INTUBARE CANAL LACRIMAR
Raspunsuri - Pagina 2
ana l spune:
in iasi a facut o operatie fara rezultat. a contactat tot felul de microbi din spital, plus inca de la nastere. tratamente cu picaturi, uunguente, plus homeopate.toate fara rezultat.
sondare nu i-a facut nimeni. a trimis-o un medic la oftapro, a sunat acolo, a studiat pe net , s-a prezentat la programare si a operat. inmpropriu spus operat, ca a intordus tubul de silicon.
suzy78 spune:
ana I - nu sti a fost permeabil canalul lacrimar cand i s-a facut interventia sau nu
ideea e ca la noi nu a fost permeabil numai partial si medicul a zis de la oftapro ca poate fi si caz sa nu poata introduce tubul de silicon si atuni ar trebui o interventie chirurgicala care nu se face ls ei
mai am o intrebare la tine - in ce a constat consultatia la oftapro - doar s-a uitat medicul la nepotica ta, sau a fost supusa la niste tese aparate sa vada permeabilitatea canalului inainte de a introduce tubul
multumesc,
ana l spune:
s-a uitat la ochi cu aparatele lor. nu stiu ce insemna in termeni medicali a verifici permeabilitatea . in timpul operatiei au incercat propriu zis.
oricum, am inteles ca anul trecut era singura clinica din tara unde se facea asa ceva.
suzy78 spune:
Buna ana I - asta inainte de operatie a verificat permeabilitatea sau in timpul operatiei,
problema este ca la noi nu tare a fost permeabil canalul lacrimar sai daca nu intra sonda pt dezobstructie nu poate pune tubukl
acum asstept fisa copilului und eam facut dezobstructia la cluj sa vad ce scrie pe ea si sa o trimit la bucuresti, sa nu platim avion operatie si sa constate ca nu se poate, ca noi am avut mai multe interventii de dezobstructie si ar putea fi traumatizat canalul si artunci nu are cum introduce tubul
sunt inca ff suparici, abi asptet sa vad daca ne luam bilete de avion sau nu
vsl_andreea spune:
Buna, am si eu o fetita de 3 ani pe care urmeaza sa o operez la oftapro; o sa-i puna tubul de silicon, nu am incercat altfel pentru ca am inteles ca asa este mult mai sigur.Daca ai facut deja operatie astept sa-mi spui daca a fost ok si daca acum e bine copilul.Multa sanatate.