Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus
Allexa eu nu sunt de acord ca Fla sa doarma la 1 - 2 noaptea... mai cred ca ziua e de joaca si noaptea de ca altfel eu unde ajung???

Camy, nici noi nu tinem ritmul asta atunci cand eu lucrez sau cand Iarina merge la gradinita, nu se poate... dar acum ne rasfatam un pic si imi pare bine pentru acele ore de seara cand familia e completa... tati vine uneori dupa 8 seara de la servici si atunci cand ar mai fi timp pentru copii daca ei deja ar fi la somnic ?!

rares - living on the edge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Lady, Camy

rares - living on the edge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Lady, Camy

Nu am apucat sa intru azi cu impresii nici sa pun poze... Pot sa va zic doar in "imagini" cum au fost ultimele zile...

Maine sper sa am timp sa scriu

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

adriana...glicerina cu nistatin..i-am luat eu,din start!dar nu opreste durerea!
a facut boala peste boala!virus aftos,forma grava.

daca face febra...trecem pe ampicilina-injectabil.a vrut sa ne interneze,am refuzat!

la analize a iesit fibrinogenul mare-adica suprainfectie!

deocamdata e sub supraveghere-maine iar la control!

orelistul ne-a prescris solutie filmata-URGO pentru afte,cu propriteati de cicatrizare si amortire a zonei-sa poata manca!

orlista a mai zis ca forma de afte e de la antibiotic ori a intrat in contact gingia(inzona de eruptie dentara) cuvirusul in cauza!

ne-a zis sa continuam cu
-Rinathiol-expectorant
-Aerius-antiiritativ&etc
-Multisanostol-imunizant&complex vit.minerale
-crema urgo
-dentinax(pt eruptie)

si supraveghere a tusei!

ii dau mancare pasata iar,ca la 8 luni!mananca fortat-de cele mai multe ori-ii e frica de durere.

cand o dau cu crema urgo-urla de zici c-o tai!!tre' sa ii tin gura deschisa 10 sec minim pt a se usca!chin si amar

azi dupa ce a consultat-o pediatra si a urlat bineinteles cat a putut-cand sa iesim din cabinet,(era in brate la tac-su)se intoarce si ii zice pediatrei raspicat si tare:PA!!!noi tot mai vb cu ea,iesind...ea inca odata"PA"(plangand cu lacrimi de crocodil).in nebunia si durerea ce o simteam,a fost tare comica!

a slabit iar,bineinteles!300 gr.intr-o sapt!

pediatra mi-a promis ca dupa ce ii trec toate facem o cura de imunizare-cu vaccin bucal si nush mai ce!insa io cura as face-o cu medicul homeopat!sa vad!

cam atat fete!

sanatate voua si puilor!

alexxa-ai talent,felicitari,din suflet!

camy-imi pare rau de incidentele prin care ai trecut si serviciul pierdut!fii tare!

magda,saru-mana mult!

busy-asteptam poze,impresii,laude,etc!

geta,parca esti acceleratul.ce se intampla??

tre'sa fiu tare..nu?

hai eu!!!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

A_driana,My Lady - multumesc,nu stiu cat de " talentata " sunt, voi vedea pe parcurs , deocamdata asta a fost usor,oricum,mai vreau pe asta parca l-am facut prea repede si treptat,nici nu am simtit ca am pictat .

Abia astept sa ne dai vesti bune despre Rebecca, mititica,parca toate trag la ea.Pupici multi de la noi, sa se faca repede bine.

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

neata hai la

lady sunt un accelerat din ala care m-ai are oleaca si deraiaza am ff multe probleme cu cezar care -au daramat se lasa indoctrinat de masa si noi nu facem nimik asteapta la minciunile ei si am luat aturu de coarme si fac eu, ieri am fost in oras si mi-am recuperat bani pe care ii depun la ceare pensionari si iau in jur de 4000 ron ca s termin cu gazele ca o sa stau asa pana la adanci batranetii si nimik nu fac, eu sunt cu gradin acurtea si mma rog de cez sa imi fac si mie sub vie un loc cu o asa sa pot scoate si laptopu afara ca eu numai afara stau in principiu gradina si jumulit balarii atat.
sper sa fie bine becca
va pup si acu fug ca sa trezit ary si tipa tre sa ii dau papa

getik mami de mica aricica 29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Lady - fii tare... o sa treaca toate...

