Bebelusi de Sept-Oct '10 E vreme frumoasa! (66)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Eveline, multumesc. Acum am luat tratamentul si sper sa nu se mai repede, ca sa nu mergem si la analize. A facut dim febra si acum stau sa vad daca mai face, ca am inceput cu antibioticul

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Multumim pentru urari! poftiti la tort si sampanie!Avem 9 luni!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Oramona multa sanatate la Elisa. bonavioara,sper sa-i treaca repede !
Office multumim de tratatie. Sa creasca Maiu mare!
Ms de PM !Ce fain! sa va "dicstrati"!

Azi i-am dat si eu capsuni! I-am pus jumatate de mar,3 capsuni si 3 biscuiti. A papat tot,si a durat doar jumatate de ora,ca de obicei dura mai mult de o ora sa manance cateva lingurite de fructe!. Capsunile le-am curatat de "coaja" cu seminte.
mari si pe mine ma enerveaza reclama aia! Mai ales cand vad ce posterior are respedtiva,ma apuca depresia!
Bravo Pit pt papica! lasa ca o sa pape mai bine !
bebecris nici noi nu avem 3 mese solide!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna seara!
va invit la peste prajit si piscoturi facute de mine.
Oficial anuntam ca a spart gingia si de data asta nu mai e tzeapa ca la sfarsitul lui martie cand m-a pacalit o afta sau ce o fi fost (ca s-a retras greu).
Reclama aia ma enerveaza si pe mine...dar pentru ca eu nu mai am posteriorul nici pe jumatate cat al ei...am doar oase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei.Noi dormim in body cu maneca lunga si pantalonasi de pijama. In privinta cerealelor nu i-am dat niciodata( si nici nu o sa-i dau ca e destul de dolofan).

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/PozeMai#5609218072220886850
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Mai fetelor voi cum ati reusit sa scapati de burta dupa nastere? Ca eu am ramas cu o burtica si nu stiu ce sa fac sa scap de ea.
MARI asa slaba ai fost si inainte? Ca esti asa plata , nu ai pic de burta parca nici nu ai nascut.Si am mai vazut pe aici fete cu o silueta de invidiat.

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/PozeMai#5609218072220886850
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

IAZMIN, da asa am fost, sau ceva pe aproape, greu ajungeam la 58-60 kg. Acum nu stiu daca am 54
Si tot din capitolul ce fac bebelusii: ieri Vlad a facut 2 pasi singurel, la al treilea a dat cu nasul in pernele de pe pat. Mai facea el cate un pas timid cand se departa de patut, dar se pare ca prinde curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna seara!

Office, sa-ti traiasca baietelul.
Noi dormim intr-un body format din tricou si pantaloni scurti, parca romper se numeste.
Eu fac ultimele cumparaturi ca vineri merg la banchetul elevilor mei care au terminat clasa a 12-a si pe 18 iunie am revederea de 10 ani de la terminarea liceului.
Adelina, daca mai citesti, mult spor la invatat si multa, multa bafta.
o seara buna

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

buna fetelor!de citit am mai citit, asa mai pe sarite, dar de scris nu mai apuc! e tare nasol ca am de dat f multe examene si din sesiunea asta, apoi din sesiunea de restante ca am ratat primul semestru si mai am cateva si de anu trecut, si apoi licenta! dar vad eu cum fac, nu ma stresez prea tare ca nici nu vreau sa-l neglijez pe Darius! nu o fi o tragedie daca nu termin anu asta ci doar la anu!
noi am fost internati de duminica seara pana marti dimi in spital ca a facut Darius un inceput de enterocolita, a vomat ff mult si s-a deshidratat putin asa ca a fost nevoie de internare pt hidratare! acum e bine! eu nu prea pot sa invat de el ca vrea tare multa atentie si de multe ori iesim in parc si el sta si se uita ba la copii, ba la porumbei, catei, ce mai vede el si eu mai citesc! seara ma ia tare repede somnu
Va multumim ca va ganditi la noi! sa treaca perioada asta si revin la barfa zilnic! va pup!!!

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

multa , multa sanatate lui Darius.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput