Licurici de ianuarie-februarie 2009(144)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

vero ai grija de tine si incearca sa stai cuminte. Mai intra si pe la gravide ca au inceput nasterile.

Un dragut Aidan cu targuiala lui. Sanatate!

eu nu vad unde trebuie sa votez.

am fost si noi la medic, col inchis si atat, mai nimic nu iti fac astia aici.

Ana e iar racita si cu muci si cu tuse. Ma doare si pe gatul si sug Vit C.

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

La multi ani Ira_liza!!! Multa sanatate si fericire va dorim!

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Miere noi anul trecut am avut problema asta cu constipatia si ne am tratat cu muuuuuulte prune pe zi, noroc ca ii placeau, nici acum nu mai are probleme

Bee si mie imi apare, ma streseaza de mor, dar o inchid de sus din dreapta

La multi ani IRaaaaaaaaaa, sari si tu cu o bucata de tort ceva....

Vero ai grija de tine

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Fetelor, va pupic, sanatate multa, Veronica ai grija de tine!Intru repede, ca de vreo trei luni tot ma tin sa va zic de constipatie. Dava va mai aduceti aminte Alex a fost campionul constipatilor ever. Pana la 6 luni facea doar o data la cinci zle cu supozitor, iar dupa ce am inceput diversificarea a devenit cosmar. Facea la 2-3 zile atat de tare si gros ca plangea saracutul, de multe ori cu firisoare de sange, de multe ori ii puneam 2-3 supozitoare si nu facea. Am incercat Debridat si Lactuloza fara nici un succes. Asa ne-am chinuit cam pana la 2 ani. Credeam ca nu mai vad luminita de la capatul tunelului, subiectul kk era cel mai important in casa si primul lucru care ma intreba sotul cand intra pe usa. Ultima oara s-a chinuit o zi intreaga, a plans toata ziua si eu cu el, nu mai putea sta pe scaun, decat pe o buca, ca-l deranja si cand, in sfarsit, a reusit sa faca a iesit un kk atat de gros ca daca-l faceam eu m-ar fi durut.
Am fost la pediatru la Timisoara si ne-a spus cel mai simplu si mai banal remediu: o lingura de ulei in mancare (eu i-o pun in piureul de legume de la pranz). Dupa cam o saptamana a inceput sa faca normal, in fiecare zi. Nu mi-a venit sa cred! De atunci are aproape 4 luni de cand face kk in fiecare zi, nu se mai screme decat f rar si f putin. Doctorul ne-a spus ca uleiul vegetal (nu smantana, ca noi ii dadeam smantana fara efect) are capacitatea de a goli bila, care este f importanta in digestie si formarea bolului fecal. In fine, am scapat de problema asta! De mult vroiam sa va scriu asta ca poate mai ajuta pe cineva. La noi fructele, iaurtul au ajutat doar pe perioade f scurte, de cateva zile, apoi revenea in forta.Va pupic, ca am mult de lucru si se scoala piciul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'Neata,

Ingrid eu pun ulei in mancare demult si din pacate la noi nu are nici un efect...de cand l-am adus la Bucuresti deja nu mai fac diferenta intre ce mancam noi si el, decat ca fac mancarea din start mai nesarata. Bine, nu va ganditi ca noi mancam nesanatos (in marea majoritate ingredientele sunt de la tara: legume, oua, carne).

Vad ca Razvi a inceput sa fac cam o data la 2 zile, cand depaseste 2 zile e musai nevoie de supozitor altfel nu face pt ca se abtine, ii e frica sa nu-l doara.

La noi singurul care a dat rezultate este Duphalacul, dar nu pot sa-i dau asa tot timpul, am tot sperat ca se regleaza din alimentatie.

Nici nu pot sa-i dau din toate cat as vrea, pentru ca de la 18:00 cand ajungem noi acasa si pana la 21:30 cand ne bagam la somn nici nu poate sa manance prea multe chestii.

Azi-noapte am avut noapte semi-alba...s-a tot trezit ca tusea si se calma numai daca il luam in brate. Am facut cu randul, cand eu, cand Adi. A mai tusit pana acum dar noapte dormea foarte bine. Sper sa scapam repede.

gascha

Crisspy, fericita de Razvi si 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Crisspy, ai grija ca tusea in somn sau cand copilul e la orizontala nu e buna, e semn de mai mult decat o simpla viroza.

Sanatate multa!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

La multi ani Iraaaaaaaa!!!

ne e dor de frumoasa carliontzata!!!

Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)

www.desprecopii.com/info.asp?id=3114" target="_blank">1 IUNIE, party DC - in lumea copilariei macar pentru o zi!

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Crisspy, ai grija ca tusea in somn sau cand copilul e la orizontala nu e buna, e semn de mai mult decat o simpla viroza.

Sanatate multa!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mersi frumos Mona

Am sunat medicul de familie insa nu poate veni astazi pe la noi, este plecata din Buc. Abia maine dimineata.

Crisspy, fericita de Razvi si 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Crisspy,uleiul de masline e bun,insa nepreparat,ci ca atare.
Noi nu avem probleme din cauza asta,dimpotriva,insa de la avocado face mai mult de ex..sau daca mananca spanac..

Ira,la multi ani!!!

Va doresc o zi superba si un weekend minunat.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

LA MULTI ANI IRA!!!

Noi suntem ok, copii adica ca eu is franta, cand doarme Elena se trezeste Stefan, cand doarme Stefan se trezeste Elena, si tot asa. Stefan intreaba toata ziua diverse chestii, vrea sa stau cu el sa-i explic sa ne jucam, sa manance.. am incercat sa-i dau si lui cand ii dau elenei astfel sa fiu cu amandoi in bucatarie, dar el daca vede ca-i dau ei vrea sa-i dau si lui tot eu.. el care mananca cum poate dar singur.. Masa de seara e cea mai linistita ca e Radu acasa, ziua o am pe soacra-mea dar Stefan nu vrea sa stea cu ea.. oricum supravegheaza fata..
Oricum Stefan se pare ca s-a mai cumintit are perioade cand sta singurel si se joaca cu masinutele, sau perioade scurte in care se uita la desene..
Saptamana viitoare o sa mergem la parintii mei, ca m-a innebunit ca vrea la tataie.. oricum acum in wwwk-end tata cu Stefan vor pleca la tara, se duc la pescuit... nu stiu ce va iesi va povestesc la intoarcerea lor.

Crisspy felicitari pentru semnarea antecontractului, sa stapaniti sanatosi apartamentul. Vad ca s-a mai imbunat si soacra-mea poate vindem si noi si sa ma mut mai aproape de ai mei..
Cristina esti o graviduta slabuta.. unde ziceai ca ai kg in plus? Carol este un dulce.., am uitat manacarea pe foc si ce e mai rau pun apa sa fiarba sa sterilizez biberoanele si uit de ea..

Naty bine ca nu ai avut probleme cu masina( daca ai uitat cheile), oricum incearca sa te odihnesti, toate se rezolva intr-un fel sau altul.
Si eu sunt destul de ametita, dimineata imi fac lista cu ce am de facut peste zi, ca altfel uit.. am uitat intr-o zi sa scot carnea din congelator.. iar seara nu aveam ce pregati., noroc ca maine imi aduc nasii Elenei sterilizator si scap de o grija..

Mergi la inceput