Strugurasi de Sept-Oct 2011 (59)
Raspunsuri - Pagina 5
andreea_t spune:
Buna ziua dragele mele,
Cred ca e ceva in astre zilele astea cu panica...hai va rog incetati, trebuie sa ne relaxam spune o mica panicoasa
Dbunny: felicitari!!!
ramo_29: bine ai venit Ramo si felicitari pentru !
racheel: eu beau cafea foarte rar de cand sunt cu bebe, dar e din cauza psihicului meu bolnav si obsedat :))))inainte in fiecare dimi aveam o cana de cafea
mikka11: eu zic sa va potoliti cu masuratorile astea … nici nu vreau sa ma uit...cine site ce noua panica ma apuca
picioare umflate - si mie mi se intampla seara, nu mereu, dar nu foarte rau - eu una ma asteptam sa fie mult mai tarziu acest aspect
va spuneam ca il sun pe medic sa-l intreb de intariturile de seara ale burticii. zis si facut! numai ca eu una eram relaxata, cand am sunat dr mi-a spus ca nu e de gluma cu asta, ca sa iau 2-3 zile 3 nospa/ zi si vorbim dupa sa vedem evolutia. Daca continua intariturile seara a spus ca ma interneaza...eu una chiar ca m-am blocat de panica...nu credeam ca e ceva de luat prea mult in seama
23+
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 de ce? mie imi palce de el eu l-am votat. nu uita ca-s in diaspora aia blamata :P 20+ cu zebraroz.ro |
si io l am votat
dar...impresiile se mai schimba pe parcurs
_
22 +
camady spune:
Si mie imi place base. Sa nu dati cu rosii.Sau cel putin n-am avut o alta varianta mai buna.
24+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JadeJador
si io l am votat dar...impresiile se mai schimba pe parcurs _ 22 + |
mee 2... da vb lu camady.. intre cine si cine era de ales...
Andreea.. contractiile sunt periculoase atata timp cat sunt dureroase... de ce te-a panicat dr nu stiu, oricum no spa ia cum ti-a zis
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
May3 spune:
deci nu-s singura cu burta paroasa
al meu face mereu misto de mine, imi face freza la ea, se preface ca isi scoate fire dintre dinti dupa ce o pupa bine, el asa e mistocar de el.
dar pe mine ma streseaza, sper sa pice parul asta dupa ce nasc
mie imi creste repede parul peste tot. :( si parca s-a mai si innegrit.
pai intre base si geoana, normal ca l-am votat pe base
andreea, mai putin efort, intinde-te cand simti a ti se intarete burta.
si ia no-pa cum ti-a zis.
si lasa mai moale cu urcatul scarilor, cu mersul repede, cu facutul treburilor prin casa, deleaga-i sotului.
cu contractiile nu-i de glumit, dar nici sa te panichezi acum excesiv.
un pic mai multa grija.
20+ cu
zebraroz.ro
JadeJador spune:
meniul zilei de azi :
-supa de rosii
-tocanita de cartofi
-pepene rosu
-inghetata cat cuprinde
_
22 +
seidana spune:
citat din mesajul lui JadeJador meniul zilei de azi : -supa de rosii -tocanita de cartofi -pepene rosu -inghetata cat cuprinde _ 22 + |
eu nu am facut niciodata supa de rosii si imi place de mor.. baga reteta..
Si eu tocanita de cartofi.. si pepene da nu pt mine...si inghetata dar ma abtin , azi vreau sa fiu clean si pe gura si pe ...
athosik spune:
citat din mesajul lui JadeJador meniul zilei de azi : -supa de rosii -tocanita de cartofi -pepene rosu -inghetata cat cuprinde _ 22 + |
Super meniul!!!!
25+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!
seidana spune:
apropo mie imi place supa de chimen.. de cand sunt gravida poftesc.. insa stiu ca chimenul e contraindicat in sarcina..ce ziceti?
JadeJador spune:
Supa de rosii:
morcov , telina , pastarnac se dau pe razatoare sau se taie cubulete mici si se pun la fiert
se mai adauga pe parcurs , taiate cubulete , ceapa , ardei gras , cartof (optional)
cand sunt fierte se adauga 1 kg suc de rosii (eu prefer cel de la frutia)
se mai adauga putina fidea
la sfarsit patrunjel tocat
se stinge focul si se varsa in supa mestecand continuu , un ou batut
si gata
_
22 +