Licurici de ianuarie-februarie 2009(144)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

noi ne-am tot gandit cum sa facem cu Ana si cu bb si am ajuns la concluzia ca nu vrea sa ne riscam ca Ana sa aduca toate bolile acasa. Imi va fi foarte greu sa ii explic de ce nu se poate apropia de bb.
Asa ca, voi sta cu amandoi acasa si voi merge in continuare la cursuri pentru Ana din toamna dupa ce pleaca mama.

Sper sa ne descurcam, in cel mai rau caz voi angaja pe cineva 2 zile pe sapt sa vina acasa la noi pentru a putea eu sa merg la birou.

Ana, f dragute pozele

Mama de Ana si 33+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Eu o sa il duc pe Vlad la gradi din toamna, sper sa mi-l primeasca pentru ca din cate stiu nu au voie sa ia la gradi sub 3 ani, iar vlad face 3 ani in feb

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Patri nu conteaza ca nu are 3 ani - numai locuri sa fie. Cel mai important este sa faca la olita / wc, sa manance singur, sa se imbrace singur. Astea au fost conditiile de la gradi de stat unde am vrut sa-l inscriu pe Razvi.

Eu cred ca Vlad face lucrurile astea si chiar daca nu le face acum pana la toamna mai aveti timp.

La noi astea inca sunt SF...zilele astea o sa incepem si noi potty training-ul...sa vedem daca se prinde ceva

IRA multa sanatate si impliniri! Mai treci pe la noi si mai povesteste-ne de Eliza

Crisspy, fericita de Razvi si 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

neata
am pierdut mesajul...
vad ca se tot vorbeste de gradi..eu sunt pro gradinita, cresa..Alex de acolo si-a dat drumul la vorba. Si, daca el merge cu drag, si vesel, pt mine e destul ca sa stiu ca ii place si e totul ok acolo.
Crisspy, felicitari pt casuta voastra! sa o sapaniti sanatosi si fericiti!
Patri, felicitari lui Vladut pt olita...oare trebuie sa-l "expediez" si eu pe alex la bunici ca sa faca?
Selene, nu te lasa iar prada depresiei...vezi ce ai, nu ce nu ai, bucura-te de ce este bun in viata voastra. Stiu, e greu fara bani. Noi traim din 1500 ai sotului si 375 ai mei pe luna...dar am trecut prin greutati si am zis ca nu ma mai vaiet de bani, ca oricati ai avea nu poti cumpara ceea ce noi avem deja:minunile de copii, dragostea lor si a familiilor noastre!
Eu ieri am aflat de niste cursuri gratuite si m-am dus intinsa, in speranta ca or fi si ceva pt domeniul meu (acelasi cu al tau). speram sa gasesc ceva gen traduceri sau macar vreo limba straina, ca astea imi plac...dar nu am gasit ce vroiam eu...mai puteam alege inspector resurse umane, cum am vazut ca e tendinta actuala, dar nu e pt mine. mai erau cateva, dar nimic care sa-mi "ring a bell" sau sa se potriveasca studiilor si planurilor mele. Asa ca am ales Coafura-frizerie. Nu pt a si practica meseria, ci pt mine. Am zis, ca daca tot sunt gratis...desi, sincer, daca as sti acum cate ceva, m-as duce ca ajutor intr-un salon...pana as gasi jobul ala ideal pe care il tot caut...
Ia sa te interesezi, poate se fac si in Braila, ca am inteles ca sunt la nivel national. scria pe usa "Munca are genul feminin." .Mi-au zis doamnele de acolo sa recomand tuturor femeilor pe care le stiu, indiferent de varsta, in special celor somere, dar nu numai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Selene, fa bine si mutati-va din Braila! Oras mort, oameni necajiti, dar parca depresia prea umbla pe strazile orasului! De fiecare data cand ajung acolo, ni se intampla ceva rau, ma simt rau fizic, abia astept sa ma intorc acasa, am o stare de anxietate la maxim. Daca tot ti-a dat Micola pontul cu cursurile, ti-as sugera ceva gen mani/pedichiura sau cosmetica. Ai talent la bibilit, rabdare, plus ca se cauta mai ales acum in sezonul cald; pana reusesti sa devii liber profesionista te poti stabili pe langa un salon. Nici eu nu stau stralucit cu banii, insa o manichiura la 3 saptamani (cu gel acrilic ca sunt mai rezistente) ma costa 60 de ron, iar o pedichiura (simpla) spre 30 de ron. Si scot banii, caci investesc in mine, ma simt bine, chit ca frec, si spal, si gatesc acasa dupa un copil de 2.3 ani.

Eu am alta problema in schimb: tb musai musai sa gasesc o solutie pt Dragos: ori bona 6 ore zilnic (pe care o pot plati cu maaaxim 600 ron), ori cresa 8 ore. Este tarziu pt inscrieri la cresa acum? Mi-l primesc peste o luna (sa spunem ca pana atunci rezolvam cu soacra mea0? Nu mananca singurel, nu este invatat cu olita, vb doar cateva cuvinte (de fapt are tratament pt intarzierea in aparitia si dezvoltarea limbajului). Am deja 2 oferte, sunt straine de noi, nu le cunosc (si de aceea sunt si reticenta) si ma gandesc la cresa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0
Nu mananca singurel, nu este invatat cu olita, vb doar cateva cuvinte (de fapt are tratament pt intarzierea in aparitia si dezvoltarea limbajului).

Scuza-ma ca ma bag in discutie...asa e si Razvi al meu si vroiam sa te intreb cum s-a stabilit ca are intarziere in aparitia si dezvoltarea limbajului si ce tratament ia...asta daca se poate spune. Multumesc frumos

Nu stiu daca inscrierile de la cresa si de la gradi se fac in aceeasi perioada insa ai putea incerca. Bafta multa!

Crisspy, fericita de Razvi si 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sal'tare doamnelor
Blackgirl, cel mai bine afli la cresele de la voi. ca din ce vad eu.. se schimba lucrurile de la un oras la altul. ai ceva perspective in jurul tau? eu as zice pro cresa si mai putin bona. alta e socializarea
Micola, succes la curs. ahahaha uite asa ceva mi-ar trebui mie, dar macar sa stiu sa imi aranjez parul.. cam am doua maini stangi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Saptamana trecuta am vorbit la o gradinita particulara si mi s-a spus ca e perioada de inscriri pentru urmatorul an scolar. Cred ca perioada e comuna si pentru cele de stat, pentru ca sunt toate sub autoritatea Ministerului Educatiei.

Roxana, am scris si la subiectul despre vacante in Turcia, poate ai un sfat si pentru mine.

As vrea asa de mult sa o iau pe Ale cu mine in Turcia, dar nu ne descurcam cu mancarea. Nu mananca aproape deloc, ieri a macat laptele la 7:30, un iaurt cu un biscuit la 13:00, o felie cu unt si gem la 18:00 si laptele de seara la 21:00. Nu stiu din ce traieste. Cred ca o tin vitaminele pe care le ia, dar sambata tre sa le intrerupem pt ca au trecut cele 3 saptamani de tratament.

Va rog, faceti ceva cu reclama la batoanele fitness sau ce sunt, ca ma deranjeaza!!!!!

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

micola, nu faci nimic nici cu ala de Inspector Resurse Umane, oricat de "trendy" ar fi. A facut Doru cursul asta, pe bani, si la ce i-a folosit? N-a interesat pe nimeni, si zau ca am trimis CV-uri si pe domeniul asta.

blackgirl0, inca nu se poate, chestia cu mutatul.
Io parca nici nu mai am avantul ala din tinerete, sa plec oriunde, numai departe de aici. Intr-un oras nou, adevarat, dar complet necunoscut. Rudele mele sunt la Cluj, stii bine, ala e punctul nostru de... referinta. Asa sunt eu, nu e musai sa stam bot in bot toata ziua sau sa stam in acelasi bloc, in acelasi cartier, dar sa nu am impresia asta de... singur pe lume.

bee, nici Daria nu mananca.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Bee, mama, eu as merge cu mandra. si ce daca nu mananca? cand o vedea mesele intinse cu zeci de feluri de chestii pe ele... parca vad ca o tenteaza ceva. mai stii? o veni copila mancand de acolo . tu stii ca si Eva e la fel. si ea e cu uscaturile/prostiile si supa. altceva... ff rar.

Mergi la inceput