FIV in Ungaria 131

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

ANCHUSA, multa bafta!!!
Sa ne ti la curent!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui otiliad

ana1972 eu sunt tot la szeged dar da doamna doctor si eu am vorbit cu translatoarea si ea ma programat

Pe ce data te-ai programat? La doamna doctor sau la Zadori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristis74 spune:

Buna ziua,

Pentru inceput vreau sa va spun ca sunteti nemaipomenite in lupta voastra de a avea un bebe, apreciez taria voastra si s-o tineti tot asa pana va atingeti telul.

Eu sunt noua pe aici, de fapt forumul l-am descoperit cu ceva timp in urma, dar nu am scris, va citeam ca pe un roman foarte interesant.

Va doresc sa va impliniti visul si sa tineti in final in brate bebele mult dorit.

Pe scurt, acum, istoria mea:

Sunt casatorita de 10 ani si tot de 10 ani ne chinuim sa facem un copil.Pana in 2006 eram, dupa mai multi medici, sanatoasa si puteam sa fac un copil.In 2006 mi-a fost descoperit un fibrom, un chist para-ovarian si endometrioza.Asa ca am ramas fara anexa dreapta si cu o trompa stanga foarte subtire si infundata. Trompa pe care Marinescu de la Giulesti s-a chinuit sa o desfunde de trei ori. Apoi v-am descoperit pe voi si cum sunteti un exemplu pentru mine ne-am hotarat sa luam si noi drumul Ungariei pentru FIV. Prima programare o avem pe data de 6 iunie la Budapesta la PK (cum ii spuneti voi).

Cam atat despre mine.
Va pup pe toate si sa fie cu noroc pentru toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1972 spune:

Fetelor, ce ma sfatuiti daca nu reusesc sa ma programez la dr Zadori, sa incerc totusi la PK? Chiar nu stiu ce sa fac!

Mergi la inceput

Atelocin74 as vrea sa iau legatura cu tine si nu stiu cum. Te rog sa imi dai un semnal. Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana1972

Fetelor, ce ma sfatuiti daca nu reusesc sa ma programez la dr Zadori, sa incerc totusi la PK? Chiar nu stiu ce sa fac!

fiecare alege sa mearga unde are incredere si unde ii dicteaza inima...ar fi subiectivism (fiecare ti-ar recomanda medicul care a adus un beta pozitiv) daca ti s-ar spune mergi la zadori sau mergi la peter kovacs;
mult succes sa faci alegerea cea mai buna!

Mergi la inceput

Mersi, Tannoo25, sper si eu sa fac alegerea cea mai buna, m-ar darama un nou esec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Citat:

Eu asa am facut si nu-mi pare rau(initial am trimis mail la Szeged,neprimind raspuns m-am intors spre Budapesta).
Imi place foarte mult organizarea de aici,iar medicul....e de nota 100

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anchusa

Citat:

Eu asa am facut si nu-mi pare rau(initial am trimis mail la Szeged,neprimind raspuns m-am intors spre Budapesta).
Imi place foarte mult organizarea de aici,iar medicul....e de nota 100

anchusa

subscriu;
nu incape termen de comparatie szeged - budapesta in ceea ce priveste organizarea;

Mergi la inceput

Ana, am reusit sa ma programez, dar de abia pe 6 iulie.
Suna la clinica si cere pe doctorul Zadori. Eu i-am spus ca sunt gata analizele(ceea ce este si adevarat) si sa ne faca prima programare. Oricum, se pare ca este foarte aglomerat. Si am inteles ca de la mijlocul lunii iulie pana pe 5 august este in concediu.
Bafta!

Mergi la inceput