie sarcina......am avut un mic "accident" in perioada fertila. E posibil sa se fii "prins" sau nu.
M-as bucura totusi sa fie sarcina, desi practic vorbind, inca nu e momentul bun pt. mine, eu avand multe probleme de sanatate in sarcina si dupa , si inca mai am de facut tratamente.
Vom trai si vom vedea.

Anangel

Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Bun venit noilor gravidute - sa aveti sarcini usoare, la termen si copii sanatosi!

Eu azi am experimentat o greata si-o pofta ciudate...
Mi-a adus sotul meu capsuni si, dupa a 2-a capsuna, mi-a venit greata care m-a tinut vreo 3 ore si nu a trecut nici cu fresh de portocale. In schimb, m-a lovit o pofta de... carnaciori oltenesti. Mi i-am facut la gratar si i-am infulecat pe nerasuflate, inclusiv inmuind painea in uleiul scurs... In mod normal, nici nu puteam privi pe cineva care mananca asa ceva, insa eu acum ma simt de parca mi-am gasit mancarea favorita! Si mi-a disparut greata!

P.S.
Scuze daca v-am facut pofta sau greata!

------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala --> nefinalizat
FIV 2 --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutza87 spune:

aly_k eu nu am medic:)) la ginecolog ma dc la dr.Dorneanu de la clinica President.! si primul baietel l-am nascut in Bistrita(de unde sunt eu..sotul e din Timisoara)..si bebele asta tot acolo vreau sa il nasc e clinica privata care lucreaza cu casa de asigurari si nu e scumpa deloc..si prefer acolo pt.ca mai stau la mami 1 luna doua dupa ce nasc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

fete, cred ca deja ma stiti ca eu sunt super stresata cu aceasta sarcina.Imi doresc atat de mult acest copil....de cand am aflat de aceasta sarcina mi-am facut saptamanal beta hcg si progesteronul in dinamica ca sa vad cum evolueaza. Beta hcg creste frumos, se dubleaza la 48 de ore, progesteronul a crescut dar acum a inceput sa scada si stiu ca nu e deloc bine....Mi-am sunat medicul sa-l intreb ce sa fac si mi-a spus ca atata timp cat nu sangerez si nu am contractii sa-mi iau tratamentul (arefam la 12 ore - este progesteron natural) si sa ma linistesc...dar eu nu pot! ce sa fac?m-am mai programat sambta ala un alt medic sa mai cer o alta parere! sper sa nu fie tarziu!voi ati mai auzit de astfel de situatii?

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenusht

fete, cred ca deja ma stiti ca eu sunt super stresata cu aceasta sarcina.Imi doresc atat de mult acest copil....de cand am aflat de aceasta sarcina mi-am facut saptamanal beta hcg si progesteronul in dinamica ca sa vad cum evolueaza. Beta hcg creste frumos, se dubleaza la 48 de ore, progesteronul a crescut dar acum a inceput sa scada si stiu ca nu e deloc bine....Mi-am sunat medicul sa-l intreb ce sa fac si mi-a spus ca atata timp cat nu sangerez si nu am contractii sa-mi iau tratamentul (arefam la 12 ore - este progesteron natural) si sa ma linistesc...dar eu nu pot! ce sa fac?m-am mai programat sambta ala un alt medic sa mai cer o alta parere! sper sa nu fie tarziu!voi ati mai auzit de astfel de situatii?

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

5+

draga mea, citeam pe aici si am dat peste mesajul tau.
trecand si eu prin o faza asemanatoare cu a ta in primul trimestru ma simt datoare cumva sa-ti bag mintile in cap, pe romaneste [:D
eu am avut hemoragie si hematom la 10-11 sapt si apoi am luat-o razna pana pe la 16 sapt cand am inceput sa pricep ca degeaba m-am stresat ca oricum nu aveam ce sa fac!
bine ca n-am afectat bebelina cu stresul meu si cu ecografiile facute aiurea.
deci: linisteste-te! oricum in primul trimestru nu iti poate garanta nimeni ca totul e perfect.
sa nu o iei cu ecografiile aiurea si nenumarate dupa ce il vezi prima data, da?
hai bafta la toate
sper ca nu v-am deranjat.

21+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput