Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

daaa....sunt,de asta ma sustin si ma felicita fetele.
undeva intre 01 mai cand mi-a venit si 29 mai cand trebuia sa vina iar:s-a intamplat!
ne-am ferit...dar ne-a nimerit.

sunt sub stare de .mai ales ca azi au anuntat ca ne ia norma de hrana-dl Boc si Basescu.
soacra-mea vrea sa vanda apartamentul ca nu se mai descurca cu banii

frumos context,nu???si eu

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

lady te rog eu sa nu vad asta la asa veste...intr-adevar, contextul nu-i cel mai potrivit, dar DD vi-a trimis acest copilas cu un scop...cum a zis una din fete, dupa ce treci de soc o sa fii fericita...sotul tau ce spune? cum a reactionat?
Doamne ajuta sa fie sanatos, Becca o sa aiba partener de joaca de varsta apropiata...si pe voi o sa va bucure, ai sa vezi...fete, pt stranut si cativa muculeti aposi si transparenti ce sa-i dau la puric?
pana acuma l-am facut doar cu ser in nasuc...

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Adriana - nu-i da nimic... poate trece.. eu de obicei asa fac.. sau daca are muci tare si atat, ii dau Oscillococcinum sau Influcid (homeopate amandoua)

Mergi la inceput

deocamdata nu i-am dat nimic...am incercat sa aspir, dar f putin a iesit, asa apos si transparent...o sa-i mai fac cu ser si atat...
sper sa ramana doar la stadiul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

si noi tot asa am fost,o zi cu muci aposi, transparenti si stranuturi ...noatea a fost alba pentru ca se inecau si s trezeau la 30 min. Apoi mucii s-au inchegat,stranuturile au disparut total. Dupa o saptamana suntem doar cu niste muci,pe care-i aspir seara la culcare,ziua nu par a avea nimic. In afara de spray cu apa de mare si la inceput niste picaturi nazale,altceva nu au primit.

poze

Mergi la inceput

sper sa fie si la noi asa usor...
lady cum esti?

Mergi la inceput

eu????
bine

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

dupa 14 iunie merg pentru confirmare sarcina..sa se vada mai bine..si atunci iau si salariul mizer

in rest...stau...si(la figurat).

maine sunt la tara.

ne citim sambata.

Dumnezeu sa ne ajute!

Blackmoon Lady&lipishtocul &2+
Citat:

Mergi la inceput

neatza!
amvoie cafea?

Blackmoon Lady&lipishtocul &2+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
My Lady - imi place tare noua ta semnatura si..nu ,nu ai voie cafea ...teoretic ..sau bine...hai, foarte putina
Ai vazut pozele ?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput