FIV in Ungaria 131

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monilaza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana1972

Buna fetelor!
Va rog sa imi spuneti si mie cum ati reusit sa luati legatura cu dr Zadori, ca eu nu reusesc. I-am trimis mail vineri si nu am primit inca raspuns. Exista o alta modalitate de a ma programa?

Ana, la mine au trecut 2 saptamani pana mi-a raspuns. Si raspunsul a fost ca pana in septembrie nu mai are loc de programari pentru ca este foarte ocupat.
Poate in week-end nici nu s-a uitat peste mail-uri.
Ori mai astepti 2-3 zile, ori suni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1972 spune:

Merci Monilaza, am trimis un mail si la clinica poate ei imi raspund mai repede, daca nu trebuie sa sun la clinica sa ma programez? Cei de acolo vorbesc engleza sau ma inteleg cu ei in romana? Tu ce ai facut pana la urma te-ai programat in septembrie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33
bombi,sincer iti spun ca vorbesti limbi straine pentru mine.
te admir si te respect foarte mult pentru cat de documentata esti.

samira,
Si crezi ca ma ajuta la ceva limbile astea straine? Vorba ceea, "Fericiti cei saraci cu duhul" ...

Citat:
citat din mesajul lui ana.iordachi
La ora actuala sincer eu cred ca voi mai incerca pe cale naturala.Am incredere in Doamne Doamne ca ma va ajuta sa reusesc asa cum au reusit si niste cunostinte care au tot o translocatie cromozomiala. Si mai incerc sa caut o clinica care face si PBD si PGD, ca sa ma lamuresc mai bine cu diferentele si sansele intre cele doua proceduri si care ne ofera cele mai multe sanse.

Ma bucur pt tine. Pina la urma, sansele cu PGD sint totusi mici. Incercind natural, macar reduci din neplacerile asociate cu FIV. Mult succes si astept vesti bune cit de curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana.iordachi spune:

Multumesc mult bombi. Sper in reusita noastra.
Oricum nu ma las batuta pana nu reusesc cumva. Intr-adevar de efectele si neplacerile FIV-ului imi e si mie teama. De aceea voi apela la aceasta in momentul in care stiu ca alta varianta nu mai am.. Iti doresc si tie sa poti sa iti indeplinesti visul cat mai repede si ca ma tii la curent cu atatea informatii. Cred ca te-am putea numi medicul nostru pe acest forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viotimis spune:

bombi

multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata, is la raport!
Oficial, de aseara am inceput ac pe care trebuie sa le iau pana pe 8 iunie, de pe 9 iunie pana pe 12 iunie pauza, de pe 13 iunie pana pe 17 menopur, in data de 18 la ora 10 ecograf cu PK.
Deci, am inceput procedeul, ma rog la Doamne, Doamne sa ma ajute de data asta.

Va pup si tb sa mai si muncesc.

PS: Oare cam cate zile ar tb sa iau in considerare ca voi sta la Budapesta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

In conditiile in care vii cu o zi inainte de prima eco,stai 13 nopti pt embrioni de ziua 3,15 nopti pt blasto.
Bafta multa!

Citat:
citat din mesajul lui GeorgianaI

Buna dimineata, is la raport!
Oficial, de aseara am inceput ac pe care trebuie sa le iau pana pe 8 iunie, de pe 9 iunie pana pe 12 iunie pauza, de pe 13 iunie pana pe 17 menopur, in data de 18 la ora 10 ecograf cu PK.
Deci, am inceput procedeul, ma rog la Doamne, Doamne sa ma ajute de data asta.

Va pup si tb sa mai si muncesc.

PS: Oare cam cate zile ar tb sa iau in considerare ca voi sta la Budapesta?

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Lyly mar, multumesc mult oentru raspuns.
Problema mea cea mare este faptul ca nu am hiotarat daca facem cu embrioni de 5 zile sau cu blasto, pentru ca zis Pk sa vedem cum va evolua situatia.
Cred ca pana la urma am sa fac rezervare pentru 15 nopti,ca asa acopar totul, oare o fi bine?

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Eu zic ca da.

Citat:
citat din mesajul lui GeorgianaI

Lyly mar, multumesc mult oentru raspuns.
Problema mea cea mare este faptul ca nu am hiotarat daca facem cu embrioni de 5 zile sau cu blasto, pentru ca zis Pk sa vedem cum va evolua situatia.
Cred ca pana la urma am sa fac rezervare pentru 15 nopti,ca asa acopar totul, oare o fi bine?

Va pup.

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

Am venit si eu de la punctie.A fost OK.Dupa punctie am papat perfuzia,am baut o limonada si am conversat cu o fata din Constanta.
Nici nu am stiut cand a trecut timpul.
Am 2 foliculi mari si lati.Maine ne suna sa ne spuna cum s-au fertilizat.
Luisisanadsd , in legatura cu limba germana, l-am intrebat pe medic si el nu vorbeste germana dar poti sa-i trimiti mail la PK si el te poate ajuta deoarece un coleg (medic la clinica) este vorbitor de germana ,oricum veti stabili detaliile in urma corespondentei de pe mail cu PK.

anchusa

Mergi la inceput