Prietene la bine si la greu - 120

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Neata.

Magda, va asteptam acasa. Ma bucur din suflet pt Rares.
Ancutza , pai si parintele copilei statea asa si se uita ?? Nu i-a spus nimic? Eu chiar am observat la Ema, in ultimul timp, ca intelege ce-i spun...de ex vrea tare mult la leagan de bebelus...o dau in el dar nu prea mult ca vin alti copii la coada (unii chiar de 3-4 ani dar...) si de obicei se lasa cu urlete si plansete cand o dadeam jos. I-am tot spus ca vine alt bebe, sa-l lase sa se dea etc si acum nu mai plange deloc cand o dau jos. Aaaa si mingea ei (una mare colorata din piele care-i ca un magnet pt copii) o las prin parc cu orele sa se joace alti copii...ca doar nu musca din ea. Si ea se duce glont la alte jucarii si tot asa. Inca mai lucram la partea asta...sa mai lase si ea din jucariile ei, cateodata nu vrea si pace.
Raluci o sa te bat io pe dumitale. Cum adica ce sa faci cu 2 fete? Uite eu am o sora si stii ce bine e ? burtica.
Ramona deci v-ati distrat la pescuiala, ha?? Eu sunt asa miloasa ca daca m-ar lua sotul la pescuit( nu le are cu sportu' asta) as arunca toti pestii inapoi in apa.

Fetele am o intrebare intrebatoare :

Ce tip de sandale ati luat sau vreti sa luati pt fulgusori? Ca io am o dilema ...sa iau www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/catalog.php?brand=8&category=0123157100000576&product=1037415" target="_blank">asa sau www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/catalog.php?brand=8&category=0123157100000576&product=1040261" target="_blank">asa ? E ok la varsta asta sa iau sandale asa deschise in fata? Ema cand alearga o cam adun de pe jos si tati zicea sa nu se loveasca la degete.


Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

floricik, da mere distractie a fost la pescuit :)). Eu spre deosebire de tine, pentru prima data am practicat pescuitul si apoi aruncat pestii inapoi in lac si nu m-a incantat ideea, Eram obisnuita sa merg cu tata la pescuit si ma mandream acasa cu captura, iar acum parca nu cu mare placere am aruncat pesticorul inapoi in lac, mai ales ca abia i-am scos acul din gura si l-am ranit.
noi inca de anul trecut am abut sandalute din acelea deschise in fata, iar Dominic mergea in 4 labe atunci, dar nu a patit niciodata nimic la degetele. Si anul acesta tot din acelea vroiam sa ii iau, dar a capatat deja o pereche de la copilul nasei. Eu una i-as lua cat mai deschise, ca o sa se coaca la piciorute pe caldurile ce or sa urmeze, iar in parc la nisip e mai usor de scos (ca si de intrat de altfel) nisicpul din ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik
Raluci o sa te bat io pe dumitale. Cum adica ce sa faci cu 2 fete? Uite eu am o sora si stii ce bine e ? burtica.
Fetele am o intrebare intrebatoare :

Ce tip de sandale ati luat sau vreti sa luati pt fulgusori? Ca io am o dilema ...sa iau www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/catalog.php?brand=8&category=0123157100000576&product=1037415" target="_blank">asa sau www.deichmann-incaltaminte.ro/site/ro/catalog.php?brand=8&category=0123157100000576&product=1040261" target="_blank">asa ? E ok la varsta asta sa iau sandale asa deschise in fata? Ema cand alearga o cam adun de pe jos si tati zicea sa nu se loveasca la degete.


Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009




a luat tati ambele modele, merge super bine cu amandoua si pana acum degetele sunt intregi, genunchii saracii sufera

mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)

si-a facut treaba, 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

buna ziua!

Ma bucur tare ptr. Rares pui de Magda. Te asteptam cu drag acasa!!!Pup curajosul!!!

Floricik eu merg pe varianta cu aparatoare la degete deoarece al meu copil e cam impiedecat si mi=e teama sa nu aiba de suferit degetelele. Modelele astea le-am vazut si eu in magazin, dar mi s-au parut cam grelute si cam tare talpa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumi_calin spune:

Raluci daca bb2 si bb3 ies fetite mai faci o incercare si poate poate iese si baietelul nr. 2. Sarcina usoara in continuare si ce o fi o fi important e sa fie sanatos.

RamonaC sa va fie de bine ieseala !!

Taiatul unghiilor la maini decurge super ok din cauza faptului ca i le tai in somn, dar la picioare e un chinnnnnnn. In somn nu merge ca se trezeste si 'live' e jale. Trebuie sa am ajutoare ca altfel nu reusesc si din acest motiv le tai ff rar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

"Mamica si taticul" lui Pinky de la kinetobebe, mi-au spus sa-i cumpar sandalute inchise si nu cu degetele pe afara. Pana sa-mi spuna ei asta, eu ma gandeam sa-i cumpar open sandals. Mi se parea mai logic sa le iau deschise. Ei mi-au zis ca daca ii iau closed sandals piciorusul va sta pe taloneta (mai mult sau mai putin pronuntata, in fct de caz). Daca sunt open, ii va fugi picirousul in fata. Eu i-am luat cum au spus ei. De la Ortopedia. Eu vorbesc din puctul de vedere a lui Pinky. Posibil sa se aplice si la altii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

hello

uitandu-ma eu in urma dupa intrebarile de pus pe la gradinita, am constatat ca, alaturi de multe fete care nu prea mai scriu de o vreme, lipsesc acum si Gabitza si Tina....

Sa va zic ce frumos am ramas eu ieri fara bani: m-am dus la selfbank la ing sa depun 3000 de lei pe card, la acelasi multimat la care depun de 8 ani si care ieri s-a gandit ca frumos este sa-mi ia banii, sa-mi dea mesajul "contul dvs nu va fi alimentat cu suma depusa", sa-mi scuipe inapoi doar cardul, nici urma de bani si sa-mi zica la revedere (adica sa afiseze mesajul Out of order).
Am stat 20 de min la telefon cu angajatii bancii, noroc ca Iulian a fost extrem de rabdator, astept azi sau maine sa se rezolve. Daca nu se rezolva, am cam scrantit-o, ca tre sa ma iau cu minunatii astia de par...


Ce veste buna despre Rares, ca bine ca n-a mai fost nevoie de operatie . Drum bun inapoi acasa!


Ah, si ma bucur ca ati scris despre cum faceti cu copiii prin parc, ca e util sa citesti atatea puncte de vedere

Floricik si eu ma gandesc la cele inchise ca ar fi mai bune la degete... pe de alta parte cred ca 2 sandale, unele inchise si altele deschise, ar fi si mai bune




Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Monis,pe cuvant ca am citit in fiecare zi,de multe ori chia ram vrut sa zic si eu doo vorbe.... dar nu prea reuseam sa ma incadrez pe somnul lor si cu pregatitul mancarii,si un pic de curatenie(asa,la suprafata) si o rufa...
De la 10.30/11-12.30 suntem la joaca,apoi repede supa si nani. Astazi,am fost cu ei in Kauf, motiv pt care am cam intarziat cu ajunsul acasa.... Dragos a adormit,in fund,in carut... asa ca astazi s-au culcat cu burta goala( ma rog niste biscuiti, pufuleti si ce au mai capatat)

Tina cred ca se reface dupa dezmot...

mami de gemenasi



poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Flo, referitor la sandale eu am dezbatut in urma cu o luna cu Lili_a ce sandalute luam copiilor si am ajuns la concluzia ca le luam cu baretuta aia in fata( nu stiu cum se numeste) si un model/marca este melania, sunt fata si interior din piele si se gasesc in multe magazine (leonardo, benvenuti, etc), iar ca pret mi se par ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Sandalute,eu le-am luat mucosilor din cele mai "inchise",asa s-a nimerit. Am facut deja o tura la nisip cu ele, Eva nicio problema, Dragos, zici ca e printesa bob de mazare, se oprea la fiecare pas , vizibil jenat de nisipul care a reusit sa-i intre sub talpa.

S-a mai discutat de Tv.Tv cam merge nonstop,fie pe muzica,fie la desene...uneori se uita,uneori nu.Cand e stins si au chef de el,daca nu gasesc telecomanda sa-l porneasca, atunci imi arat clar ca vor sa li-l deschid.

Problema gradinitelor... Eu as vrea sa-i dau la gradi de la 2 ani, tati, bantuit se pare de traume din copilarie,zice ca o bunica dublata de o pseudobona( pt iesit la joaca si alte cazuri). Decizia nu s-a luat inca.

Cu socializarea in parc...Orice copil e binevenit la jucariile noastre, nu crizeaza niciunul din mucosi daca le ia alt copil jucaria. Pe de o parte, si pentru ca, oricum jucariile lor zac parasite pe nisip in timp ce ei au treaba cu ale altora
Eu ii las la alte jucarii,ii syupraveghez de la distanta.Chiar daca nimeresc vreun copil care crizeaza,in general ai mei renunta si trec la urmatoarele jucarii.Dar,nu intotdeauna. Se intampla sa gaseasca cate o jucarie care ii atrage f mult,adultul nu e prea incantat de atasamentul lor... dar ii poftesc sa incerce ei sa-i ia din mana ceva Evei, cand ea nu vrea.... cred ca se aude si in Baneasa cum tipa.
Cel mai mult ii atrag tricicletele,vor sa se suie in toate...si aici e mai dificil un pic,ca nu prea pot sa-i pun in ele fara acordul prealabil al proprietarului....nu stiu peste cine dau....asa ca aici mai incerc cu texte de deturnare,povesti...nu prea tine,dar asta e

.... si am reintrodus trezirea si masa de noapte...a fost se pare doar o perioada,scurta,fara....ocazie cu care am hotaratca va manca noaptea atat cat va vrea,va renunta el la un moment dat...... sper

mami de gemenasi



poze

Mergi la inceput