Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (134)
Raspunsuri - Pagina 11
crispro spune:
Vigantol - pana la un an juma-doi ani zilnic (aproape pana la 2 ani, ca sa treaca si de iarna ai nostri), apoi pana la 7 ani in lunile cu "r", adica din septembrie pana in aprilie.
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
Isa a dormit azi la amiaza doar o ora jumate, cand am auzit-o strigandu-ma era deja in picioare in patut, cu ochii mari-mari, deci nici vorba de continuat somnul. asa ca acum a inceput maraiala de seara, i-am dat sa pape mai repede branza cu cereale si putin laptic (ea e obisnuita ca dupa laptic sau supica vine nani
) si doarme. sper ca n-o sa aiba chef de miscare la noapte. de cand cu miscareala asta a ei, nici rabdare sa doarma nu mai are, de parca nu-i mai ajunge timpul de explorat
...
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
crispro spune:
Vlad a dormit azi 40 min, toata ziua si a tinut-o intr-o maraiala, plangea cum il lasam din brate, ii era somn, nu vroia suzeta, dar nici nu se linistea fara. ioi, horror, zici ca avea 3 luni asa m-am simtit. Dupa 3 ore de leganat, plans copil, plans mama, am mers la plimbare, cu el cu tot. Marait si la plimbare, nesociabil. Am mers la soacra in piata si i l-am lasat 15 min ca simteam ca o iau razna. acum l-am adormit fara suzi, cu leganat, marait... sa vedem cum a fi noaptea. Maine ii cumpar o suzeta din asta de latex (acum are de silicon), ca nu vreau sa renunte inca la ea. mai ales ca noi suzi o foloseam de cateva luni numai la somn.
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
vigantol si eu asa stiu ca pana la 2 ani...noi zilnic 2 pic...daca uitam o zi nu e tragedie ![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui larissa_79 a mancat Nectarie 200 gr de legume cu carne. o lingura apa, o lingura mancare...dar greu tare si cu mofturi. Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
super
no' hai ca e de bine...si va fi si mai bineprogram noi avem asa
7-8 LM
10.30-11.00 - 200 gr cereale sau 250 gr pireu fructe
14.00 - 250 gr pireu legume + carne/ficat/ou/peste
18.00 - 100 gr mamaliguta, iaurt, fructe - ar manca mai mult dar nu ii dau ca sa suga la masa urmatoare
20 - LM si somn pana dimineata la 7!
asa cum zicea si Diana...dupa ce se diversifica o masa complet nu se mai da completare LM ...mie pediatra mi-a zis ca in 2 sapt ar trebui eliminat LM de la masa diversificata
la noi a durat 4 saptamani
Cristina de ce vrei sa iei de latex daca lui ii place siliconul?
noi numai latex am folosit...si www.becor.md/md/catalog-produse/item/219-suzeta-nuk-latex-genius-6-18-luni-733956.html" target="_blank">Nuk Genius a fost cea mai buna
Matei - luna a 11-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
crispro spune:
Oana, pai vreau sa incerc suzeta latex ca nu mai accepta deloc... am mai multe forme, marci, feluri, dar toate din silicon, si nu mai vrea nici o suzeta. Dar plange fara ea, degetul nu si-l baga in gurita. Cand plange mai tare si vad ca e obosit ii indes suzeta in gura si insist un pic cu ea, se zbate de 2 ori si apoi trage din ea, si se linisteste instant. Dar nu imi place sa il fortez asa, chiar daca se linisteste dupa. Si am zis sa incerc din asta de latex, poate i-o placea, io stiu... chestia e ca el asociaza suzeta cu somnul si de asta o refuza. Daca nici cu latexul nu merge, atunci il las cateva zile fara suzi, si voi legana pana la disperare, si voi plange si eu cu el, ce sa fac? Mersi de sfat cu suzeta, din asta o sa ii cumpar si eu, Nuk vroiam oricum , ca tot nuk am folosit, dar nu stiam de varianta "genius"
Sa-l ajutam pe Alex
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui larissa_79 fetite dragi am revenit!!! sper sa ma pot tine de voi cu scrisul cat de cat. Nectarie al meu a avut un fel de diaree virala si 2 zile a facut febra si scaune apoase. Ba febra mare ba 35.4. Am crezut ca innebunesc. Am chemat si salvarea cand am vazut temperatura mica atunci cand eu asteptam sa faca din nou 38. Acum suntem bine dupa 2 zile. Nu a fost f rau, starea lui era buna, doar 2-3 scaune mai apoase si urat mirositoarea. Am facut analize la sange si caca sa vedem sa nu fie rota virus cumva. Slava Domnului nu! Acusi mergem la control sa il vada dr sa fiu eu sigura ca e bine si sa vedem ce mai facem cu papa. Noi avem 7 dintisori, papa tzatzi la greu. fara lapte praf! fetele de ce bagati voi lapte praf cele care alaptati? Eu cred ca am suficient lapte si nu i-au decat spirulina. In continuare ii dau sa pape san cand si cum vrea. Si el e fan...evident. Si incet incet nu se mai satura si papa si mancarica insa mai lent si nu orice. Strange gurita. E fan iaurt Covalact si bananica. Impingem carutul in parc singurel, ne dam in leagan zicem ta-ta si mam-mam. E un scump ce sa mai cretul. Noaptea treziri fara numar de la durere de dinti sau nu. Uneori papa alteori insa doar de control sa vada ca e tzatzi acolo. Pe 8 iunie plecam 10 zile la Mamaia sa facem cura de aerosoli si mare. Sper sa fie ok si frumos. Ia ziceti mai este cineva acolo in perioada aia? Am citit din urma un capitol ca sa vad ce mai faceti. Oana, imi pare rau de relatia cu mama ta. Si pe mine ma doare sufletul pentru comportamentul soacrei fata de nepoti. Le cumpara de toate insa cand sa stea putin cu ei ( ca ii vede f f rar) se vede ca o face din obligatie. Concluzia mea a fost ca imi fac rau degeaba. Unii oameni nu se schimba. Tot ce putem e sa modelam atitudinea noastra fata de ei. Sa ii acceptam asa cum sunt. Tot ei o sa aiba de pierdut mai tarziu pentru ca, copii simt unde e suflet si unde nu. Fetelor cum mai stati cu kg? eu am 57.5. Ar trebui ceva sala dar nu am timp pentru ca petrec mult timp cu copii, treaba etc. Am zis ca dupa ce termin cu alaptatul. N e si foarte atasat de mine. Daca e cu tati si ma vede striga intr-una mam-mam. E asa de nostim si dulce. Si ma bucura si ma supara situatia. Ale nu a fost asa mamoasa, e o premiera pentru mine. Racusoru', insanatosire grabnica draguta. A fetelor daca sa zicem aveti o urgenta cu bebeii unde mergeti. La ce spital in Bucuresti sau vine cineva acasa? Eu am chemat salvarea si au venit niste incompetenti. Aia imi zicea ca e rota ca de ce nu ii dau antibiotic si alte babisme din astea! Trebuie sa gasesc un medic sau spital privat de copii in Bucuresti ok la care sa merg/chem in caz de urgenta! N-am reusit sa inteleg ce e cu crissey. De ce tineti pumnii? Am inteles ca e bunica ei f bolnava dar altceva nu! Am vazut ca fetele s-au simtit bine in ro. Super tare! Va imbratisez acum si mai revin! mi-a fost tare tare dor de voi! Fetele din Bucuresti...cand ne intalnim si noi cu carutele si delfinasii in parc? Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5# |
Eu una abia astept sa ne intalnim!!!Eu stau in Militari :D
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
crispro spune:
OANAAAAAAAAAAAAAAA, cat costa suzeta aia? am vazut pe un site 70 lei?????????? e cu aur?![]()
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Crisu, cam asa-i V de cateva zile, de simt ca imi iau campii. Maine seara il fac pachet si il trimit la soacra, asta e iar sotul care vrea sa-l expedieze.
Ce nu pot sa inteleg la feciorasul asta al meu e ca totusi el doarme ziua, a iesit din pasa aia cu somn de 30-40 min, doarme 2 reprize de cam o ora. Nu mai vrea nici pe jos, la joaca, numai in brate, se daca se poate si plimbat, ca daca nu, urlaaaaaa.. il mai las sa si urle, ca daca ies din camera zici ca-s sfasie careva, azi nici n-am mancat pana nu a venit sotul acasa. 
Sper sa fie o faza.. ca daca astea sunt doar fite, cred ca il las in plata lui si o sa se lase cu multe urlete si dureri de cap.. si asa, am o stare mult mai negativa decat de obicei.. doar afara simt ca respir si nu ma apasa peretii.
Alina
Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
LUNA 9
laurika1982 spune:
| citat din mesajul lui crissteo La multi ani Dimitrie, Miruna, Eva, Mara, Medeea si Ioana!!!! ![]() ![]() ![]() Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
La multi ani si de la noi!!
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
Anne45 spune:
Buna seara delfinariu
Giulino mi-a dormit doar 30 min azi de la 14:30 la 15.O zi tare grea , sunt zile in care nu reusesc deloc sa-l fac sa doarma pe timpul zilei .La 19:30 i-am facut papa-fasole verde+parmigiano , la 20 i-am facut baita si mi-a mancat 120lp si a cazut lat.Sper sa-mi doarma macar pana dimineata la 7. Nu mi-a acceptat niciodata suzeta-si am vre-o 5 tipuri si marci diferite . Ultima perioada in care eu insistam cu suzeta a fost pe la 3 luni dupa care nu am mai reusit , mi-o scuipa mereu si se enerva tare daca insistam sa i-o bag cu forta . Pediatra mi-a spus ca este mai bine asa , si nici nu-si baga degetelul in gura . Cand trebuie sa adoarma isi canta singur nana in brate la mine sau in pat , depinde de starea mea fizica dar niciodata cu muzica sau alt fond sonor. Avem o ciupercuta-lampadina de control de la Chicco pe care o folosim pe timp de noapte si doarme dezvelit -eu il tin mereu cu pijama lunga .
mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

(22 iulie 2010) si Alexia
(13 iulie 2006)