Strugurasi de Sept-Oct 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor eu n-am par pe burta, nici macar puf.Seidana si mie imi creste parul mai greu, am observat.............si sunt fericita.

24+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

mikka, stai linistita ca nu raman asaAsasunt ei acum urati.

da si am facut doar inspectia de inscriere la gradul II si cotinui restul dupa ce vin din concediu, adica peste 2 ani

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Dbunny merci de lamurire, ma gandeam ca e vre-un regionalism si aflu si eu[D:]ceva nou. Mie imi chioraie matele si nu stiu ce sa mananc,am pilaf si supa de galusti de ieri,dar nu ma satisfac nici una.Mai devreme am mancat salata de varza,goala.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iris_K

Multumesc pt raspunsuri .

21+

iris nu fi supi daca este fetita sau ti--ai dorit de la inceput baietel si acum esti dezamagita?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

lali chair vorbeam azi ca e o varza asa de buna pe piata. excelenta, buna, dulce si suculenta! e buna si in salate si calita. si cu marar mult care si el e aromat si bun in perioada asta

mikka fii-miu m-a vazut la un mom dat topless si cica mi-au ruginit tzatzicile asta apropo de faptul ca se inhide pielea la culoare, mai apar diverse pete...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

mikka, Helena, zubi multumesc pentru sugestii,

cred ca la mine e mai special, ca eu transpir de numa numa, si daca inainte de sarcina foloseam un anti cu aluminiu, acum nu vreau ca substanta poate trece direct in lapte...ofof
dar cu bicarbonatul nu am inteles-o, mikka mai explica-mi odata pentru mine greu ajunge dupa ce al luat prinzul

si daca vorbit de mincare eu am papat:

una bucata de cartof copt cu cascaval, masline, castraveti murati si salata de varza, toate acestea le am amestecat cu cartoful.
la desert am baut un pahar mare de suc de portocale, dar nu proaspat cu de la dozator

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Fetelor, mi s-a facut o foame ingrozitoare de cand va citesc, serios, numai de bunatati vorbiti aiciAm intrat si pe grup si am citit retete postate de seidana, sa nu cumva sa le stergi, sunt minunate
racheel, tu esti tanara, ai timp destul sa dai gradul 2, eu daca o sa mai stau si in concediu 2 ani o sa revin la scoala la 34 de ani, e cam aiurea sa am doar deful la varsta asta. Eu am ratat ex anul trecut ca am fost internata in spital, acum a trebuit sa reiau inspectia finala.
Helenutza, e tare faza cu baietelul tau si cu tzatzicile ruginiteCred ca de fapt asta e termenul potrivit, parca sunt ruginite
marryan eu pun un pic de bicarbonat intr-un paharut de plastic si putina apa peste el sa se dizolve, dupa care, cu un disc din acela pentru demachiat aplic sub axile. Fetele spun ca e posibil sa ti se ingalbeneasca hainele, mie nu mi s-a intamplat pana acum, cred ca tine de organism. Oricum, sa nu te gandesti ca nu va mai iesi strop de apa , nici nu e foarte sanatos sa blocam cu totul activitatea glandelor sudoripare, insa de mirosit, nu miroase nimic, absolut deloc.

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11

Fetelor, mi s-a facut o foame ingrozitoare de cand va citesc, serios, numai de bunatati vorbiti aiciAm intrat si pe grup si am citit retete postate de seidana, sa nu cumva sa le stergi, sunt minunate
racheel, tu esti tanara, ai timp destul sa dai gradul 2, eu daca o sa mai stau si in concediu 2 ani o sa revin la scoala la 34 de ani, e cam aiurea sa am doar deful la varsta asta. Eu am ratat ex anul trecut ca am fost internata in spital, acum a trebuit sa reiau inspectia finala.
Helenutza, e tare faza cu baietelul tau si cu tzatzicile ruginiteCred ca de fapt asta e termenul potrivit, parca sunt ruginite
marryan eu pun un pic de bicarbonat intr-un paharut de plastic si putina apa peste el sa se dizolve, dupa care, cu un disc din acela pentru demachiat aplic sub axile. Fetele spun ca e posibil sa ti se ingalbeneasca hainele, mie nu mi s-a intamplat pana acum, cred ca tine de organism. Oricum, sa nu te gandesti ca nu va mai iesi strop de apa , nici nu e foarte sanatos sa blocam cu totul activitatea glandelor sudoripare, insa de mirosit, nu miroase nimic, absolut deloc.

