Prietene la bine si la greu - 120
Raspunsuri - Pagina 11
cristina_boc spune:
Salutare si de la noi,
Am scris cinci cuvinte si aproape la fiecare am facut corectari, cred ca ma duc spre pat, langa Andrei.Azi am fost in oras si am cumparat o pereche de sandale inchise pentru Andrei. Sandalutele sunt UFO, piele int si ext, si au fost numai 25 RON. N-am insistat de ce sunt asa de ieftine, dar sper sa nu aflu motivul prea curand.
As vrea sa o intreb pe Andre, daca am vazut ca azi e foarte activa, ceva solutii contra tantarilor. Pt apartament dar si pentru piele. Multumesc.
Cristina , Andrei Cristian , 7 dec 2009
POZE
smaranditza spune:
Fetelor, multumesc mult de voturi!
Din cate vad...voi cam tineti cu ursu' (ca Anna era preferatul sotului , iar eu, facand asocieri cu niste persoane mai vechi si de demult nu-l prea vroiam... ).
Pfiii...vad ca aproape in unanimitate s-a votat Anna. Ok. Mai astept cateva zile sa se voteze si-apoi luam o decizie, ca timpul trece.
pe toate si fug sa fac ceva papa de pranz.
Mami de Timi nazdravan si 30+
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_bocAs vrea sa o intreb pe Andre, daca am vazut ca azi e foarte activa, ceva solutii contra tantarilor. Pt apartament dar si pentru piele. Multumesc. |
gabitza35 spune:
salutari
Votez si eu pt Anna, ini place mult si Teodora,era o varianta pt noi (ca si Daria)...dar cum in cercul nostru de prieteni exista suficiente Daria si Teodora...
mami de gemenasi
poze
gabitza35 spune:
mda... se pare ca am reusit sa racim la 30 grade ....sau in primele 2nopti fara sac de dormit.......Dragos e cel in cauza;dupa ce dimi a tot stranutat,acum e semiinfundat,s-a si trezit mai devreme,zic eu ca din cauza mucisorilor.
mami de gemenasi
poze
Ramonika spune:
smara eu votez pt. Teodora, apoi Elizabeth, apoi Anna. Anna e cam... banal, parerea mea.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
laura - andreea spune:
Daca tot se voteaza atunci si eu:
1. Elizabeth - pt ca i-ai spune Liz care mie imi place tare mult
2. Anna-Teodora
poze
Ancutza_Bro spune:
eu cu cine votez??? hac !
a, da:
1. Elizabeth
2. Anna
3. Teodora
edit: imi place mult Anna, asa se numeste mama mea, dar am ales Elizabeth din acelasi motiv ca laura-andreea, poti sa-i spui in multe feluri: romaneste Eliza, apoi Liz, Lizzy, Beth, Betty...etc
Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)
monis5 spune:
hello
Smara eu zic Teodora. Sau Elisabeta . Nu ne-ai mai spus nimic de Timi, ce face? ce papa, ce bea?
Gabitza imi pare rau de raceala, poate se lasa doar cu ceva muci si atat. Dar oau, ce tare cu sacii de dormit. Iulian transpira ca nu stiu ce numai in body si pijama, asa ca am ramas doar la o pijama subtire de vreo saptamana. La sac am renuntat de vreo 2 luni... si doarme descult si neinvelit. Dar poate la voi e mai racoare... la noi sunt deja 25 de grade in casa
Andre nice to have you back . Ce frumos povestesti de Chiara si ce faza cu cresa... ai dreptate, asta este inca un argument pro cresa / gradinita. La voi cum e sistemul cu gradinitele?
Apropos de cremele contra tantarilor si nu numai, am retinut din ce am mai citit aiurea pe net ca din pacate parabenii nu sunt cel mai nasol lucru posibil dintr-o crema...
Cristina poate is ieftine ca sunt extraterestre . Glumesc, sa le poarte sanatos!
Licurici la ce cont de picasa te referi?
si pe repede inainte: Lalu nu ai inceput inca munca? ; Many sper sa nu fie nimic cu hemo aia si zi-i Liloasei ca ne e dor rau de ea; Laura_andreea pup default; Dankutza spor la crescut ousoarele!; Tina petrecere frumoasa la motz!... nu mai stiu, plec la treburi...
Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 [si zi-i Liloasei ca ne e dor rau de ea; Laura_andreea pup |
Aici sint! , si mie mi-e dor de voi
N-am timp deloc deloc, dar vreau sa votez pentru Eliza, imi place mult, suna a nume de balerina
si mai vreau sa va pe toate, sa-i spun magdei bravo pentru Rares si ca ii asteptam cu drag acasa, licurici arati senzational si aveai o bluza foarte frumoasa, iar rechinasa e rachitoare , dankutza sper sa fie cu noroc intilnirea cu Cezara
Si acum cerseala: cine isi face pomana sa puna pe prima pagina linkul cu intrebarile pt gradinite, ca o sa tot avem nevoie de ele?
Am fugit, sa fiti cuminti , pup gashca