Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 19
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EllaR mai nenica, asta ma uimeste! Cati doctori incompetenti! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cred cand o sa merg la Buc o sa-mi programez o consultatie la el. sa-mi dai si mie acea adresa de site ca vreau sa-i adresez si eu o intrebare legat de boala inflamatorie pelviana. Multumesc pentru acest raspuns si multumesc lui DD ca mai sunt si doctori pregatiti. De macelari suntem satule. Va pe toateDoamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen! |
Ella, situl este
reclama
insa precum am observat, n-a mai raspuns la intrebari din 2006
insa eu sunt la pagina 27 din 228 (parca) si am de gand sa citesc tot
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Paula unde esti? Nu ne spui ce ai facut ieri la doctor? Monica multumesc de postari pana la urma trebuie sa stai cu picioarele in sus sau nu? ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos. |
mai cica nu...e o vrajeala
si, conform explicatiei lui, ii dau dreptate pt. ca e logic :)
Monique77 spune:
eu o sa continui sa postez raspunsuri avizate, ale unui doctor
o sa incerc sa postez doar ce avem noi in discutii de obicei si ce mi se pare interesant
asta pentru cele ce nu vor avea rabdare sa citeasca tot
eu vreau sa citesc tot ![]()
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui Monique77 eu o sa continui sa postez raspunsuri avizate, ale unui doctor o sa incerc sa postez doar ce avem noi in discutii de obicei si ce mi se pare interesant asta pentru cele ce nu vor avea rabdare sa citeasca tot eu vreau sa citesc tot |
Da-mi si mie linkul sa citesc si eu.

Doamne ajuta-ma sa raman
si sa am si eu un copil sanatos.
PaulaFrida spune:
| citat din mesajul lui MeAlex PaulaFrida, mi-a zis un medic ca ai aceleasi sanse sa ramai cu uter retrovers ca si cu uter antevers. Ti-a recomandat sa "lucrati" din doua in doua zile sau zilnic? |
Alex nu mi-a spus cat de des,a zis numai sa prestam din Z 9-Z 14,noi prestam in fiecare zii

_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastraDr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
irmaria spune:
neata!
va multumesc pentru postarea raspunsurilor dl doctor, foarte amuzante unele din raspunsuri :))
voi cauta si eu site-ul si voi incerca sa citesc acolo mai multe.
va pup si sa aveti un sfarsit de saptamana minunat!
viitoare 
EllaR spune:
Buna dimineata fetelor!
Va invit la cafeluta
, suc si ceai pentru cine doreste altceva.
In dimineata asta ma declar putin mai fericita pentru ca durerile mele incep sa mai slabeasca.
Nu stiu ce are efect din acel tratament naturist, poate toate combinate, nu stiu. Cel mai important e ca nu ma mai doare in halul ala. Sper sa nu cobesc si sa ma lase complect durerile, dar ma simt mai bine. 

![]()
Partea proasta e ca mi-am intaratat si hemoroizi
de la atatea supozitoare, dar toate trebuie sa treaca. La astia am remediu cu crema troxevasin, care isi face bine efectul.
Va
pe toate si sa aveti o zi frumoasa!
PS. Care dintre voi are probleme cu coloana si a avut o sarcina. Is curioasa cum se comporta. Eu am cifolordoda cu tasare de cateva vertebre.
EllaR spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Ella, situl este reclama insa precum am observat, n-a mai raspuns la intrebari din 2006 insa eu sunt la pagina 27 din 228 (parca) si am de gand sa citesc tot |
OK MONIK,
dar totusi spune niste chestii importante care se pot compara cu ce spun alti medici.
Fffff bine ca vrei sa citesti ca doar asa ne mai putem si noi informa.