Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}
Raspunsuri - Pagina 18
My_Lady0091 spune:
daaa....sunt
,de asta ma sustin si ma felicita fetele
.
undeva intre 01 mai cand mi-a venit si 29 mai cand trebuia sa vina iar:s-a intamplat!
ne-am ferit...dar ne-a nimerit.
sunt sub stare de
.mai ales ca azi au anuntat ca ne ia norma de hrana-dl Boc si Basescu.
soacra-mea vrea sa vanda apartamentul ca nu se mai descurca cu banii
frumos context,nu???si eu

Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
A_driana spune:
lady te rog eu sa nu vad asta
la asa veste...intr-adevar, contextul nu-i cel mai potrivit, dar DD vi-a trimis acest copilas cu un scop...cum a zis una din fete, dupa ce treci de soc o sa fii fericita...sotul tau ce spune? cum a reactionat?
Doamne ajuta sa fie sanatos, Becca o sa aiba partener de joaca de varsta apropiata...si pe voi o sa va bucure, ai sa vezi...fete, pt stranut si cativa muculeti aposi si transparenti ce sa-i dau la puric?
pana acuma l-am facut doar cu ser in nasuc...
Adriana, mamica pufarinului David
busymummy spune:
Adriana - nu-i da nimic... poate trece.. eu de obicei asa fac.. sau daca are muci tare si atat, ii dau Oscillococcinum sau Influcid (homeopate amandoua)
A_driana spune:
deocamdata nu i-am dat nimic...am incercat sa aspir, dar f putin a iesit, asa apos si transparent...o sa-i mai fac cu ser si atat...
sper sa ramana doar la stadiul asta
Adriana, mamica pufarinului David
gabitza35 spune:
si noi tot asa am fost,o zi cu muci aposi, transparenti si stranuturi ...noatea a fost alba pentru ca se inecau si s trezeau la 30 min. Apoi mucii s-au inchegat,stranuturile au disparut total. Dupa o saptamana suntem doar cu niste muci,pe care-i aspir seara la culcare,ziua nu par a avea nimic. In afara de spray cu apa de mare si la inceput niste picaturi nazale,altceva nu au primit.
poze
My_Lady0091 spune:
eu????
bine

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
dupa 14 iunie merg pentru confirmare sarcina..sa se vada mai bine..si atunci iau si salariul mizer![]()
in rest...stau...si
(la figurat).
maine sunt la tara.
ne citim sambata.
Dumnezeu sa ne ajute!
&
2+| Citat: |
My_Lady0091 spune:
neatza!
amvoie cafea?
&
2+| Citat: |
allexa06 spune:
Buna dimineata !
My Lady - imi place tare noua ta semnatura
si..nu ,nu ai voie cafea
...teoretic
..sau bine...hai, foarte putina ![]()
Ai vazut pozele ?
http://community.webshots.com/user/allexa06