Licurici de ianuarie-februarie 2009(144)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

salutare tuturor

Bee - nici Alice nu papa....dar noi ne plimbam des si iti garentez eu ca nu se intampla nimic , o sa manance ea ceva pana la urma.

Am fost si noi plecati de vineri si Alice nu facuse kk, am pus-o pe olita, i-am explicat ca plecam cu masina si nu am cum sa o schimb...ca nu am apa sa o spal...etc.
Nu a vrut sa faca nik , ba mai mult, a stat si s-a abtinut pana am ajuns duminica seara acasa .
Am intebat-o: Alice de ce nu vrei la oala sau la wc? si ea a pus mana la pampers si a spus: nu, nu, aici vrei.....

Bee - nus ce reclama e la tine...poate ai vre-un spyware in calc, da o scanare cu antivirusul.

Mi-a fost mila de ea ca se tragea de hainele de la burtica si plangea din senin cand o apuca cufureala, dar s-a abtinut eroic. Zau daca inteleg ce e in capusorul ala...

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

26+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Este la Nestle Fitness si orice click dau in site (doar pe despre copii) mi se deschide reclama.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Bee - la mine nu apare nici o reclama.

Fetelor am si eu o intrebare
Am fost la control cu bb mic si dr a spus ca colul a inceput sa se deschida adica e "in foarma conica".
A spus doar sa continui tratamentul si doar in cazul in care am mai mult de 5 contractii/zi sa merg din nou la el. Binenteles cat mai putin efort si toate alea....
Adevarul e ca sunt un pic speriata, nu vreau sa nasc prematur...
Si acu intrebarea: a mai fost cineva in situatia asta? a stat cu colul asa si a nascut la timp?
Si asa sunt stresata ca nu are cine sa vina sa stea cu mine si nu stiu ce am sa fac....macar sa se nasca asaa.. mai mare ca sa fie puternic.

" target="_blank">http://community.webshots.com/user/veronica75margarint Fotografii noi si vechi

28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Vero, ia tratamentul cuminte. ai mari sanse sa nu ai nicio problema, daca il respecti. sunt multe cazuri de acest gen. tu nu vezi reclama annoying cu cerealele pentru ca nu esti in Romania
mai ce faza cu Alice... imi pare rau ca se abtine asa, nu e in regula...
Bee acus vad ca tu vroiai info despre hoteluri. nu am fost la cele dorite de tine, dar stiu de la prieteni ca intr-adevar Cornelia e peste cam tot. Ela quality zice multa lume ca e foarte child friendly, deci ati putea sa il luati in calcul.
marmaris si bodrum ar fi pe gustul meu, la bodrum am fost dar eram tineri si single si nu ne-a prea interesat de dotari magnifice
daca totusi mergeti singuri eu clar as alege marmaris sau bodrum, este muult mai frumos (din punctul meu de vedere)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

vero eu am stat la Ioana cu colul intredeschis vreo 2 luni ... am nascut la 40 de sapatamani in cap. E drept insa ca alea doua luni le-am stat in pat, ma ridicam numai sa merg la toaleta si sa fac o scurta plimbare o data la 3 zile. Si am luat Utrogestan si No-spa la greu.

Doamne, cat de enervanta e reclama aia!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Si asa Nadia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Nici eu nu vad reclama....din fericire!

Si eu sunt nitel ingrijorata cu A., e f f constipat si ieri mi-au zis educatoarele ca a facut kk cu sange, destul de mult. s-a mai intamplat sa ii gasesc sange in scaun in urma cu doua saptamani. Cred ca o sa-l trec pe o cura de piureuri de fructe, am observat ca alea ii fac bine la constipatie.

Azi dimineata inainte sa plece la gradi avea chef de pictat, ne-am targuit ca la piata, el vine la mine cu o fata f serioasa: five minutes mama, five minutes and "I go":))), eu: nu, trei minute!! el: four minutes mama, four:))) (imi arata si cu degetele de la mana ca sa fie mai convingator). Pana la urma l-am lasat un sfert de ora si am profitat sa fac un dus si sa ma spal la cap. Cand m-am intors imi pictase laptopul si covorul:)))))

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Vero stai cumintica in pat si nu te mai misca de acolo! Iei ceva medicamente pt relaxarea uterului? Ai contractii?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+

Mergi la inceput

Multumesc fetelor

E cam greu cu statul cuminte ca nu am nici un ajutor, dar evit pe cat posibil sa o mai iau pe Alice in brate si plimbarile zilnice cu ea cred ca o sa le reduc/scurtez asta e...

Ok, am inteles si cu reclama cum e

Anna - am vazut pozele cu Vladut sportivul
Bebelusi - eu am vrut sa votez si mi-a aparut ca am votat deja Si chiar imi place pozica pusa de tine .
sdcristian - mey ce slaba esti si iti sta foarte bine blonda
Crisspy, Naty - hahaha... ne luam de mana cu taticii cocheti si noi il asteptam intodeauna pe tati sa se termine de aranjat

Ira_liza - la multi ani!
iti doresc o zi frumoasa si multeee cadouri . Mai vrem poze cu frumoasa creata.

o zi frumoasa tuturor

28 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani, Ira! Sa fii sanatoasa si fericita!

Vero, ai grija de tine, stiu ca e greu sa faci asta, adica ma uit la Vlad care nu cere niciodata in brate la nimeni, doar la mine. Moare de drag sa-l duc in brate si eu ma topesc toata cand il tin Off, sper sa fie Alice intelegatoare si cumintica asa cum e intotdeauna, si sper sa gasiti o varianta ca sa gasesti ajutor atunci cand o sa nasti

Ha, ha, si eu am un sot de care trag mereu ca intarzii la serviciu din cauza lui, dar nu ca sta mult sa se imbrace ci ca ar dormi pana ar ajunge la birou daca s-ar putea

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Miere, acum am vazut ce ai zis de Aidan, sanatate multa! Aveti grija de voi, sper sa-si rezolve rapid tranzitul. Sa pape fructe si multe lichide, ciorbite

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput