Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (110)
Raspunsuri - Pagina 2
Serialbastre spune:
Desi aparent nici un copil nu era bolnavior la cresa, Cezara a racit. Febra, muci, tot tacamul. Azi stam acasa, sper sa o dreg numai cu antitermice si vitamina C.
Ma gandeam ca o sa apara si din astea, dar asa repede?!
Of, ce m-oi face cand incep serviciul?!
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
LauraOana spune:
serialbastre eu ma tot mir ca sebastian inca nu mia venit cu nimic de la cresa..are aproape 3 saptamini si nici nasul nui curge inca..mirarea mea vine de la faptul ca am un copil citedecit sensibil..daca trece o luna fara muci e mult..
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian
Serialbastre spune:
LauraOana, ma bucur pentru Sebastian. A mea deobicei e rezistenta, dar uite ca acum a inhatat-o. Dar ce sa zic, asta se poate intampla si-n parc, si tati poate aduce cine stie ce musafiri pe acasa.
Tocmai am aflat ca nepotelele au otita, si ne-am vazut luni. Deci nu e sigur cresa drept sursa.
In bucataria mea
POZE
strunfita spune:
La multi ani, Darius si Matei!!!
Sanatate si numai bucurii sa aveti!
Andreea S, sanatate Cezarei Am citit pe blog si pare ca se adapteaza bine!
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Serialbastre spune:
La multi ani, Darius si Matei!
Strunfita, da, se acomodeaza bine Cezara la cresa. Azi-dimineata a trecut sotul pe acolo sa anunte ca nu merge si ingrijitoarea de dimineata i-a spus ca Cezara e un copil cum rar intalnesti. I s-a facut inima cat o lubenita.
Acum sa scapam de raceala, poate nu lipsim prea mult.
In bucataria mea
POZE
Bebe Beca spune:
LA MULTI ANI IRINEI pentru ziua de ieri! Sa creasca mare si frumoasa si sanatoasa!
LA MULTI ANI MATEI! OTILIA, sa fie baiatul sanatos si vo pe langa el! Cum este la munca?
LA MULTI ANI DARIUS! Maria, multa sanatate si voua!
Noi astazi am fost la baby expo, am cumparat un carucior pentru bebe si niste servetele si niste bdoy-uri pt sara. Si un chilotel impermeabil pentru scutecele traditionale pentru bebitzu.
Serialbastre, imi pare rau ca a racit Cezara. Incep de-acum problemele cu mucii. Ar trebui ca intr-un an sa se si termine. Multa sanatate!
philip spune:
dici, vad ca scrii de torturi, daca gasesti una misto si care sa se placa si copiilor da-mi te rog de veste pana joi. noi nu facem bairam anul asta, il vom sarbatori pe Nick in familie si as vrea sa fac macar un tort ok...
faza e ca lui Philip i-ar placea de cioco, lui Nick nu-i prea plac torturile iar mie imi trebuie unul gluten free, destul de complicat...
la multi ani sarbatoritilor pe care i-am ratat!
dicirstea spune:
LA MULTI ANI DARIUS SI MATEI!!!
Philip, tu vrei numai sa te inspiri, nu? Sau esti in Bucuresti?
Eniuei, am comandat unul cioco cu migdale, fistic, nuci si alune si unul cu cioco cu fructe. Am mers la amre risc pentru ca exact pe astea nu le-am gustat, dart zau ca nu mai puteam.
Oricum, asta e sarbatoare preliminara, ca sa zic asa....adica vom avea maine un tort mic pentru Matei, iar duminica ii vom sarbatori pe mama si sot; abia peste 2 sapt, pe 4 facem petrecere mare, ca acum pana atunci toata lumeaa are diverse probleme..
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
philip spune:
dici, nu sunt in bucuresti, eu intelesesem ca tu le faceai acasa, deci voiam reteta...am inteles
chiar nu stie nimeni nimic de ana???
clodyac spune:
buna dimi si "La multi ani!!!" tuturor sarbatoritilor de azi sa traiti cu numele ... "La multi ani" Andreea de Strunfita sa cresti mare si sanatoasa si sa ai noroc in viata
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya
pui mic