Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magddalena spune:

apropo am visat azi noapte capsuni mari,carnoase frumoase si asa rosii le culegeam de la bunica mea de la tara.si ieri noapte am visat ca aveam un copil un baietel de 3 luni si dupa ce il nascusem il dadusem la bunici sa mi-l creasca ca eu nu vroiam sa stiu de el si ma rugam de sot sa mai facem un copil chiar daca nu il vroiam pe primul.si apoi in vis mi-am adus aminte ca eu deja am un copil si m-a dus sa il iau pe ala si s-a terminat visul..ce inseamna?
mai zicea cineva ca viseaza copii si gravidute ia-ma de mana si pe mine ca suntem in aceeasi oala!!dorinta asta e mare.......
merg sa vad ce ati mai scris ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Luciana cand mai prinzi barza pe langa casa ta prinde-o draga si jumuleaste-o bine n-o lasa...si apoi alung-o la mine
Matzaila incearca si tu un tratament ceva naturista,adica un laptisor dematca un orz verde...am meu barbat a inceput de doua zile si spune ca are o energieeee si se vede.Cat despre tigara nu te mai gandi la ea iar cand esti nervoasa si cumva ai sa o aprinzi o sa te simti mult mai rau si vinovata dupa.Nu e usor stiu dar daca am reusit eu care am fumat 15 ani un pachet pe zi poti si tu

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Lilimara, sunt pastile?Le iau de la farmacie?
Stiu ca orzul verde este un praf care se bea dar mirosea a iarba taiata ultima oara cand am incercat sa-i dau eu bunicii mele.
O sa ma duc sa ma interesez la plafar atunci?
Chiar am nevoie de energie. Sotul meu abunda insa, mereu ar face cate ceva cand mie imi vine doar sa stau pe canapea cu telecomanda in mana.
Revenind la bebe acum, am observat ceva mai ciudat la jucarica mea, cred ca am facut candida desi nu stiu sigur. Nici nu pot sa descriu cum e secretia,e albicioasa si inodora dar cand jap-jap cu sotul raman pe el niste chestii albe ca branza dar mici de tot. E posibil sa fie de la lubtifiant ? Am uitat sa va spun ca am luat Pre Seed luna asta
O infectie vaginala sau o ciupercuta diminueaza sansele de bebe,nu?
Pe de alta parte, daca chiar e ceva si-mi da tratament cu ovule, cand sa-l fac dat fiind faptul ca nu vreau sa ratez perioada fertila dar nici nu stiu cand ovulez.
Fix ca pixul, o sa mai dureze cateva luni pana o sa prestam noi la capacitate maxima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Eu sunt superficiala, eu am avut un vis minunat cu bani. A fost foarte real si foarte foarte lung. Castigasem la loto si-mi cumparasem o casa in state in Montana si era ca in filme din busteni si cu semineu mare zidit in sufragerie si cautam case si in Spania si vizionam o gramada si mergeam si prin magazine si probam haine si in vis ajunsesem chiar sa merg pe tocuri....
A fost totul atat de real si vroiam sa cumpar un apartament si prietenei mele cele mai bune si eram atat de fericita.... Ajutam pe toata lumea.
Aaaaaaa, si am uitat sa va zic, aveam parul lung in vis, eu care desi mi-am dorit nu am suportat niciodata sa-l las mai lung de umeri Eram o bucatica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui lilimara

Buna dimineata fetelor!MUltumesc de cafeluta
EllaR sper sa te lase durerile cu tratamentul naturist si te rog sa imi spui si mie ce schema de tratament ai gasit ca am si eu durerile foarte mari de burta cateodata dar doctorii nu i-au dat de capat si as incerca ce iei si tu.
Listuta din cate stiu eu e actualizata,s-a facut curat curatenia de primavara de curand.
O zi frumoasa va doresc fetelor!

Scumpaam inceput de aseara urmatorul tratament:

- Cat's Claw (ghiara pisicii) de la Nature's Way pastile, cutia are 100 capsule - e o concentratie mai buna si e produs in SUA, cele produse in RO au concentratie mai slaba. Citeste inainte despre ea. Din asta iau dimineata o pastila, pranz o pastila si seara o pastila; 3/zi inainte de masa cu 30min.
- Echinaceea pastile de la Dacia Plant -60 de capsule/cutia. O iau la fel casi ghiara pisicii.
- Ceai de coada soricelului, cretisoara, musetel si coada calului -> toate sunt antiinflamatoare. Acest ceai se foloseste pana lasa durerile. In acest ceai pun 30picaturi branca ursului dimineata pranz si seara.
- Dimineata pe stomacul gol pe o coja de paine se pune tictura de propolis cate 2picaturi la 5Kg ale tale.
- Seara se pun supozitoare de Carpicon "S".

