HELP!La cat timp se debranseaza gazul?

HELP!La cat timp se debranseaza gazul? | Autor: alinas

Link direct la acest mesaj

Daca ai intrat deja in penalizari,dupa cat timp de la acestea iti vor debransa gazul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

din cate stiu dupa 14 zile de preaviz.

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

la o cautare pe net:

"Dupa cat timp esti debransat de la furnizarea gazului, pentru neplata facturii? Primesti un preaviz inainte de debransare?

» Doar persoanele juridice primesc un preaviz cu trei zile inainte de a fi debransate pentru neplata. Debransarea se face incepand
cu a 46-a zi de la emiterea facturii. Dupa achitarea intregii sume
datorate, adica factura restanta plus penalitatile calculate cu incepere din cea de-a 26-a zi de la emiterea facturii, plus costul deplasarii echipei de interventie, rebransarea se face in urmatoarele 24 de ore."

alt raspuns:

"Contractul de furnizare cu distrigaz, prevede debransarea imobilului in caz de neplata dupa ziua 36 de la emiterea facturii."

cum nimeni nu stie ce fel de contract aveti voi, astea-s niste cifre orientative.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

la o cautare pe net:

"Dupa cat timp esti debransat de la furnizarea gazului, pentru neplata facturii? Primesti un preaviz inainte de debransare?

» Doar persoanele juridice primesc un preaviz cu trei zile inainte de a fi debransate pentru neplata. Debransarea se face incepand
cu a 46-a zi de la emiterea facturii. Dupa achitarea intregii sume
datorate, adica factura restanta plus penalitatile calculate cu incepere din cea de-a 26-a zi de la emiterea facturii, plus costul deplasarii echipei de interventie, rebransarea se face in urmatoarele 24 de ore."

alt raspuns:

"Contractul de furnizare cu distrigaz, prevede debransarea imobilului in caz de neplata dupa ziua 36 de la emiterea facturii."

cum nimeni nu stie ce fel de contract aveti voi, astea-s niste cifre orientative.

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Eu am primit preaviz, si sunt persoana fizica. Concret: factura cu data scadenta 6 mai, primit preaviz luni, 16 mai. 46 de zile stiu si eu, adica 16 zile peste data scadenta.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput