Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Spun si eu La Multi ani tututrora care poarta numele de Constantin sau Elena!

Gogosica nu iti mai gasesc pozele, unde au disparut????

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 33+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

La multi ani de Sf Constantin si Elena!
La multi ani Ramona, Cistelle si sot de Fecian!
Avem ceva burtici in saptamana 34 deja, uau...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

la multi ani celor ce poarte numele Constantin si Elena.

La noi este Hramul Bisericii azi, dar se sarbatoreste maine, deci azi si maine voi fi la bucatarie.

Un sf de sapt placut!

Mama de Ana si 32+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Urez si eu sanatate maxima celor sarbatoriti astazi si cate o fetelor cu burtica.

Eu am fost praf azstazi, ma durut capul, toatta partea dreapta....cu frunte, ochi, nas, dinti....bebe sa miscat la greu...m-am trezit de dimineata si m-am culcat la loc....am dormit pana la ora 16.00.
Sunt chiauna...nu ma mai doare asa de tare...si nici nu am luat nici un medicament ca nu am stiut ce am voie.

Am fost ieri la kiabi...mare lucru nu am luat ci doar un set de 3 body-uri verzi si de la auchan 4 fesuri de bumbac, culori diferite, am ramas dezamagita de kiabi pt ca toate hainutele erau destul de scumpe...asa ca nu-mi ramane decat sa astept reducerile.
Manie, daca ma simt bine vrem sa mergem de dimi la targ....poate gasim si pe acolo ceva.
Mariei ia iasit la ochisorul drept un "ulcior" cred ca asa se numeste....si se scarpina groaznic si o deranjeaza.....

Ma apuc de calcat ....un munte de hainute

Va pup si sa aveti un wek minunat...cu tot cu ploaia asta

27+ Mihnea Nicholas

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Maria2mami doar nu te apuci de calcat in ziua de Sf Imparati Constantin si Elena?

Am pus pe mail un Curs de alaptare si ingrijirea bebelusilor, de Dr Ana Culcer, pt interesate.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mercic.

roxy, am visat ca nasteai..;)))

_

27+ cu Iustin
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

'La Multi Ani' Elenelor si Constantinilor nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

buna fetelor

sunt in zona nu am disparut
cum sunt in concediu m-am apucat de aranjat prin casa si de facut diverse lucuri si nu am prea intrat pe forum doar asa mai putin cat sa va mai citesc.

LA MULTI ANI !!! tuturor care poarta numele de Constantin si Elena inclusiv la bebita al meu pe care o sa il cheme Constantin azi a fost prima lui zi onomastica si cum e un puturos mai nou si misca cam rar azi pe la 8 seara am mers la ecograf ca nu l-am simtit deloc de ieri de la amiaza ...e bine mersi doar ca nu l-am simtit eu zilele astea.
in rest suntem bine asteptam si noi sa mai treaa 8-9 saptamani pana la marea intalnire

29+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

rammy, la multi ani pt micul constantin!
:)

nu te mai panica cu miscatul, iustin misca 2 zile da, 2 zile ba. doarme ca porcul.
si sunt momente in care nu l simt eu, dar il simte sotul dc pune mana. eu zic ca n-am nervi pe zona aia.asa cred..ca prea sunt nesimtita asa.
in plus, iustin misca incet, de parca inoata in lichid, nu ma buseste, extrem de rar doar.
eu puteam sa jur ca nu misca noaptea, ca nu ma trez din somn, dar sotul a verificat si doarme cu mana pe burtica mea si l simte la marele greu, in timp ce eu sforai precum un ogar.:)))

iti zic eu, nu e prb la pitic, ci la noi. suntem mai nesi asa....belive me.:)

_

27+ cu Iustin
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Multumesc tare mult pentru urari
Va pup si imbratisez pe toate fara exceptie!!
Felicia ,La multi ani sotului tau!!
Deasemenea La multi ani tuturor celor care au sarbatorit ziua numelui
Ma duc sa mai citesc si revin!!

33+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput