Rares:un fulg de nov.dec'09, iubit de D-zeu!{10}
Raspunsuri - Pagina 12
My_Lady0091 spune:
la fel,Diane!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Repede,repede,ca am promis Adrianei:
cand am vrut sa scoatem suzeta,pur si simplu am scos-o!!
a plans cam vreo 3 saptamani.
cel mai greu era cand adormea,atunci era nevoia mai mare!!si bineinteles cand se trezea noaptea si o pipaia s-o gaseasca prin patut.plangea si noaptea,seara la culcare adormea plangand,foindu-se..agitata!!
m-am tinut tare,trebuie sa ai nervii tari!
dimineatza se trezea si mergea direct la sertarul unde le tin si tragea de el aratandu-mi cu degetul si prin diferite onomatopee,ca vrea sa-l deschid!!
ieri cand faceam curatenie in sertar,am scos suzetele sa le arunc,si de curiozitate am facut o proba,i-am dat una.a stat cu ea cateva secunde bune in mana,uitandu-se mirata la ea..si apoi a dus-o la gura...nu a apucat s-o bage,i-am luat-o repejor..a scancit superficial,insa nu a plans!!
concluzie:nu a uitat de ea..isi aminteste insa nu o mai cere,si asta e ok.
la inceput vedea copii prin parc cu suzeta si ce plangeaaaaaaaa...mamaaaaaa...intindea mana sa i-o dea.
pur si simplu plecam din locul unde se afla copilul!acum ii vede dar nu mai cere.
adoarme suzeta...insa acum are alt moft:sa adoarma cu muzica de la laptop,adoarme si fara,dar cu scandal de cele mai multe ori!!!
Ady,sper sa iti fi fost de folos!
aseara iar a facut febra:38,6.
aftele alea nenorocite nu-i mai trec,mananca greu tare si refuza mancarea.ii dau semi solid..alimente ce pot fi inghitite usor!
noi ne pregatim de plecare,cu catel,cu purcel(cum ar veni
).Doamne ajuta safie ok,sa nu mai faca febra si sa nu fie alte complicatii!!luam medicamente cu noi...si certificat,in caz de nevoie sa-l avem!
v-am pupat,ne mai citim luni!
Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
Buna dimineata, fetele!
DianeAli, bine ai revenit! Ati fost ocupati in ultimul an jumatate, nu gluma... Ce grozav ca ati scapat de diaper in timpul zilei. Cum face cand are nevoie? Cere el singurel, sau stii tu cand sa-l pui la olita?
A_driana, bine ca ai trecut peste examen. Mie doctorul de familie imi face o data pe an Pap Test-ul.
Camy, cum a fost pana la urma? A dormit Fla noaptea? Se pare ca ai doua zile pline azi si maine.
Getik, te cred, stiu ca e multa munca. Ca si tine, ai mei lucrau de dimineata pana noaptea ca sa intretina casa si gradina de la Bezdead. Dar si avantaje: ai produse cu adevarat bio la masa... Spor la treburi!
Am pierdut ceva: Lady unde plecati cu mic, cu mare? In vacanta?
De luni incep si eu serviciul in alta parte. E o pozitie temporara care se poate transforma in permananta. Sa vad daca merita. Pe de o parte imi prinde bine financiar, pe de alta nu stiu cum o sa fac fata la job pe fondul de oboseala, plus copiii, si treburile de acasa.
toate fetele si juniorii& junioarele.
A_driana spune:
'neata
lady distractie placuta pe unde mergeti...si picea sa se simta bine 
in vara asta, cand vine sotu' in concediu o sa incercam sa scoatem si noi pipa...o sa vedem daca avem nervii tari...
nu pot sa spun ca ma ,mananca' f tare sa i-o scot, ca 1 an jumate nu mi se pare ca-i exagerat de mare si nu trebe sa mai aiba pipa...dar daca vom reusi nu ma supar...
cu intarziere si cu scuzele de rigoare, spun si eu LA MULTI ANI ANDY 

un we fain sa aveti 
Adriana, mamica pufarinului David
allexa06 spune:
Salutare!
Noi am fost la iarba verde astazi de dimineata pana pe la 17
,a fost super,copii s-au jucat , vremea a fost super, nu a fost f cald, caci eram la marginea padurii si era si umbra si aer curat si in aprapiere si un parau( atractia lui Razvan
).Sa va mai spun cum l-am adus acasa pe Razvan ?
Imi era rusine sa-l vada vecinii de pe la bloc cand am coborat din masina
.Acum le-am facut baie la amandoi,Stefanut este deja la culcare, uf...![]()
Getik - ma bucur ca ai reusit sa mai intri .
de la noi, stiu ce inseamna sa ai grija singura de casa, treaba in curte,gradina,animale si ce mai aveti,plus copil.
pt tine ca esti harnicuta si te descurci ![]()
A_driana - ai vazut ca nu era bau-bau acolo?Ma bucur ca totul este in ordine
Camy - tie nu ti s-a intamplat niciodata sa-l culci mai tarziu pe Flavius? Nu te mai certa cu ea, las-o , bine ca sta cu el si gata.Il culcati si voi mai tarziu seara ,sa mai oboseasca si gata .Pupici,nu mi-o lua in nume de rau,eu asa cred ca e mai bine

My Lady - distractie placuta !!!!![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
Laura B spune:
A_driana, parca tu ai intrebat ce mai mananca prichindeii nostri. Si eu as mai vrea idei. O sa scriu si aici, dar deschid si pe FB un subiect separat unde, cine poate si cand isi aduce aminte, sa mai completeze.
Astazi (am fost pana spre seara pe drum) Sophia a mancat asa:
- cereale Cheerios cu miere
- crackers pestisori cu 2 batoane de brinza mozzarella
- o bucatica mica de pizza cu brinza si un patratel de inghetata cu fructe (un iaurt inghetat, de fapt)
- 3 biberoane de lapte (200ml fiecare)
- supa de pui cu paste (1 polonic si jumatate) in care am adaugat si aprox 1 lingura de carne de pui+ jumatate de morcov fiert in supa+ un sfert pastarnac fiert in supa, toate maruntite cu furculita
- carne de vita la gratar, taiata marunt (aprox 2 linguri)
- un sfert de felie de paine
Ziua la noi nu s-a terminat inca. Dupa baita de seara ii mai dau iaurt amestecat cu banana si inca un biberon cu lapte.
A_driana spune:
'neata
camy 
laura ce mult lapte bea piciulina 
David a papat acuma papara (un ou, un pic de lapte, un pic de branza, si marar, toate amestecate si facute pe aburi) deci o omleta, si 2 felii subtiri de branza dulce...
pranz: ficatel cu dovlecel, dar cum facute inca nu stiu...
gustare: probabil branza cu banana si capsuni
seara: cred ca mamaliga cu lapte
Adriana, mamica pufarinului David
sunshine2009 spune:
Buna fetele,
vad ca mai sunt si alti mancaciosi ca si noi!
Laura
Despre cremwusti stiu ca nu sunt chiar de laudat, de asta primeste un fel de carnaciori albi, si cam o data pe luna...
Ca nu tot ce-i place e si voie ![]()
Magda, am primit mesajul, ma ocuop saptamana viitoare de problema, sper sa nu-ti fie prea tarziu. Ca noi am intrat de vineri in santier acasa si nu am observat decat azi la pranz mesajul tau.
Lady, la noi a dezvoltat o iubire de nedescris pentru suzeta in ultimele doua luni. Tot sper sa-i iasa odata dintii aia care-l chinuie si odata cu iei sa dispara atractia catre ea. Daca nu punem "politia" pe el ![]()
O zi frumoasa la toate!

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere