Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

yviana si pisucmic multumesc mult pentru sfaturi. Deocamdata o las asa doar cu fototerapie, daca nu trece mai aprofundam. Numai sa iasa soarele ala o data ca si azi dezbracai copila si s-a inorat.

roxi-s unde-i muntele ala al tau ca mi-ai facut pofta.

pe mine ma dor toate dupa plimbarea mareata si pielea caoului si parul de la putza. Si Ghighirelul meu e tot la mine in brate, daca ma tine iar pana la 2 inebunesc. Macar mi-am luat rochie de botez cu 49 lei. Nu-i de gala ca nu facem botez mare si locatia e undeva afara la o pescarie cu multa iarba si spatiu pentru copii. In total am urcat azi de 7 ori pana la etajul 4.

Vreau sa-i cumpar piticei carusel, dar nu prea stiu de care. Voi de care aveti. Eu vroiam unul de la fisher price cu ursuleti dar nu-l gasesc nicaieri.

incerc sa sting becul ori adoarme ea ori eu.

Scuzati scrisul dar sunt cu bebe in brate.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

roxy , stii tu vorba aia cand o spunem aiurea, ma doare in ..ehh sa nu o mai spui niciodata ca iti spun eu ca nu e tocmai comfortabil sa te doara in dos asa rau nu m-a durut nici cand am avut operatie acum 11 ani de zile si a fost la capatul coloanei vertebrale si desigur nu am putut sta pe vreo 2 luni de zile ca simteam cum mi se desfce operatia...ehh acum nu pot sta pe fund cateodata , mai ales dupa ce ies de la baie , imi vine sa ...nu stiu ce, sa nu.. off, mai bine tac din gura sper sa dea rezultat ce mi-a dat doctorita, tot stau cu ochii pe telefon sa vad cand ma suna si sa ma duc sa imi iau reteta .. piscotel doarme inca si as fi dormit si eu dar am spus sa stau treaza ca daca suna si nu aud telefonul ?

Tu pe unde mi-ai umblat zilele astea ca nu ai semnat condicuta de vreo 3-4 zile, poate si mai mult? te-ai gratarit iar pe la munte eh ? vreau si eu o Poiana brasov, un bran ceva,... abia astept sa ne cumpere socrii masina sa ne ducem si noi hai hui sa iesim din Londra , vreau sa ajungem sus in Scotia la munte, frig si ploaie ca mi-e dor ca aici in Londra nu a plouat de 3 luni aproape si e totusi UK , nu s-a mutat Londra la Roma, cam asa a fost vremea pe aici, cam pea cald pentru aici ...iarba in parcuri se ingalbeneste deja

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

sa ma scuzi,dar am ras pe baza durerii tale...ai un talent in a povesti incat si atunci cand te doare ma faci sa rad...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

stefy ma bucur ca ati stabilit si voi botezul

msBB ma bucur ca ne-ai scris. sper sa ai mai mult timp sa mai vii la povesti cu noi

bb_yasmi voi incepeti diversificarea la 4 luni? nu este prea devreme?

ally ce scumpic este Edy, ce rade el acolo esti slaba si tu...... parca nu vroiai sa mai slabesti nu? ca si asa nu prea mai ai ce

catank ce frumos povestesti tu acolo de Ioana, ce cumintica este. si a mea este tare cumintica, sta singurica in patut si se joaca cu jucaria, gangureste ea acolo, rade singura.... este asa dulce doar cand o mai doare burtica o luam in bratica si o tinem strans. avem fetite tare cuminti, vezi? imi place ca tu ai gradina , livada, iesiti toata ziua afara....ce mi-ar place si mie

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

:) cam tarziu pt noi,dar asta e..aici asa se face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

neata fete.

Si noi stam in plimbari toata ziua..incerc si dieta, deja misca acul cantarului. Sunt fericita...De altele nu am timp si nici bani momentan...adica masaje, electrostimulare, etc...dar macar sa ma tin de dieta asta si plimbari...Mai am 5 kg pana la 56 si sper sa le dau jos in 2 sapt...3 pana la greutatea dinainte de nastere, si 5 pana la ce-mi doresc.

Miki, stiu ca mi-am notat la un moment dat tipa proctolog, dar nu mai stiu unde..vrei sa-mi mai dai pe PM detaliile, te rog mult...Eu ieri am suferit grozav de fund...M-am dat cu bephanten in disperare de cauza...cremele si doctoriile de care credeam c anu mai am nevoie le-am dus la casa, aici am doar strictul necesar 2-3 haine, 2-3 oale, 2-3 medicamente...OOf..
Super siteul cu costumase pe care mi l-ai aratat. AM salivat la cateva pt copilasi mai mari....Dar nu acum am sa cumpar...cine stie pt alta ocazie am sa le iau cite un costumas asa dragutz.

Ally, uite aici o pozica, nu mai stiu pe care o pusesem...sunt cele 2 rochitze pe care le am deja si voi folosi asa, ca nu-mi iau alta. Multumim de sfaturi cu diete, masaje esti grozava!

Strumpfi vad ca mai doarme si ea 4 ore ...wow, pai eu cand vreau sa dorm inchid tel din start ca sigur careva suna si timpul e atat de pretios!Sper sa rezolvi cu fisura aceea...sa ne spui si noua crema.

Mandreeac, sa treaca mucisorii sa faceti si voi vaccinelul!

Pisuc, Vyana, ce-mi place cum se recunosc medicii intre ei

Lalely, ai sa vezi ca va misca acum cantarului...si eu ma gandeam ca nu mai misca, si apoi dintr-o data..

Roxy, sa va fie de bine plimbaricile..ce fata cuminte ai!

Ana..brrr...de la 2 luni..Copilul pana la un an (altii spun 3 ani)nici n-are voie miere(risc de botulism).iar cu sucul de fructe la fel..Mai, o fi crezut ca intrebi pt tine..

Deea, ma bucur ca e fata ok...oof,adevarul e ca uneori ne ingrijoram pt atat de putin...si vorba ta..sunt altii..ooof

Lavi, stefy, Ina, Mada, Irinuca, Someleac, Antguess, Dinorafetele..sper ca n-am omis pe nimeni

Mergi la inceput

ah, strumpfi..solutia pt tratament..iei o manusa, pui crema si intri putin inauntru cu deshtul..apoi arunci manusa

merg la vizionari de poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

eu sunt suparici.....i-am facut analizele piticei...toate bune...dar ieri la exudatul nazal i a iesit un stafilococ...

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Lavi..nu fii supa, o sa-i treaca repede, cred ca daca le-am face analizele mai des, am innebuni..ca mereu ar fi ceva. Probabil or sa-i dea pic de nas cu antib..Si Matei al meu avea la 8 luni streptoccoc pneumonae..nu stiu dc am scris corect..i-a dat niste pic si in 5 zile ii trecuse.

Mergi la inceput

simo, , am sa ii repet analiza azi dupa masa. sa vedem. ca prima mi-a facut-o o prietena in spital. acum vreau sa o fac la un laborator particular. daca cumva se dovedeste fals facuta....chiar ca nici atat nu mai calc eu sau copilasii mei intr-un spital de stat...

merg sa imi termin ciocolata (mai am una ritter alba si cu alune imense de padure... care imi sta pe creier stiind o acolo ) si ma mai bbag in pat putin....

Mergi la inceput

uite ca uitasem...azi avem 3 lunitze!!!ce bebel mare am deja!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki si cat ati platit??? e mai ieftin decat antalya la 5stele, SUAI?? se compara??

exact nu mai stiu, doar ca oferta e cu mesele de dimi si pranz incluse, f multa mancare..practic seara nici nu-ti mai trebuia nimic, eventual un desert ceva, o salata..si noi am fost intr-un ap de 3 cam ca au fost si ai mei parinti..deci nu stiu exact..
dar da un search pe google-phoenicia holiday si gasesti sigur si poze, si pret..stiu ca au reduceri bune pt early booking..

Mergi la inceput