Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

buna ziua-dute multumesc fetelor care mi au trimis parola,dar din pacate nu pot intra din cauza calculatorului meu tampit,trebuie sa chem pe cineva sa se uite la el....of doamne ANA e o minune de copil si eu mi as fi dorit mult o fetita si exact asa arata in mintea mea ...poate al 2 lea va fi fetita.....fetele

26+super fericita cu un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omibaba spune:

Salutare fetelor.
Ma bucur de vestile bune pe care le citesc zilnic. Fetelor nu va ingrijorati pentru orice, lasati natura sa-si urmeze cursul. Nu toti copilasii se dezvolta la fel.

Cat despre vopsitul in sarcina, ioi sa zic asa. Eu o vopsesc de obicei pe mama mea si saraca intr-o zi a ajuns sa fie nevoie sa o vopseasca 3 persoane ca mie asa mi se facuse un rau de la mirosul vopselei de aproape am lesinat. Imi tiuiau urechile intr-un mod foarte ciudat si n-aveam putere de stat pe picioare plus ca simteam ca n-am aer si la un moment dat vedeam negru.

Sper ca voi sa nu patiti asa ca mine.

Am un bebe miscacios ce face niste tumbe de mi se scutura burta toata. Ce fain e sentimentul.

29 + sex neidentificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogoshika10 spune:

Hello! Raportam si noi ca bebe e bine, are cam 1300 gr si toate celelalte ale lui pe la locul lor si in grafic. E cu capul in jos, fundicul un pic mai sus de ombilicul meu si mainile si picioarele in dreapta
In schimb mie mi-a dat sa fac testul de diabet de sarcina pe langa alte analize si m-a pus sa-mi monitorizez tensiunea. Am luat foarte mult in greutate, ma umflu foarte tare la maini si picioare si-si face griji (da, acum! ca la consultul anterior cand i-am zis ca iau cam repede in greutate nu m-a bagat in seama ) Sa vedem cum or iesi analizele...
In prenatal voi intra de la 1 iunie. Asa ca trebuie sa mai rezist o saptamana cu posteriorul pe scaun, la birou si picioare de elefant...
Va pup pe toate. Sa aveti o zi faina.

Cristina G.
28+

http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png

http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Vai, fetelor, ce vorbarete sunteti !!! De ieri de la ora 16, cand am terminat sa va citesc, si pana azi la ora 14, ati umplut 10 pagini si ati schimbat si capitolul !!! Nici nu mai tin minte ce vroiam sa spun si cui vroiam sa raspund

Detergentul - eu am folosit detergent obisnuit, doar ca am clatit de 2 ori rufele ca sa fiu sigura ca nu ramane in ele. NU AM FOLOSIT BALSAM pt ca asta ramane pe rufe (se foloseste in ultima apa, de clatire). Eu v-as sugera sa incercati initial asa, poate aveti noroc si bb nu are pielea hiper-sensibila si evitati cheltuielile suplimentare. De spalat am spalat initial la 90 grade (primele hainute), daca sunt de calitate nu se deformeaza. Dupa ce bb a mai crescut am trecut la 60 grade, iar acum le spal normal, la 30-40 grade.

Babyblue - doctorul tau ma cam enerveaza Peste tot scrie ca minimul de kg de luat in sarcina este de 10-12kg ! Cum sa fie mult 6 kg pana acum ??? Si eu am luat tot atat si 2 doctori mi-au spus ca este foarte bine (ginecoloaga si nutritionista). Pai mai putin nu ai cum sa iei decat daca bb "consuma" din greutatea ta, ceea ce nu stiu cat e de ok ...

Sigur mai vroiam sa zic ceva, dar nu mai stiu ce si acusi vine fii-mea din parc si s-a terminat cu odihna mea ... Azi am frichinit toata ziua prin casa, m-am trezit la 10 dupa o noapte grea, in care mai mult n-am dormit din cauza unei dureri cumplite in gat (asa-mi trebuie daca am baut apa rece din frigider). Abia am reusit sa-mi triez hartiile aduse de la servici si mai am inca o gramada de aranjat prin casa ... Trece timpul asta atat de repede ca nu reusesc parca sa fac nimic !

Irina (2006) si 27+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Buna burtoase frumoase!!
Cu putina intarziere (m-am trezit si eu):

Mihaela si Burtocika

Roxi CASA DE PIATRA!!

Felicitari Ilida, Roberta , Alexia, Gogoshika pentru rezultatele la eco..

Maria2mami multumim de cinste ...berea rece e delicioasa mai ales pe caldurile astea de aici

Caty

Lissa cuvintele sunt de prisos ce fetita dragalasa ai!!

Babyblue, cred ca doctorul tau e un pic nebun...pai daca ma duceam eu la control cu cele 16 kg in plus ale mele ce facea ma dadea afara din cabinet? OMG deci nu imi vine sa cred asa ceva..mi-ar place ca intr-o viata viitoare, doctorul tau sa fie femeie si sa aiba si un metabolism prost ca sa puna in timpul sarcinii asa vreo 30 de kile pe putin
In ceea ce priveste detergentul eu cred ca voi folosi acelasi pe care il folosim noi ..as vrea ca bebe sa nu devina sensibil la toate minunatiile mai ales ca il duc in tara la mai putin de doua luni si si cand ma gandesc la cate alergii ar putea face la schimbarea de ambient daca nu ar fi obisnuit din timp ma apuca groaza..
Anda,bebe al meu la 33 de saptamani are capul mare si femurul mic..insa doctorita la eco mi-a zis ca oricum capul e cel care se dezvolta primul si membrele mai tarziu ..deci eu nu imi fac probleme ..bine ca aici nu imi spun doctorii ca are capul mai mare cu 3 sapt si femurul mai mic cu 2 (un exemplu) ca altfel as fi luat-o razna luna de luna...
Cat ce priveste vopsitul , eu m-am vopsit ..e drept cu ceva nu continea amoniac si a fost totul ok...atata timp cat nu stai prea mult in vapori toxici nu cred ca e o problema..Si eu vroiam sa imi vopsesc sprancenele ..va urma..
Va pupacesc si sa aveti o zi minunata!!

33+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Krissy

Citat:
citat din mesajul lui Laura13
uite acum superi , sa stii ca si in Romania mai sunt OAMENI, ca pana la urma, zic eu, tine destul de mult de asta.
dau ex. pe doctorita mea care face astfel de masaje la nastere si evita cat se poate de des epiziotomia. drept e ca mai tine si de pregatirea mamei pentru nastere, de cordon si de multe, multe alte lucruri.
cred ca azi is mai sensibiloasa, ma cam iau de voi.
so, mai vb maine.
gasca
Vad ca esti sensibiloasa, ca n-am avut nici cea mai vaga intentie de a ofensa. Scuze daca asa ai luat-o, dar referirea era la sistem care perpetueaza "cotizarea" si numai pentru procedurile de rutina, d-apai pt o procedura mai exceptionala. Nu stiu daca ai observat dar eu nu denigrez Romania si sunt mandra de tara de unde vin, ca parca acolo bati, si nici nu ridic in slavi sistemul in care traiesc care are clar problemele sale, dar spun lucrurile asa cum simt, din experienta mea umila in ambele lumi. Na' ca acum m-am suparat eu.

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 26+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

na' ca am luat-o razna amandoua , noi astea care eram laudate ca suntem echilibratele forumului
so, eu ziceam, ca nu are nici o legatura cu sistemul sau cu tara. eu am fost crescuta sa cred ca nu exista padure fara uscaturi si ca, si intr-o padure uscata, poti gasi copacei buni (e verde totul in iasi si cred ca de acolo mi se trage analogia ).
de fapt asta ziceam, ca nu imi place generalizarea ... cum ca in tara nu se face ... se fac multe in tara dar depinde de om. nu conteaza ca esti romana/american/ungur/evreu ... zic eu. conteaza 7 ani de acasa, educatia si cum esti tu, acolo, deep down inside. parerea mea .

ca off-topic: cand am fost cu bronsita am ajuns la spital. am plecat de acolo cu zambetul pe buze si cu dorinta de a imbratisa doctorita ca s-a purtat exemplar cu mine (nu am dat nici macar o floare). asa ca dupa 5 zile, cand am terminat tratamentul m-am dus sa o caut cu un buchet de flori ... ca, pur si simplu, mi-a fost draga.
nu inseamna ca nu am gasit si doctori de la care am plecat plangand, de la cabinete particulare, din cauza modului oribil in care s-au purtat.
deci, din experienta mea, tine fff mult de om si, poate, mai putin de sistem.

sa iti treaca supararea.

mie mi-a trecut pauza de masa, asa ca mai vb.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si prichindel
Poze Daniel

Mamici din Iasi

Copilul iti ia tot ce ai avut, dar iti da ce n-ai avut niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

neazta fetelor.

fecian
, ia ti o tensiune, o glicemie...fa niste analize, nu sta asa.

burtocika, da, e cam nebun dr asta. obsedat de silueta. in rest e un dulce.

ireth
, copilul meu are capul cu 5 zile inainte si femurul cu 3 zile in urma. asta e. o fi ca e baiat, a zis ca dupa 32 de sapt ne lamurim dc e retard de crestere. mai nou ma stresez ca pare cam slaba la 940 de grame pt varsta lui, avand in vedere alti strumfi ai odiseei. ma rog...dc e sa o iei la milimetru, prb ca innebunesti pana nasti.

