Ah, cardurile astea!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Si eu la fel, cred ca am 20-25 in portofel. Am un portofel imens caruia abia ii mai prind capsa de umflat ce e, dar desi nu-mi sunt necesare toate (am vreo 4 credit cards de ex, folosesc mereu unul singur, celelate 3 ma mir ca nu mi le inchid astia ca stau degeaba...) niciodata nu ma pot hotari sa fac curatenie printre ele. Buna ideea cu un portofel ceva separat, numai pt carduri, ia sa ma uit sa fac treaba asta si eu, ca portofelul sa mai poata inghiti si altele (si eu am poze, hartii si hartiute, bani cash, fel de fel de tichete ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Si eu am o droaie, dar sa stiti ca imi folosesc. De exemplu azi mi-am cumparat de la o farmacie un sampon uscat pe care l-am platit cu 6 lei mai putin decat daca nu aveam card. E drept ca probabil in alta parte il gaseam fix la acelasi pret, doar ca mie imi trebuia ATUNCI si din farmacia AIA. In trecut mi s-a intamplat la sensiblu sa platesc doar cu ce acumulasem pe card, doar ca nu l-am folosit o vreme si cand am vrut ultima data era inactiv si trebuia sa sun sa mi-l reactivez, n-am mai facut-o si il port prin portofel degeaba.
In schimb am la decathlon. Anul trecut in contul cumparaturilor efectuate cu acel card am primit o reducere. De 10 lei. Si care a expirat in cateva saptamani. Doar ca pe vremea aia era un singur decathlon in bucuresti in celalalt capat al orasului fata de mine. Inca folosesc cardul, chiar azi l-am mai scanat o data si imi astept scrisoarea prin care ma anunta ca imi returneaza 10 lei din cele cateva milioane bune cheltuite pe la ei si ma cheama sa mai pun si eu de la mine pentru o pereche de sosete.

Foarte buna ideea de port card. O sa-mi iau si eu unul ca sa nu mai fac portofelul doldora de plastic.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

doar doua , cardul de sanatate si cel de la banca. restul de metro, dm, altele- dorm acasa in birou.

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

la fel si eu, doar cel de la banca si cel de sanatate al meu si al copilului. Celelalte stau acasa. Nu-mi plac gentile mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Eu am cautat ani de zile portofelul perfect, mic, incapator, frumos si in care sa incapa multe. Solutia optima a fost totusi un port-card separat de portofel dar acelasi brand si culoare ca si portofelul, sunt set. Le am de multi ani si arata impecabil.

Portofelul e cam ca www.saddler.co.uk/shop.html?cr=10276&pr=6938&pdesc=saddler_brand_medium_tabbed_closure_purse" target="_blank">asta (al meu e mai finut), iar port-cardul este www.saddler.co.uk/shop.html?pr=6929&cr=10275&simage=12579&pdesc=east_west_credit_card_holder_by_saddler_with_10_pages_of_high_quality_pvc" target="_blank">asa doar culoarea e navy ca si portofelul. Imi place ca nu mai trebuie sa scot cardurile de la magazine din el ca sa le scaneze, doar rasfoiesc printre ele ca le citeste scanerul si prin plastic.

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

Card Epassporte(doua)

A? Ce mai faci cu epassporte-ul la tine, ca e dus de ceva timp, impreuna cu Mallick

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fania spune:

[poze]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Am dar nu multe:
-3 carduri bancare (la care le-am pus acelasi PIN)
-cardul MedLife
-cardul abonament transport
Restul: de la magazine, farmacii, etc stau frumos acasa. Le iau la mine doar cand merg la cumparaturi si iau doar cardul care se potriveste magazinului unde merg.
Viata e mult mai simpla asa

Mergi la inceput