21+ cu

am inteles mikka, o sa incerc si procedura asta, la mine nu e prb de miros ca nu il am, ci doar cantitatea de lichid care iese prin aceasta zona

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

racheel , e ok si fetita... da, sincera sa fiu cred ca preferam baietel, m-am bucurat cand a zis prima data acu' o luna ca e baietel si, desi nu a spus 100% atunci ca e baietel, m-am obisnuit cu ideea, ba eram convinsa ca e baietel ca asa am vazut eu cand s-a uitat intre picioare.. in schimb ieri, nu a prea stat bebe-ul, eu nu am vazut nimic, dar dr a zis ca se pare ca e "neted" intre picioare, de unde ca e fetita

Dar tot ce imi doresc e sa fie sanatos/sanatoasa!!! Ceea ce va doresc tuturor !

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinush4u spune:

buna ziua la toata lumea,

va citesc zilnic,sunt aici, stiu toate problemele fiecareia,meniul zilnic de la fiecare, dimineata la cafea mi-o incep cu voi, seara o termin cu voi,nu prea imi da inima ghes sa postez din cauza problemelor mele din trecut.cand am nascut prematur data trecuta am rugat administratorii sa stearga toate posturile mele si mi-am schimbat userul.Eram atat de activa ,am stat in spital 3 saptamani cu laptopul in brate, eram in toate subiectele.si la divertisment:) nu ratam nimik.
acum incerc sa fac pe cat pot abstractie de faptul ca sunt gravida.desi poate va amintiti am cerclaj facut si ar trebui sa o las mai moale, sunt zilnic la munca.incerc sa ma incarc de toate problemele posibile(nu ca ar lipsi) si sa imi treaca timpul.
de ieri sunt in 23 de saptamani.si sunt bine pana aici.saptamana viitoare sunt programata la morfologie.
cateodata ma gandesc ca acum imi fortez norocul doar doar sa vad dak merge.beau 2 -3 cafele pe zi, am seara tot 9 /6 tensiunea, mai beau si pepsi, ca am o dependenta,mai si fumez.
ultima oara am fost la dr cand am facut cerclajul acum 6 saptamani.poate va intrebati cum reusesc desi la prima sarcina am fost saptamanal.m-a convins viata ca dak ceva e sa mearga rau va merge indiferent de cat ne panicam si cat ne controlam.
am vrut sa mai postez cand una din fete a zis ca sunt multe cele care nu au mai intrat de mult, gandidu-ma ca poate s-a gandit la ce e mai rau.si am vrut sa va linistesc sa va zic ca si noi(cel putin eu) suntem bine.
pentru echo de saptamana viitoare am cele mai mari emotii, dar nu vorbesc cu nimeni despre ele.nici macar cu sotul.
ca sa va faceti o idee de gradul de dementa la care am ajuns , ieri am fost sa ii cumpar denisei(fiica mea de 7 ani, pe care va amintititi ca am adoptat-o in 2008)de la librarie diverse rechizite,si sotul imi arata cartea mama si copilul aia a lui marin parca,i-am zis NU, nu o vreau.am avut la prima sarcina si haine de gravida, si cartile de gravida, si pompa cu care m-am muls dupa ce fetita mea nascuta prematur a murit.nu vreau sa vad nimik.vreau sa ma vad la final, cu copilul sanatos in brate, si am eu timp sa cumpar de toate.ii multumesc lui dzeu ca desi mi-a luat ambii parinti,pe mama anul trecut, pe tata odata cu ingerasul in 2004 , mi-a lasat 2 surori care peste noapte mi-aduc la botul calului orice as comanda.(haine , mobila, orice,orice).
la capitolul haine, ce sa va zic.vin de la maxim 107 kg in anii trecuti,dupa mii de tratamente hormonale , inseminari,fiv, asta a fost maximul atins.acum dupa diete, gimnastica, nutritionist , masaje, impachetari,ajunsesem in decembrie la 80kg.dupa sarbatori, avem vreo 82 si nu stiam ca sunt gravida.deci haine mari (cel putin bluze la mine in dressing inca se gasesc).SIngura investitie a fost facuta in 3 perechi de blugi pana la genunchi de la H&M identici marimi diferite sa ii am pe masura ce cresc.ma tot trimit toti ai mei la cumparaturi acum cat mai pot sa ma misc,ca de imbracat chiar ca trebuie sa mi le cumpar singura ca sunt si pretentioasa,si refuz.prefer sa ma imbrac in ce am.
In concluzie,sper sa nu va fi intristat ca nu asta era ideea ci am postat doar sa va spun ca sunt aici, sunt bine, va urmaresc,totul se raporteaza la voi,i-am aratat si sotului pozele cu voi, cu burticile voastre, cu saratele, cu torturile cat au fost pe picassa, dar pur si simplu imi e mai bine asa.
ps: 2 zile la rand am facut bruschete,si cele simple si cele cu mozzarela.am ajuns deja la aproape 7,5 kg luate pana aici.am facut si tort de casa si saratele desi eu nu gatesc niciodata :)
sa imi tineti pumnii pentru joia viitoare, sau sa incrucisati 2 degete:)cum credeti voi.

Irinush4u 16+ saptamani

Mergi la inceput