Strugurasi de Sept-Oct 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

la cj e vreme frumoasa, soare inca.
ai umbrela?

Enjoying my second journey

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

marryan: eu sunt deschisa sa dau sfaturi pt cine le vrea.

Enjoying my second journey

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

darisa multumesc, eu chiar vreau sa stiu ce trebuie sa includa bagajul meu pentru maternitate de la mai multe mamici, ca sa mi fac o idee si sa incep deja sa cumpar

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Seidana, cum e mami ciorbitza de chimen?si de ce nu e recomandat in sarcina? aoleo, noi folosim chimen la orice mancare

Irinush

fetele, nu va suparati pe o tampa ca mine, pana la cate sapt se considera nastere prematura?;(

Zubi, mami24+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Seidana, cum e mami ciorbitza de chimen?si de ce nu e recomandat in sarcina? aoleo, noi folosim chimen la orice mancare

Irinush

fetele, nu va suparati pe o tampa ca mine, pana la cate sapt se considera nastere prematura?;(

Zubi, mami24+ cu
minunea mea

zubi eu cred ca pina la 35 de saptamini, daca nasti inainte se considere nastere prematura, daca se naste dupa 35 de saptamini e nastere normala.

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

eu imi fac bagajul sa merg la spital sa ma internez
nu mai face fata contractiilor tratamentul cu pastile
ma internez sa fac cateva zile perfuzii
sper sa mai putem vb curand
va pup

_

22 +

Mergi la inceput

Jade, nu te impacienta, fugi la spital , poate o sa iti fie mai bine,curaj te rog

Zubi, mami24+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Jade, da este mai bine sa mergi la spital.Acolo stai numai in pat si mergi doar la toaleta.Acasa oricat ai vrea tot de ridici din pat sa mergi ba la bucatarie, sau la calculator.Sa stai linistita mamico
Totul o sa fie bine

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

off fetele, mie mi-e groaza de spital, cred ca am fobie..bunica mea e in spital de vreo 3 sapt,si mai sta inca o saptamana, are 83 de ani draga de ea, m-a crescut, ea e bine, doar face un tratament, si de cate ori ma duc la ea ( spitalul e foarte aproape, la 5 min de mers pe jos ), stau vreo 10 min si apoi nu situ cum s aplec mai repede ca mi se face rau de la miros,de la aerul ala...nu situ cum o sa stau eu cand o sa nasc..si la spit asta, astia sunt nebuni,te tin vreo 5 zile dupa ce nasti...

Zubi, mami24+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Marryan bagajul cred ca trebuie facut dupa o vizita la maternitatea la care urmeaza sa nasca fiecare.Cele care nasc la clinica privata cred ca vor avea bagajul cel mai mic,si fetele din afara.O sa caut si eu lista cu ce am avut in bagaj,oricum nu a fost unul foarte voluminos.Eu o sa vb cu dr-ul meu aproape de nastere si ce trebuie sa cumpar din medicamente,ca spitalele nu mai au sproape nimic in stoc,si eu nasc la spitalul judetean.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 24+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput