Avem 2 ani-petrecem in stup!! Mai-Iunie 2009 (110)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hai fetele ca "you made my day" !!! nu sunt insarcinata... am ras ca o nebuna de una singura..unde dai si unde crapa dici ticker-ul meu era de "cite zile mai sunt pina implineste sebastian 2 ani"

oana nici eu nu reusesc sa rezolv ceva cu olita

maryanca bine ai venit! mai povesteste-ne unpic despre puiutul tau

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://lb2f.lilypie.com/g8j0p1.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Mystery solved

Cosminica, cum se mai impaca Eliza cu bunicii? Mai plange cand o lasati acolo?

Sorina dar Razvan mai plange? Il lasati tot dormind?

Otilia cum tine pasul bunica cu Matei? Parca ziceai ca era cam speriata de cat de activ e.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

hai fetele ca "you made my day" !!! nu sunt insarcinata... am ras ca o nebuna de una singura..unde dai si unde crapa dici ticker-ul meu era de "cite zile mai sunt pina implineste sebastian 2 ani"

Pfiu, bine ca ai aparut sa risipesti ceata, ticker... nu mai gaseam cuvantul, dar m-ai confuzat de tot cu el, ca eu tin minte ce de de-astea erau la semnaturi acum 2 ani, numa' io n-am stiut de unde sa ma procopsesc cu unul.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Vaiii, nu pot sa ma abtin...am rasss cu lacrimi de sarcinile "inchipuite" de pe aici:))) Sunteti super tari mamicilor.

Eu am o gramada sa va povestesc...am fost cu Razvan in spital,am fost placut surprinsa de cum am decurs lucrurile..maine ne externeaza.

Nu a fost nevoie sa dau nimic nimanui, am intalnit "cei mai cei" DR din viata mea....si personalul de nota 10000. Am incercat sa recompensez, dar am fost refuzata politicos. Nu am cuvinte. Cat am stat in spital am stat tot cu ochii la lacrimi, nu va pot descrie ce cazuri am vazut, cati copilasi chinuiti...cati copilasi abandonati..offf...O sa ma implic intr-o chestie umanitara si o sa va rog sa ma ajutati sa fac auzit strigatul de ajutor in tot mai multe lucruri. (va anunt la momentul potrivit)

Ieri am fost nasi..si cu o seara inainte am ajuns la Urgenta cu Razvan ..acolo am fost tratati cu indiferenta si daca s-au pus cu cine nu trebuie, am sunat la 112 din incinta spitalului:)..si asa, am mobilizat toata lumea.

In rest, maine am emotii..d`alea mari..facem 2 ani, avem chef..asteptam soare ca in rest...imi vine sa plang! In urma cu 2 ani, calcam haine pe la ora asta:)

Va pup!

Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI

Mergi la inceput

Ana de ce e Razvan in spital? Ce s-a intamplat?
Mutla sanatate

Mergi la inceput

Ma tot gandesc cum ar fi cu 3 copii. In jurul meu (la propriu si virtual) sunt tot mai multe familii cu 3 copii si mi se par super happy. In unele cazuri al treilea a fost un accident in altele nu. Chiar si cei care au unu sau doi copii zic ca vor 3 in total. Parca as vrea sa intru si eu in randul lumii dar nu stiu cum sa fac. Dupa cum va mai spuneam mi-e frica sa mai raman insarcinata o data. As adopta dar nu avem bani acum. Alte solutii nu vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT

Ma tot gandesc cum ar fi cu 3 copii. In jurul meu (la propriu si virtual) sunt tot mai multe familii cu 3 copii si mi se par super happy. In unele cazuri al treilea a fost un accident in altele nu. Chiar si cei care au unu sau doi copii zic ca vor 3 in total. Parca as vrea sa intru si eu in randul lumii dar nu stiu cum sa fac. Dupa cum va mai spuneam mi-e frica sa mai raman insarcinata o data. As adopta dar nu avem bani acum. Alte solutii nu vad.

Si mie imi sticlesc ochii cand vad bebelusi, iar cand il vad pe Theodor cum creste...clar imi doresc o fetita
De ce zici ca nu ai bani de adoptie? Ce se plateste? Poate reusesc sa schimbe legislatia in Romanica si adopti de aici.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Toata hartogaraia se plateste. Am intrat pe niste site-uri in care se vb de preturi, o adoptia nationala (in USA) $4,000-$7,000; o adoptie internationala $5,000-$30,000.

Programul de luare in plasament e gratuit (foster to adopt) dar nu imi pot face mie si familiei mele asa ceva. Poate tin un copil 2-3 ani si apoi mi-l iau. Cred ca as turba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

OTILIA, rmn-ul nu a relevat nici o anomalie; avem alte investigatii de facut, dar le-am lasat pe mai tarziu; acum ne pregatim de concediu si apoi la bunici la tara...Felicitari pentru progrese lui Matei, ai baietel mare deja! Multumesc cu intarziere pentru sfat, idem IOANEI!
ANA, ce s-a intamplat cu Razvan?? Encefalograma cum a fost?

Si mie imi plac enorm de multi cand vad bebelusi, dar nu sunt pregatita...poate dupa ce iesim la liman cu printul!

Mergi la inceput

Narcisica, ce usurare, daca rmn-ul arata bine atunci inseamna ca nu ar trebui sa mai ai ingrijorari mari. Mihnea va fi ok. Sa stii ca sunt din ce in ce mai optimista si in ce il priveste pe nepotelul meu. Cred ca va fi ok pana la urma. A inceput sa spuna cuvinte noi. Incet incet evolueaza si el.

Unde mergeti in concediu?

Mergi la inceput