Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (53)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Fetelor scuze ca intru asa peste odissea voastra, sunt vecina de sept-oct.. si voiam sa va intreb , pt ca stiu ca voi ati cumparat de pe amazon.co.uk, ca ar fi taxa de transport, si care e termenul de livrare, daca produsele sunt ok si cu ce sunt livrate...
Sunt in f mari dubii la achizitie , tot pun in cos si renunt de spaima tepei...

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Fetelor scuze ca intru asa peste odissea voastra, sunt vecina de sept-oct.. si voiam sa va intreb , pt ca stiu ca voi ati cumparat de pe amazon.co.uk, ca ar fi taxa de transport, si care e termenul de livrare, daca produsele sunt ok si cu ce sunt livrate...
Sunt in f mari dubii la achizitie , tot pun in cos si renunt de spaima tepei...

eu am facut o simulare zilele trecute.....produsele costau 45 lire ,iar transportul 27 lire ......am zis ca este mult ....avand in vedere ca erau 3 chestii ....se merita daca cumperi mai multe lucruri .
de calitate nu pot sa iti spun nimic pt ca nu am luat pana acum.
succes la cumparaturi

27 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristelle25 spune:

Corry , felicitari pentru rezultate!!
Alymih, felicitari pt cele 31 de saptamani !!
Eu daca ma iau dupa UM as face azi 34 ..dat fiind ca doctorita a facut doar o masuratoare (la 9 saptamani) si a fixat DNP mai tarziu cu 4 zile ne conformam sa spunem ca avem 33 sapt si 3 zile
Mai e putin

33+ cu Vlad Rafael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Arianna multumesc , ai comandat in Ro sau in turcia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

'Neata si de la mine!

Am scris mai rarut in ultima vreme, nici eu nu stiu de ce. Dar v-am citit, mai mult pe diagonala de la lucru, asa ca nu mai stiu cui am vrut sa raspund si ce. Poate-mi aduc aminte pe parcus.

Babyblue, AlyMih, felicitari pt. saptamanile implinite!
Mami2mami, spor la cumparaturi. Sa ne-arati si noua ce-ai cumparat.

Legat de scaun de masina/scoica. Noi am luat un carucior fara scoica, pt. ca am vrut scoica separat, de la Maxi Cosi. Cica sunt cele mai sigure, au Test Sieger Gut s.a.m.d. Ieri s-a ioferit cineva sa mi-o dea pe-al lor (tot MaxiCosi), dar deja cumparasem. Avantajul cu scoica, asa cum spune crisspy, e ca-l poti scoate pe bebe adormit din masina fara sa-l trezesti. Dezavantajul e ca n-are voie sa stea mai mult de 2 ore in el, dar daca nu faci calatorii lungi cu masina, sau nu-l atasezi la carucior mai mult de 2 ore, e ok.

Hainutele second-hand
: si eu am primit de la o prietena, si m-as fi bucurat sa primesc si mai multe. Dar vad ca lumea nu se-nghesuie sa ne ofere (poate dupa nastere, dar eu nu voi astepta atata, imi voi lua pana atunci tot ce-mi trebuie). Nici eu nu consider o rusine sa primesti hainute, si nici vreun risc, ca doar le speli si le calci inainte sa i le dai copilului tau. Plus ca nu stiu cat sunt de purtate inainte sa le primesti, ca doar toti bebeii cresc repede si ies din ele.

Sa va mai spunem despre noi. Suntem bine, il simt pe bebe ca-i pe zi ce trece tot mai mare si mai greut. Si e un adevarat fotbalist (sau dansator, nu-mi dau seama), toata ziulica se misca. Dar imi place sentimentul atat de mult, incat cred ca o sa-mi fie dor de el cand bebe e afara.
Sapt. viit avem si noi eco de trim 3 si in aceeasi zi testul de toleranta la glucoza. Sunt curioasa cum iese.
Noptile nedormite se strang si ma simt tot mai obosita. Ma gandesc ca-mi fac antrenamentul pt. mai tarziu. Oricum, sunt atat de nerabdatoare sa-l vad, ma gandesc la atatea, imi fac atatea planuri. Fetelor, nu-i asa ca e un sentiment superb?

Altceva, legat de tratarea de catre oameni a gravidelor. Ieri am fost singura sa fac cumparaturi la supermarket. M-am pus frumusel la coada, credeti ca s-a oferit cineva sa ma lase in fata? Aveam numai 3 produse in cos, doar puteam sa le tin in mana, eventual sa mai spijun cosul de burtoi.
Dar culmea culmilor a fost in week-end la o petrecere. Stateam pe canapea mai multi si ne uitam la Eurovision. Eram inghesuiti, dar asta era. Si vine una si se baga intre noi, se inghesuie pana m-a dat jos de pe canapea, la propriu. Am crezut ca o pleznesc, ce tare m-am enervat. Noroc ca a fost o alta tipa cu bun simt si s-a ridicat ea sa-mi faca loc.

Azi nu merg la lucru, am ramas cica acasa sa fac curat si sa ma epilez. Asa ca o sa va mai bazai.

lulusor77 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

cristelle, multumim de cafea, deja sunt la a 2-a.

lulusor77 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata!

Cristelle, In Romania este obligatorie folosirea scaunului de masina pentru copil inca de la nastere. Ca in toata Uniunea Europeana. E adevarat ca nu se respecta, nu-i prima lege din Ro tratata in acest fel, dar recent au fost ceva campanii ale Politiei Romane

blog

asteptandu-l pe Filip (august 2011)

The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Corry,felicitari pt rez bune de la eco.

Babyblue,Cristele, Aly felicitari pt saptamanile implinite !

Mamutz nu prea stiu ce sa-ti spun pt ca noi nu am avut scoica al nici unul ... pat ca la Filip nu aveam masina, iar cand ne-am luat i-am luat direct unul pt 9-13 kg, iar pe Anastasia o tineam in brate, apoi i-am luat lui Filip grupa urmatoare si i-am dat Anastasiei scaunul 9-13

Daca am fi luat atunci,probabil am fi luat mai intai scoica, apoi 9-13...

pt Cristele: Acum o sa luam/primim scoica si o sa-l tinem pe bebe in ea ....la Anastasia nu am stiut/nu ne-am gandit la riscurile care le implica tinutul copilului in brate in masina....

Acum insa, mai ales ca sotul a avut vreo 3 grazuri f grave la spital, cu copii care au stat ne-prinsi in scaunele lor/ in bratele parintilor nu o sa mai fac greseala de a-l tine in brate pe bebe. + ca la scoica mai este avantajul de care a zis crispy , cu adormitul lui bebe si luat fara sa-l trezesti.

Am vazut poze noi cu voi...sunteti superbe toate,toate!

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 33+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Eu am calcat aseara lucrusoarele pt bebe ...chiar daca le-am spalat cu detergentul pe care-l folosim si pt noi, asa- mi mirroseau a bebe ....dar sunt asa migaloase

Si dupa ce m-am delectat cu miros de bebe,azi noapte am visat ca am nascut.... si bebe era asa de frumoooos , bruneeet si cu niste ochi super albastri (ca tati ), si m-am trezit cu un sentiment asa de placut.

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.

Mergi la inceput

cat despre nesimtirea oamenilor fata de gravide/femei cu copii mici...nu mai comentez, ca-mi stric starea de bine........

A! Si sa nu uit sdcristian fff simpatic Carol !

Mergi la inceput