Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}
Raspunsuri - Pagina 13
A_driana spune:
'seara fete
am gasit mate de oaaaie 

la Selgros...
camy mersi oricum pt oferta, lady mersi pt sugestie 
in cel mai scurt timp prestez niste cremvusti de pui...abia astept sa vad cum ies...
o seara faina sa aveti
Adriana, mamica pufarinului David
allexa06 spune:
Eu am terminat tabloul
...poate reusesc maine sa pun niste poze ![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
noi ne-am intors.
ne-a semi-priit plimbarea!
v-am zis de afte...ehhhhh....azi dimineatza avea si gingiile partea din fata,atat sus cat si jos(si inca le mai are) inflamate si la cea mai mica atingere-sangereaza
.sa va mai spun ca nu a mancat mai nimic si tot ce resuseam sa ii bag in gura(mancare la borcanase-de copii de 4 luni) ori scuipa ori inghitea plangand!!sa va mai spun ca tusea nu a trecut?ca are puroi pe o amigdala mai nou?inafara de afte!!!ca ii miroase gura urat tare(maine la prima ora ii iau exudat faringian si tampon nazal!).
deci antibioticul p..i..scuzati-ma,dar alta exprimare n-am, nu a facut fata si cred cu tarie ca a complicat lucrurile..febra tot face..cam pana in 38,6...azi chipurile nu a mai facut!i-au aparut aftele astea,acum gingii inflamate si sangerande,miros bucal oribil...deci...harkiri mi-as face.maine merg iar la pediatra.am oprit tratamentul,ma pis pe el..degeaba am chinuit copilul
.
incerc sa ajung la homeopata,programarea e pe 26 iunie,incerc prin interventie,mai repede...sper ca pediatra sa nu imi recomande alt antibiotic ca o ucid,la propriu!!!
.ea zice ca astea nu ar fi afte-ci un fel de pojar-doar in gurita si in jurul guritei...naiba mai stie!n-as crede!
la rudele noastre...a fost suuuuuper,niste oameni de nota 20!!!
nb,fete!
tineti-ne pumnii..sa iesim din Iad!
alexxa,daca nu ajung marti la intalnire,te rog sa ii ceri Laurei scuze in numele meu si sa ii explici situatia!
eu imi doresc tare sa vin,dar nu depinde de mine!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
bobocel_07 spune:
Lady tare mi-e mila de Becca cu aftele alea in gurita,eu fac asa ceva cand ma musc din greseala sau la antibiotic.Nepotelul meu a facut la fel cand era mai mic afte in toata gurita tot de la antibiotic si i s-a dat un preparat de la farmacie.Nu e de joaca pentru ca dor foarte tare de aceea nici nu poate sa manance.Iar mirosul urat din gurita tot de la ele sunt.Sper ca pediatra sa iti de-a ceva ceva maine si sa mai atenuati durere din gurita.Multa sanatate!
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
allexa06 spune:
Buna dimineata !
My Lady - ma bucur ca ai reusit sa faci programare la dr homeopat,mai nasol e ca va primeste asa tarziu,dar vezi tu cum te descurci...Eu am noroc si la doctorita la care merg eu cu baietii,cand este vreo problema ii dau telefon si ma duc, nu conteaza cati sunt pe culoar, ma primeste imediat .Dar ...si merg la ea de cand avea Razvan aproape 3 ani.Si tot de atunci am incercat sa evitam antibioticul cat am putut ,acum este mult mai rezistent, nu se mai imbolnaveste asa repede,despre Razvan vorbesc, ca el a luat mult antibiotic si des, cand era mic
...de multe ori degeaba
,acum la Stefanut nu am mai facut greselile pe care le-am facut la Razvan.
Sper sa iesiti cat mai repede din situatia asta,tare mi-ar fi placut sa puteti veni de 1 iunie...
getik1 spune:
buna fetele
noi ne pregatim sa fugim in oras ca am ceva de rezolvat, sper sa fie mult asteptata raza de soare
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
A_driana spune:
lady tare rau imi pare de micuta...saracuta cate trebe sa indure..
auzi, eu cand David a avut afte in gurita i-am cumparat de la farmacie, in farmacie preparat, Glicerina boraxata cu nistatin (dar neaparat cu nistatin, ca doar simpla nu are efectul dorit) si dupa prima aplicare i-a curatat gurita ca nu mi-a venit sa cred...si costa doar 4 lei o sticluta...sper sa va foloseasca...
pupam fetele incercate 

vias spune:
buna si de la mine...
Allexa
eu nu sunt de acord ca Fla sa doarma la 1 - 2 noaptea...
mai cred ca ziua e de joaca si noaptea de
ca altfel eu unde ajung???
LauraB bafta multa la noul serviciu 
A_driana bravo..si pt mate gasite..si pt controlul de la gine 
cred ca multe mai voiam sa va zic, dar acasa nu am net...si la servici sunt plina de treaba si d enoi proiecte..
Sambata am mers cu el la petrecere 
s-a distrat asa de frumos, l-am luat acasa cu chiu cu vai..dar a si dormit ca un ingeras 
...s-a jucat apoi si dupa ce s-a trezit ca am mers in parc...si acolo e in lumea lui 
Duminica am fost la Ziua Parintilor de Ingeri...unde am zis ca mor
eu am dorit si am insistat sa facem in parc, ca si anul trecut...fetele au voit in Piata Sfatului..si am facut ca ele ca erau majoritatea 
si cand am ajuns acolo era spectacol de muzica populara 
asa ca va dati seama cam cum a fost evenimentul...nu s-a pupat nicicum muzica populara cu lacrimile noastre si cuvintele dealtfel atat de minunate ale preotului ![]()
Mi-a parut tare rau ca preotul a vb atat d eputin...dar saracul nu avea cum s avb mai mult 

In fine...eu am fost acolo pt Darius...am fost trista de toata situatia, imi venea sa plang de ciuda ca un an de zile am asteptat evenimentul, ca sa se transforme intr-un circ
..dar asta este...sper ca anii urmatori sa fie mai frumos...
Plus ca nici un balonas de-al lui darius nu s-a inaltat la cer 
mi-a prins baloanele o nebuna a strazii si nu a vrut sa le dea drumul, desii am rugat-o frumos, am insistat...nu a vrut...![]()
Acum ma intorc la proiectele mele...
aaaaaaaaaaa..apropo....am vb cu cei de la GSK..si postul meu a fost ocupat de altcineva...nu mai am loc de munca 
..vm maine..sau mai tz... pupici
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
allexa06 spune:
Am reusit sa pun pozele cu tabloul meu
, peretele meu rosu
si cateva poze de la intalnirea de la Brasov cu Camy ( acum le-am gasit
)
A_driana spune:
alexa f dragut tabloul...esti talentata...
imi place la nebunie ,locul preferat al piciului'
...si la David i-ar place la nebunie masina lui
...