Asta e tratamentul naturist.
Ghiara pisicii e un soi de antibiotic natural si imunostimulator.
Ajuta in tratarea infectiilor candidoza, chlamidia, gonoree, tricomoniaza, vaginita, endometrita, stafilococul auriu, E. coli, infectii urinare, herpes simplex, mononuvleoza, HPV, citomegalovirus.....ce mai o gramada
Echinaceea ajuta sistemul imunitar.
Propolisul e si el antibiotic natural.

Am inghitit atatea antibiotice de la inceputul anului ca ma mir ca nu-mi urla stomacul.

Daca te mai pot ajuta cu ceva cu mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Matzaila ce bine ca esti optimista lasa ca DD o sa ne ajute pe toate o sa vezi.
Si miky sa stii ca nu esti singura si eu am atipit aseara si cand a venit sotul in pat i-am zis ca nu am chef de nimic sa ma lase in pace si dupa aceea m-ai mult m-am foit.
nu stiu ce e cu mine dar nu am chef, pana acum trageam eu de el si ne certam iar acum nu vreau, m-am saturat parca sunt robot si picioare pe pereti, si in fiecare seara acelasi ritual, cred ca o sa iau o pauza ca nu se mai poate, cred ca sunt obsedata de ideea de a avea un copil si cand vad ca nu reusesc incepe sa imi fie scarba si de .
Doamne acum imi dau seama cat de departe am ajuns.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

eu am renuntat sa mai stau cu picioarele pe sus
cum o fi...sa fie...
daca si HSG e ok.....atunci ma relaxez total ca inseamna ca e de la stres

Mergi la inceput

Matzaila orzul verde e asa cum ai spus un praf verde care se dizolva in apa sau se ia sublingual.Mie mi se pare ca are gust de spanac fiert iar cum mie imi place spanacul nu am probleme.Poti tine mierea lana tine si dupa ce dai pe gat ala iei o lingurita de miere.Iar laptisorul de matca acum soacra mea a gasit din ala pur,eu nu am mai luat asa dar e fantastic,este in sticluta de 25 de gr pe care il iei cu o lingurita mica sublingual.Este ca o miere cristalizata ca consistenta.
Cat despre infectii si ciuperci eu stiam ca atata timpcat secretiile sunt albicioase totul e ok,acum sa zica si fetele ca poate ma insel iar chestiile albe ca branza cred ca de vina e lubrifiantul aveam si eu asa cand foloseam.

Mergi la inceput

EllaR multumesc de raspuns.Am sa imi notez in agenda si dupa ce termin curele pe care le iau ma voi orienta pe ce iei tu.
Matzaila cauta pe net si de ApiPropPolen,sunt capsule.Citeste despre ele si vezi daca ti s-ar potrivi.Noi ne-am cumparat o intreaga farmacie naturista din tara prin soacra mea ca a fost acum in concediu in Romania si a venit saracuta cu un gentoi numai de tratamente pt noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Am si eu nevoie de un sfat va rog din suflet daca v-ati confruntat cu aceasta problema sa ma ajutati.

Imi doresc sa raman insarcinata si incercam de aproape 2 ani. Am fost la controle si aparent totul este ok cu noi stresul ar fi de vina.

De cateva luni in perioada ovulatiei ma dor foarte tare ovarele dar in mod special ovarul care ovuleaza.
Am fost si mi-am facut 2 ecografii in decembrie si una ieri.
Ma voi opri doar la cea de ieri cand doctorita mi-a spus ca sunt in perioada ovulatie ca se vede foliculul dar ca durerile de care ma plangeam sunt din cauza ca ovarul drept este inflamat.

Mi-a dat tratement cu antibiotic 3 zile stiind ca vreau sa raman insarcinata.
Aveti idee de ce se inflameaza ovarele atat de tare in perioada ovulatiei?
Exista vreo posibilitate sa raman insacinata luna asta daca am "prestat" duminica, luni si marti (miercuri am fost la ecograf si se vedea foliculul)?

Imi doresc nespus un copil si stiu ca voi ma veti intelege prin ce momente groaznice trec in fiecare luna in care nu apar doua liniute pe test :(

viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Eu sunt superficiala, eu am avut un vis minunat cu bani. A fost foarte real si foarte foarte lung. Castigasem la loto si-mi cumparasem o casa in state in Montana si era ca in filme din busteni si cu semineu mare zidit in sufragerie si cautam case si in Spania si vizionam o gramada si mergeam si prin magazine si probam haine si in vis ajunsesem chiar sa merg pe tocuri....
A fost totul atat de real si vroiam sa cumpar un apartament si prietenei mele cele mai bune si eram atat de fericita.... Ajutam pe toata lumea.
Aaaaaaa, si am uitat sa va zic, aveam parul lung in vis, eu care desi mi-am dorit nu am suportat niciodata sa-l las mai lung de umeri Eram o bucatica.

hahaha
hai ca-i tare visul tau
insa e doar realizare materiala
poate iti da Doamne Doamne un bebe ca sa ai sufletul impacat
poate a fost un semn: uite...asa ar fi dac-ai avea bani, si o intrebare: ai fi fericita?

Mergi la inceput