lissa, fata ta este absolut adorabila, ti-am scris si pe facebook.

cristelle
, nu stiu dc dr meu te dadea afara cu cele 16 kg, dar in tot cazul te punea la "dieta spartana", cum s-a oferit sa ma puna pe mine dc iau prea mult in greutate. doar ca eu cum am ajns aks am halit juma de cutie de bomboane cu lichior. de unde ii jurasem ca voi manca doar o sata/sapt dulciuri. vax! e drept ca ma streseaza rau, in subconstient, vorbele lui, ca ma gandesc ca dc ajung obeza, nu o sa mai poate sa mi faca k lumea cezariana si cine stie cum voi evolua dupa.

gogosika
, felicitari pentru rezultatele bune la eco. si cat mai repede in prenatal.:)

mai voiam sa zic ceva, dar nu mai stiu ce.

aa, azi au venit cei de la bebe design si au montat si dulpul, este f dragut, atasez poze cu el la camera lui bebe.:)

va pup pe toate si va urez o zi superba!

eu ma retrag la un somnic mic, ca mi-e somn. pup

_

26+ cu
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura13
na' ca am luat-o razna amandoua , noi astea care eram laudate ca suntem echilibratele forumului (...)
sa iti treaca supararea.
Laura, mi-a trecut de ieri, ca m-am gandit de ce as lua-o atat de personal precum a fost "dedicatia", cand le am eu destul pe ale mele, in lumea reala si nu asta virtuala, care sa ma consume.

Anda, Cathy, bine ati revenit, ne bucuram ca aveti vesti bune! De Cathy stiu precis ca era pe lista de zile de nastere, ca era nascuta ca mine de Craciun si eu am trecut-o, dar nu stiu daca si pe listuta - ai dat vreodata datele?! Da' apropo de ce a remarcat Corry ca te-ai mutat la septembrie-octombrie si esti activa acolo, nu te supara dar atunci de ce ne certi pt ceva care cred ca e clar o eroare, cand evident nu te-a mai interesat grupul nostru?! I'm just asking. Dupa mine esti binevenita oriunde, dar cred ca puteai fi mai deschisa cand ai revenit, ca vezi ce mic e forumul ...

Gogoshika, Ilida si Anda, felcitari pt ultimile rezultate la doctor! Bebei sanatosi si in grafic in continuare!

Felicia, sa nu fie cumva starile de lesin de la o cadere de glicemie, n-ai observat daca manacand ceva se imbunatateste starea? Multa sanatate, vezi ce zice si doctorul.

Ilida, lasa nu te necaji ca nu-l mai vezi iar pe bebe o vreme, asta e stilul aici, e imporatant ca stii ca e bine cavalerul tau. Si daca chiar vrei o ecografie, sunt atatea optiuni private care ofera 3D/4D, contra cost bineinteles (cam peste 150$), uite www.4d-ultrasounds.com/new-york.htm" target="_blank">aici pe alese. Cu epidurala intr-adevar o data montata nu mai esti mobila (esti cu cateterul in coloana), dar nu ti-o pune imediat, ci doar pe la dilatatie 5, asa ca pana atunci mai poti bantui, daca iti arde.

Squirrel/Flavia, da de ce te duci mama asa repede inapoi in lumea ta?! Mai zi ce mai fac baietii, cum te mai descurci cu diabetul, una-alta... Esti cumva iar in butoi?!

Cam atat imi amintesc. A, implinesc si eu azi 27 saptamani, dar io tot n-am inteles Ramona cum era cu socoteala: deja ma consider luna a VIIa si trimestrul III, sau cand implinesc 28 de saptamani? Nu ca are mare importanta, ca tot acolo ma aflu, dar asta cu corelatia saptamanilor-lunilor nu mi-e foarte clara...

Pupice,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 27+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyblue
mai nou ma stresez ca pare cam slaba la 940 de grame pt varsta lui, avand in vedere alti strumfi ai odiseei.

Stai linistita ca Razvi al meu la 26-27 de sapt cat ai tu avea aceeasi greutate ca si Iustin...si sa-l vezi acum la 2 ani si 3 luni ca are 16,5kg si e cat un pietroi

Si domnisoara mea are la 25 de sapt 850 de gr asa ca relax

Crisspy, fericita de Razvi si 25 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Babyblue, ma omori tu cu "netza" la ora 15.00
Stai ca ma duc si eu acum la medic, sa vad cu ce idei ma intorc
Krissy, saptamana 27 este ultima din luna a sasea.
Deci ai 6 luni ( implinite) si ai intrat intr-a saptea.
Ai inteles

26+cu "Mugurel" si "Strugurel"

Mergi la inceput