Bebelusi de Sept-Oct '10 E vreme frumoasa! (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eveline

DONNA - Nu te stresa. Cam dupa 1 an, sau mai bine zis de cand incep sa mearga pe picioruse singurei, depun un efort extraordinar si nu vor mai lua atat de mult in greutate...si se vor lungi ca sa zic asa si vor recupera mai greu cu kg... Mamicile cu pricina sa-si aduca aminte cat aveau puii lor la varsta pe care o are Tudor, nu cred ca erau pe departe.
Stiu si eu o familie cu probleme de greutate si ambii baietei sunt la fel ca si parintii...mult timp mama zicea consolata ca "le seamana, nu au ce le face". Pana cand in urma unor discutii ne-am dat seama ca de fapt le seamana pentru ca in casa aia exista un regim alimentar catastrofal: Copii de micuti mancau carnati cu paine cu margarina dimineata si alte asemenea pe parcursul zilei...
Pana la urma au fost toti 4 la un nutritionist ce i-a adus cu picioarele pe pamant..acu sunt mai bine... Asa ca mostenirea genetica eu zic ca nu e totul, depinde si stilul de viata. Eu zic sa nu-ti faci probleme.

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Brrrrrrr! ce meniu dubios Stiu ca mostenirea genetica nu ne conditioneaza absolut, dar pur si simplu nu avem toti acelasi punct de start, unii trebuie sa lupte mult mai mult pentru a atinge si a mentine o stare de sanatate buna.

..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Salutare !

Donna, nu te ingrijora, cel mai bun exemplu e fiica mea cea mare : la 9 luni avea 10 kg, iar la 2 ani avea...10,5 kg !!! Nu iti inchipui ca nu a mai mancat in perioada asta, ba da, dar a inceput sa se miste bine si s-a inaltat. Cine o vedea cand era bebelus sigur zicea ca o sa fie obeza, aiurea, are un corp de atleta

E cald tare si la noi. Am scos-o pe Anca putin in curte si am dat-o in leagan cat am cules capsuni . La micul dejun i-am dat un castronel de capsuni pasate cu furculita in care am pus 2 lingurite de cereale, sa nu fie prea moi. A papat tot.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+ si Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna ziua si de la noi!

Am fost la piata si am cumparat cate ceva.
Acum cu mari lupte a adormit in sfarsit.
Si noi transpiram in general in zona capului , dar nu suporta nimicc pe cap. Azi mi-a pierdut o sepcuta care imi placea foarte mult. I-am cumparat alta si mi-a pierdut-o de vreo 2 ori.
Plangem si noi cu lacrimi de "crocodil".

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna fetele,
am revenit si eu din nou..
La multi ani! tuturor sarbatoritilor de pana acum si celor de azi bineinteles
Eu sunt ceva mai bine acum,punctul culminant va fi cand voi ajunge acasa.
Mai am doua sapt si ceva si gata...decolam spre Romanica
sunt emotionata dar sper ca totul va fi bine in tara.....suntem in plina pregatire de plecare,numai bagaje prin toata casa...
Va salut pe toate si va si va multumesc inca o data pentru cuvintele de incurajare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Ceau fetele,

bebeii si pt. sarbatoriti

Multumesc fetele pentru raspunsuri cu privire la scaun.Din pacate T. are abia 7,5kg, deci cam putin pentru scaun de masina. Cu scoica nu prea imi vine sa plecam la drum lung, caci nu-i place.

Donna, lasa copilul in pace. Daca tu esti impacata ca-l hranesti corespunzator, ce-ti pasa de ce zic altii. In carti scrie ca de acum iau mai putin in greutate, deci stai linistita. Al meu copil este prea slab (si mananca cereale in fiecare seara).

Arianna,spor la impachetat!

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna fetele! Va potim azi cu o salata de fructe (ca tot vrem silueta) si un pahar de ceai verde Lipton! Azi avem 8 luni Maai ce trece timpul !
Am mai pus niste pozici la semnatura !

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani Maya!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

La multi ani scumpa Maia! E ca o buburuza in iarba in ultimele poze
La multi ani si pentru Stefan!

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumim de urari si aprecieri !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Buna fetelor.La multi ani sarbatoritilor zilei!
DONNA si Edi al meu are tot 9kg. Si eu pot sa spun ca nu avem in familie probleme cu greutatea( tati nici atat iar eu cateva sunculite pe la burta). Si nici cereale sau biscuiti nu i-am dat. Insa el s-a nascut cu greutate mare(4400gr). Oricum mie nu mi se pare ca ar fi gras( la 73 cm cat are acum). Important este sa fie sanatosi ca slabesc ei cand or incepe sa alerge.

iazminn mamica fericita de ingeras EDUARD NICOLAE (14.10.2010)
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/PozeMai#5609218072220886850
https://picasaweb.google.com/114053547326516137112/24042011#

Mergi la inceput