Licurici de ianuarie-februarie 2009(144)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Patri, o inteleg foarte bine pe Selene, e greu sa te vezi ca nu mai ai alte optiuni si ca esti blocat.

Ma bucur ca Vladut face la olita. Ia sa il punem sa vorbeasca cu Alexia ca sa ii spuna ce si cum.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Bebelusi, super ca Vlad face la olita, sunteti norocosi. Al meu nu vrea cu niciun chip!

Nici Clara. Sta pe olita, si nu face nimic, dupa ce se scoala de pe olitza, face pe ea

Mergi la inceput

Citat:

Si eu l-am inscris pe Vlad la gradinita pt la toamna, am emotii de pe acum. Toata lumea mi-a zis ca sa nu-l dau ca e prea mic si o sa faca o gramada de boli, dar eu cred ca e mai bine pt el sa fie in colectivitate, si oricum nu va sta decat la program scurt.

Eu sper s-o dau pe Clara din februarie. Macar la program scurt.
Tot asa imi spune si mie, toaaata lumea, ca va fi greu cu racelile si bolile, si le aduce si acasa la Eliza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Pana la urma, noi nu o sa o dam acum pe Ale la gradi pt ca, intr-o luna, casa de la tara o sa fie gata si fetita va sta acolo, impreuna cu mama si cu tata, iar noi vom face naveta.

O sa vedem de la toamna cum va fi cu gradi.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

crisspy, felicitari pt apartamentPe unde e situat? Cate camere are? Scuze dc ai mai spus dar n-am apucat deloc sa mai citesc din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sfatul meu este ca bebe no 1 sa mearga la gradi mai devreme decat venirea bebe no.2. Din doua motive: 1. sa nu asocieze "izgonirea" lui de acasa cu venirea lui bebe 2, o sa se simta abandonat, tradat, o sa creada ca l-ati trimis de acasa special ca sa stati cu beeb 2.etc.

si 2. bolile, ii trebuie un minim de 3-4 luni sa isi faca o imunitate cat de cat, asa nu o sa aduca tot acasa si sa imparta cu bebe nou nascut, plus mama care va trebui sa se imparta intre un copilas bolnavior si alaptat/crescut bebe 2.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+

Mergi la inceput

Nici Clara mea nu vorbeste inca.Are un vocabular de nu stiu cate cuvinte, dar doar atat.
O fi baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

crisspy, felicitari pt apartamentPe unde e situat? Cate camere are? Scuze dc ai mai spus dar n-am apucat deloc sa mai citesc din urma.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse (27.01.2009) si broscutza Eliza Violeta (16.11.2010).

Cadia are 3 camere si este pe fostul Compozitorilor, actual 1 Mai, spre intersectia cu Sibiu

Crisspy, fericita de Razvi si 26 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Citat:

Bebelusi, super ca Vlad face la olita, sunteti norocosi. Al meu nu vrea cu niciun chip!

Nici Clara. Sta pe olita, si nu face nimic, dupa ce se scoala de pe olitza, face pe ea

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse (27.01.2009) si broscutza Eliza Violeta (16.11.2010).

Cadia, exact asa a facut si Vlad ieri, a stat pe olita si in momentul in care s-a ridicat i-am tras pantalonii fara pampers si a facut pe el lasand dara prin casa

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 10+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Sfatul meu este ca bebe no 1 sa mearga la gradi mai devreme decat venirea bebe no.2. Din doua motive: 1. sa nu asocieze "izgonirea" lui de acasa cu venirea lui bebe 2, o sa se simta abandonat, tradat, o sa creada ca l-ati trimis de acasa special ca sa stati cu beeb 2.etc.

si 2. bolile, ii trebuie un minim de 3-4 luni sa isi faca o imunitate cat de cat, asa nu o sa aduca tot acasa si sa imparta cu bebe nou nascut, plus mama care va trebui sa se imparta intre un copilas bolnavior si alaptat/crescut bebe 2.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 14+

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

Sunt total de acord cu Miere.

Noi din cauza asta l-am si dat pe Razvi la gradi din mai ca sa aiba timp pana la sfarsitul lui august sa se obisnuiasca cu ideea.

Cu bolile vedem cum o sa ne descurcam, dar eu cu amandoi si singura nu as putea sa ma descurc.

Crisspy, fericita de Razvi si 26 sapt

Mergi la inceput