Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 17
PaulaFrida spune:
Salut fetelor,
am fost la dr si se pare ca nu mai chistuletzele pe ovare,sunt clean
mi-a dar sa iau pt reglarea ciclului duphaston din Z 16-Z 25 si a zis ca o sa ma ajute sa raman gravidutza![]()
mi-a facut o impresie buna doctorul,a vb f.frumos si m-a ascultat

pe toate,noapte buna
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
Mihaelafalt spune:
Paula 

Ce vesti bune, cat mai repede asteptam o veste cu ochisori de la tine.

Doamne ajuta-ma sa raman
si sa am si eu un copil sanatos.
draguta spune:
buna seara fetele
slaba activitate, se vede ca vine vara, treburi, plimbari.
Paula
ma bucur ca ai vesti bune, cate luni ti-a zis sa iei duphaston, te-a vazut si la ecograf, cum stai cu foliculii?
PaulaFrida spune:
draguta a zis dr ca totul e bine si normal numai uterul retrovers si a zis ca din Z 9-Z 14 sa prestam
si duphastonul 3 luni

_
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
PaulaFrida spune:
dragutastiu,trebuie sa stau mai sexi,ce nu facem noi pt bebe![]()
_
noastra
Dr.Seuss
Trying To Conceive
EllaR spune:
Paula ma bucur tare mult de acesta veste.
E super pt tine. Acum ai sanse mai mari sa faci un
.
Doamne juta la cat mai multi
pt toate fetele!
MeAlex spune:
PaulaFrida, mi-a zis un medic ca ai aceleasi sanse sa ramai cu uter retrovers ca si cu uter antevers. Ti-a recomandat sa "lucrati" din doua in doua zile sau zilnic?
Gena MTHFR, mutatia C677T heterozigot, Gena PAI, mutatia 4G/4G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
pentru
ankcta spune:
Buna dragutele
Va doresc un sfarsit de saptamana insorit, linistit si cu teste cu II 
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel Buna dimineata ![]() Katy, felicitari pentru inspectia finala ![]() Si eu mi-am facut insopectia de inscriere la gradul II dar acum continui cu cecelalte doua dupa ce ma intorc din concediu de crestere Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Pai vei relua aceasta inspectie de inscriere cand te vei intoarce la catedra

Ancuta , in curand

Anastasia-Maria