Strugurasi de Sept-Oct 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Pai eu ce am zis mai devreme?Doar nu suntem specializare in eco.

Ma bucur pentru vestile bune, mikka

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Multumesc, Racheel

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

La nume v-ati gandit?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

La nume v-ati gandit?

Da sa stii ca nu te-am copiat, dar o sa o cheme Maria( si atat). Bunica sotului meu, care a murit si care l-a crescut si pe care a iubit-o foarte mult se numea asa. Am decis ca o sa ii poarte numele din clipa in care am aflat ca e fetita, oricum e un nume foarte frumos, imi place si mie mult de tot.

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Ei mikka nici nu ma gandeam la astafiecare alege ce nume ii place.Doar ca .....ma gandeam ...de ce nu-l treci la semnatura?

Mergi la inceput

Gata, l-am trecut

21+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

eu imi fac bagajul sa merg la spital sa ma internez
nu mai face fata contractiilor tratamentul cu pastile
ma internez sa fac cateva zile perfuzii
sper sa mai putem vb curand
va pup

_

22 +

Jade iti suntem alaturi mamico, ai grija mare de tine si de puiut, si curind sa ne scrii ca sunteti bine de tot

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Marryan bagajul cred ca trebuie facut dupa o vizita la maternitatea la care urmeaza sa nasca fiecare.Cele care nasc la clinica privata cred ca vor avea bagajul cel mai mic,si fetele din afara.O sa caut si eu lista cu ce am avut in bagaj,oricum nu a fost unul foarte voluminos.Eu o sa vb cu dr-ul meu aproape de nastere si ce trebuie sa cumpar din medicamente,ca spitalele nu mai au sproape nimic in stoc,si eu nasc la spitalul judetean.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Lali este adevart ca si eu la privat o sa nasc si din cite miau zis e ca voi face contract cu ei curind si ei imi vor spune ce trebuie sa iau, dar vreau sa vad de la voi mamici ca sa ma invat si eu sa nu pik proasta atunci ca nu am stiut cind ma vor inteba ceva sa pui listuta te rog sa nu uiti

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Dragelor, eu n-am reusit sa citesc prea mult din urma, am fost super-ocupata cu sfarsitul semestrului.
Am citit insa ceva din capitolul acesta si ma bucur mult pentru May, ii tin pumnii lui Irinush pt. joi, si o imbratisez strans de tot si-i trimit un pachet imens de ganduri bune lui Jade.

Acum s-a terminat semestrul, in curand incepe cel de vara, pana atunci insa e mai liniste prin zona. Dar asta inseamna si ca nu mai vin in fiecare zi la scoala, iar acasa momentan suntem in tranzitie cu serviciul de internet. Iar weekendul acesta am planuit o mini-calatorie romantica cu sotu' din dotare, asa ca ideea e sa ne deconectam de tot.

Va pe toate si pe strugurasii vostri, si mai intru eu probabil pe saptamana viitoare incolo.

Lai 24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didianana spune:

IRINUSH te pupam!
Jade asteptam sa ne spui ca totul e bine..
Si eu am par pe burta si am si vise erotice cu sotul..In primele luni aveam cu necunoscuti.
Eu nu beam multa cafea inainte sa raman gravida, dar acum beau fiindca am tensiunea mica si nu ma pot ridica de pe scaun daca nu beau..Si ciudat, si mie mi-e rau de la cafeaua naturala, asa ca beau 3in1, desi stiu ca nu e asa sanatoasa..Daca nu as bea as fi tot lesinata prin curte umbland dupa pisicelu de fiu-meu.
Sa va povestesc, la eco morfofetala la prima sarcina am vazut cum masura caputul de la frunte la ceafa..Dupa vreo 3 zile am mers cu rezultatul la dr. meu, care mi-a facut si el o eco, la care, culmea, caputul a iesit mai mic cu cativa mm parca.Uitandu-ma la ecran, am vazut ca era masurat de la urechiusa la urechiusa..Eu asa mi-am explicat diferenta de cm.E normal ca, caputul sa nu fie perfect rotund, nu?

19+ si mamica fericita de 3+ anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!
Poftiti de beti cafelute,ceaiuri, suculete proasptat stoarse de ce fructe vreti voi, si ceva de papa daca vreti.
Eu sunt treaza ca un huhurez cu noaptea-n cap ca ar trebui sa ajung undeva la 7.30 SAU 9.50... Dar cum piciul imi doarme ,si eu nu il trezesc decat la maxima necesitate, o sa merg mai tarziu unde aveam treaba. Zilele trecute mi s-a trezit numai la 6.30,abea l-am pacalit sa mai doarma cate 30-40 de minute .
Didiana si eu beam cu PAul 3in1,pana intr-o zi cand m-am uitat pe plicurile alea,si am zis ca parca sunt mai putine chestii in ness,si imi fac ness cu lapte si zahar,adicatelea tot alea trei,intr-o cana,doar ca fara prea multe chestii in plus. Si mai faceam cappucino cu ciocolata alba. Parca imi e dor de munca acum, ca dimineata ne fierbeam apa si toata lumea era cu cate o cana in fata de te miri ce,ceai/cafea/ciocolata calda/3in1 .

Listuta cu ce mi-am luat la spital o voi pune mai tarziu,acum doar ma gandesc unde este...

Aseara la 22.30 eram la magazin cu sot sa cumpaam inghetata,ii era pofta la sot,nu mie,dar am mancat si eu. Maare greseala,ca am avut arsuri toata noaptea si acum imi e greata. Eu m-am invatat cu inghetata mea facuta in casa,din banane congelate cu fructe din compot,dulceata, fructe congelate sau sirop de ciocolata,si cea din comert imi cam face rau.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput