Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!
Raspunsuri - Pagina 15
magddalena spune:
buna fetelor cam tarziu intru sa va salut
am avut treaba de dimineata am facut praji ca vine fratele meu maine de mancare se ocupa sotul maine am facut asa:tiramisu,bavarese de capsuni si tort Sacher...bune doar ca eu nu mananc dulce![]()
nu am retinut nimic din ce ati scris sunt prea euforica
am o intrebare daca vi s-a intamplat
de pe 18 pana pe 21 sunt la perioada fertila dupa calculator
si mai mereu in perioada fertila am un chef de dragoste/sex or fi hormonii dar seara abia astept sa imi vina de la munca
vi se intampla si voua sau sunt eu aia tampa?
va pup ne auzim luni ca wekend-ul asta nu prea sunt
pupa mare la toate

EllaR spune:
Salut,
Am reusit si eu sa intru intr-un tarziu.
Monique77- faza cu suflatul - m-am prapadit de ras
Diana - Felicitari pentru
sa merga totul numai bine
Cat legat de dr. Tutunaru is socata ce zice el. Poti sa stai cu cracii pe pereti degeaba de restul nu mai spun.
Totusi lamuriti-ma si pe mine unde lucreaza acest doctor in ce oras si la ce spital?
Acest doctor pare brici!
Eu sunt bandajata intr-un fular acasa si mai mult in pat. am mai facut o tura la urgente inafara de supozitoare de la care mi-am iritat si hemoroizii nu au ce sa-mi dea si sa-mi faca. Am luat prea multe medicamente. Deci raman pe tratamntul naturist. O sa va anunt daca functioneaza macar sa stie lumea.
Va pup pe toate si sa aud de cat mai multi
!
Monique77 spune:
si iar despre picioare in sus: de pe acelasi site:
Intrebare: Dle doctor, cat de important este ceea ce fac in momentul nidatiei oului? Am un serviciu care presupune cateodata mai mult efort fizic si mi-e teama sa nu aiba loc o nidatie defectuoasa din cauza asta. Am mai avut sarcini pierdute si de data asta vreau sa fie totul ok. Nu dau vina pe asta, bine-inteles, dar acum nu vreau sa ma mai risc cu nimic. Sa-mi iau concediu sa stau la orizontala in perioada aia sau chiar nu conteaza ceea ce fac pentru ca oul se implanteaza oricum la fel?
Multumesc.
Raspuns: pe stramosii nostrii (de sex feminin, logic) ii alerga leul in savana acum cateva milioane de ani si nu pierdeau sarcini. dar... de fapt ce ma mai mir eu ce intrebari ati ajuns sa imi puneti cand exista doctori care pun femeile sa stea cu capul in jos si cu picioarele in sus dupa contact ca nu cumva sa cada sperma din uter...
asa ca adaug si eu: musai cu capul la nord!
fapt ce demonteaza mitul statului cu picioarele in sus
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 adica? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ce are spitalul fundeni? sa inteleg ca ceva nu e in regula acolo? frate nu mai inteleg nimic uni zic ca numai la fundeni sa merg alti vad ca nu sunt prea incantati doamne da-ne putere si sanatate sa nu mai ajungem la dr ca nici ei uneori nu stiu ce vor ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Pffff....de asta am postat...
poate cand vii vii la dr tutunaru
poate are alte pareri despre ceea ce ai tu
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EllaR Salut, Am reusit si eu sa intru intr-un tarziu. Monique77- faza cu suflatul - m-am prapadit de ras Diana - Felicitari pentru sa merga totul numai bineCat legat de dr. Tutunaru is socata ce zice el. Poti sa stai cu cracii pe pereti degeaba de restul nu mai spun. Totusi lamuriti-ma si pe mine unde lucreaza acest doctor in ce oras si la ce spital? Acest doctor pare brici! Eu sunt bandajata intr-un fular acasa si mai mult in pat. am mai facut o tura la urgente inafara de supozitoare de la care mi-am iritat si hemoroizii nu au ce sa-mi dea si sa-mi faca. Am luat prea multe medicamente. Deci raman pe tratamntul naturist. O sa va anunt daca functioneaza macar sa stie lumea. Va pup pe toate si sa aud de cat mai multi !Doamne ajuta sa fiu cu 2 bebei sanatosi tun si la termen! |
bucuresti
cica e brici!!!
stau in cumpana daca sa fac la el sau nu hsg, sa ma mut la el
Monique77 spune:
despre perioade fertile, pe situl dr. tutunaru
Intrebare: Buna seara!
Ciclul meu variazć īntre 30, 31, 32 de zile ŗi din cīte am īnželes aceste cicluri sunt anovulatorii. Se poate ? Īn ce zi , cīt mai exact, este perioada fertilć?
Raspuns: ati inteles gresit. in alta ordine de idei, perioada fertila nu este o zi ci chiar o perioada (adica mai multe zile). calculati 14 zile inainte de data viitoarei menstre: cele 4 zile dinainte si cele trei zile dupa aceasta data reprezinta aceasta perioada in care daca aveti sex neprotejat puteti ramane gravida.
Monique77 spune:
despre spermograma
Intrebare: Eu mi-am facut analizele hormonale, care au iesit ok, la controalele efectuate dr mi-a spus ca totul este ok, nu am si nici nu am avut vreodata chisturi, scurgeri, raceli, etc., nici o sarcina, nici un avort. Ciclul mi-a venit de la 12 ani, este regulat la 28 de zile (cu mici exceptii). Sotul diagnosticat cu oligoastenozoospermie (12 mil - motilitatea nu o mai tin minte), iar dupa un examen urologic i s-a descoperit un varicocel, operat in luna iunie. Dupa operatie nu a mai repetat spermograma din motive obiective. Analizele hormonale ale lui sunt ok, nu are probleme cu greutatea, nu fumeaza, alcool doar la diferite ocazii. Problema mea este ca totusi nu raman insarcinata ...
Intrebarile mele ar fi:
1. Avand in vedere ceea ce v-am scris despre mine ce credeti ca ar mai trebui sa verific dpdv medical?
2. Luand in considerare ca stresul in ultimul an a fost o componenta majora in viata noastra si ca nu se prevede nici in continuare o perioada mai linistita ce tratament naturist ne-ati recomanda pt a reduce efectul lui asupra fertilitatii? (aici mentionez ca sotul a luat: branca ursului, vit E, panaxginseng, laptisor de matca cateva luni).
Va multumesc pt timpul acordat.
Raspuns: 1. dvs deocamdata nimic. sotu' pare sa aiba buba! 2. v-as recomanda un tratament homeopatic.
Monique77 spune:
Pentru Luci: Luci ce rez. avea sotul la spermograma?
uite ce zice dr. tutunaru pe site:
Intrebare: imi puteti spune,va rog,ce tratament sa urmez in cazul astenozoospermiei ?Va multumesc
Raspuns: tribestan 2tb pe zi 3 luni sau un tratament homeopatic.
Monique77 spune:
despre chiuretaje:
Intrebare: Buna ziua,
Este mit sau are fundament stiintific faptul ca daca prima sarcina este intrerupta la cerere, sansa de a mai avea copii scade foarte mult spre zero? Sunt foarte curioasa sa aflu parerea dvs.
Va multumesc foarte mult pentru timpul acordat.
Raspuns: o sa le fur painea de la gura celor de la MYTH BUSTERS :)) un curetaj implica deschiderea unei cai de propagare a unei infectii care la randul ei poate conduce la afectarea trompelor si in consecinta la aparitia sterilitatii.
Monique77 spune:
despre extrauterina:
Intrebare: Sunt in a 8-a saptamana de la UM, test sarcina + si uterul gol la eco. Nu fac nici un tratament cu nimic si sigur nu e vorba de o ovulatie tarzie, ca sa pot presupune o sarcina incipienta (de la ovulatia presupusa de mine nu am mai avut contact sexual).
1. La cate saptamani de la UM sarcina extrauterina "si-ar da in petec" (adica as avea simptome, s-ar agrava situatia)?
2. Care sunt simptomele extrauterinei? Eu simt greata si uneori ameteli. Dureri de burta - 0. La eco nu se vede lichid in Douglas.
3. Ce poate favoriza o extrauterina? N-am avut sterilet niciodata, nici o nastere sau avort provocat, nici chiuretaje, doar 2 avorturi spontane. Am 26 de ani.
Multumesc.
Raspuns: 1. depinde in ce zona a trompei este implantat embrionul (daca este pe trompa, pentru ca poate bine merci sa fie in sacul douglas sau pe ovar). 2. amenoree, durere si sangerare. 3. in general orice proces patologic care afecteaza motilitatea cililor (infectii, inflamatii, endometrioza, etc.).

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
cu 2 bebei sanatosi tun si la termen!