Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}
Raspunsuri - Pagina 6
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| locul de joaca Lollipop. Intalnirea va incepe la ora 17:30 si va dura 3 ore. Va asteptam!!! |
alexxa,am si eu accept sa vin!
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Lollipop e in Precista, pe strada ce merge spre Bicaz, pe partea drepta cum urci, pe langa BT, pe unde a fost mai acu ceva ani Pizza Gondola, pe langa magazinul Agricola, in zona aia. |
am gasit si raspunsul
Blackmoon Lady&lipishtocul

" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
magdaz_ina spune:
Incepand de aici am adugat cateva poze de la Paste si cateva poze cu verisoara Adina. ![]()
Lady, sunt prea multe de spus despre Germania... vorbim cand ai timp. 
sunshine2009 spune:
'neata si de la noi,
multu de cafea ca e tare mare nevoie!
f frumoase pozele Camy, va invidiez pt vacanta! noi probabil ca vom sari peste concediu anul asta, ca vrem sa ne schimbam ferestrele si va fi cam...toamna bacoviana dupa aia prin portmoneu...
in rest ne mandrim ca deschidem usile de peste tot, inclusiv pe cea de la intrare in casa...asa ca de acuma aia ni-s, ca trebuie sa inchidem cu cheia. Si jr stie ce inseamna, ca ne cauta prin genti dupa ele...
si dupa ce le gaseste incearca sa le si bage in broasca..
ca norocul ca inca nu reuseste. Am intors o parte din ele, dar inca nu toate asa ca maia vem ceva de lucru!
Azi deschidem sezonul de strand! de-abia astept! mergem pe la 2:30-3, sa vad cand reusim cu trezitul de la pranz. Ce-s aia parabeni ca ma uit de jumate de ora la sticla noastra ca sa nu zic ca cine la poarta noua si nu stiu daca sunt....
noi am facut in weekend socata...restul d eflori le-am pus la uscat...asa de frumos miroase in toata casa!
dau un pahar la fete 
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
vias spune:
cred ca ati vazut si cat de grasa sunt..da??????? 

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
sunshine2009 spune:
camy, hai inapoi cu noi la grupul de slabit!
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
allexa06 spune:
My Lady - wow, chiar vrei sa vii ? Ar fi super! Cunosti orasul,sau nu-i problema, ma ofer gazda
Numai ca eu am si serbarea lui Razvan,Marcel a inceput serviciul si nu stie cum va lucra atunci...dar oricum, dupa serbare,vin repede , repede
.
http://community.webshots.com/user/allexa06
vias spune:
| citat din mesajul lui sunshine2009 camy, hai inapoi cu noi la grupul de slabit! Cresterea in greutate Perioadele de crestere |
sunt oricum...am un regim strict din cauza problemwelor de sanatate...si cu toate astea...nu am slabit nici un gram...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
busymummy spune:
Fetele, intru 
Zilele astea sunt cu muuulta treaba la birou
, iar sefa are impresia ca trebuie sa rezolv eu toate problemele departamentului
. Colac peste pupaza, joi vine mobila lui Andi - deci avem santier in casa
. Iar de vineri incepem cu petrecerile:
Vineri dimi - Andi serbeaza la gradi...
Vineri seara - Andi cu mine si sotzu' mergem la Laser Tag si la film 

Sambata la pranz - Andi are spectacol 
Sambata dupa amiaza -
cu prietenii
Duminica la pranz - 
Duminica amiaza
cu familia

Cam asa voi fi luni...
Vladi e un scump... a invatat sa zica "asha"
... cum vrea sa faca ceva zice "ashaaaa"... Vorba bunicii mele, zici ca vorbeste cu miere, asa-i de dulce

Va pup si iertati-mi lipsa zilele astea... Revin cand ma intorc de la 
de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD
AM PRODUSE LA BAZAR !

nimeni ?