Allexa - superb tabloul... dar si pozele

Si acum... povesti:
Joi am ramas acasa, ca venea mobila lui Andi. Totul organizat, ne apucam de mutat jucarii, haine, tot, sa golim camera. La ora 10 aflam ca soferul care trebuia sa ne aduca mobila de la Stalpeni nu a plecat din Bucuresti... ba mai mult, trebuia sa se duca intai la Calafat sa incarce ceva, sa descarce la Craiova, apoi sa ajunga sa ia mobila noastra... Am disperat... Era misiune imposibila sa fie gata inainte sa vina Andi de la gradi. Apuca-te si cauta transport... vorbeste cu bunicii sa-l ia pe Andi pana seara... La 11 am gasit transport. La 3 venise mobila... dar nu intra pe usa... Apuca-te si demonteaz-o complet in tir ca sa o bagi in casa si monteaz-o la loc: eu cu sotzul si cu soferul... si cu Dutzu intre picioarele noastre... ca pe el nu am avut unde sa-l duc. Ca sa nu o mai lungesc, am reusit, dar cu maaare greu.
Vineri dupa amiaza: ziua lui Andi. Ne-am gandit sa-l dam pe Vlad la bunici si sa-i oferim toata dupa-amiaza lui Andi, doar noi cu el. Surpriza mare... i-am facut rezervare la Laser Maxx sa se duca sa se cu tati. Esec total... s-a speriat rau, a iesit plangand si a zis ca i-am facut cea mai urata surpriza din viata lui si ca nu ne iarta.
Sambata - dimineatza spectacol cu gradi: am cel mai tare dansator. Dupa-amiaza: hot-dog party cu prietenii - poze nu pot sa pun, ca nu imi merge picassa nu am idee de ce... o sa pun pe FB. Vlady era usor deranjat la burtica dimineatza , dar l-am "tratat" cu: suc de portocale, hot-dog cu ketchup, solutie de facut baloane, crema de plaja linsa de pe tub, tort de ciocolata... duminica dimi constipat ca oitele
Duminica - party cu familia, la care bunicii (socrii) nu au venit ca i-a apucat brusc durerea de spate]...
Intr-un final s-a terminat si WE

Va pup si in 10 minute pun si poze pe FB.

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

AM PRODUSE LA BAZAR !

Mergi la inceput

Am schimbat si semnatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata si d ela mine,

eu sunt cam in butoi vreau sa-mi revin, da' nu prea stiu cum sa fac asta
In orice caz, primul lucru pe lista,ar cam fi sa-mi gasesc un serviciu stabil...dar din pacate, trebuie sa astept pana dupa concediu..iar pana atunci cred ca o sa ma urc pe pereti de griji facute...

Fla face tare multe prostioare...si cel mai grav e ca am observat ca le constientizeaza gravitatea, dar tot le face.. si asta nu-mi place deloc...offfffff

azi sper sa plec mai devreme pt ca simt nevoia sa stau cu el, sa-l strang tare, tare in brate si sa ma joc cu el...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Busy, am vazut pozele, sunt superbe.,...si daca imi spui ca aia e gradina ta...mor

LauraB cum e la noul serviciu??????

A_driana sa-mi dai si mie reteta de crenvusti de pui pls...

Lady imi pare tare rau ca Becca e asa de bolnavioara. Sanatate multa ii doresc

Magdaz_ina cu somnul...ce sa zic????? Cristi, sotul vine acasa intre 21:30 (f rar se intampla asta) - 23:30 asa ca nu il poate astepta pe tati...plus ca dimineata ne trezim si atunci apucam sa stam si noi toti 3..cat ne bem ..si apoi pana se imbraca Cristi, eu il pregatesc pe Flavius ca sa-l duca la soacra.....
Ma rog....acum fiecare cu viata lui, cu principiile lui...nu zic ca e bine cum fac eu...dar tin neaparat la programul pe care ni l-am facut noi...deocamdata asta este programul si trebuie ca toti sa mergem precum un ceas...toti in aceeasi direstie... (aici a vb "fecioara" din mine)

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput