Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Lore,

drum bun!
ai grija de tine si de voi
sa ne auzim cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

moni

si eu sper sa gasesc multe gravidute cand ma intorc

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor!
Lore, drum bun !
Am intrat sa va dau vesti bune, ieri am fost la eco si bebita al meu e bine, a dormit la inceput apoi s-a trezit si se misca tot, adica dadea si din maini si din picioare (chiar daca arata ca un mormoloc acum ). Avem 170 de batai la inimioara si suntem bine. Eu ma bucur pentru ca am pus doar 1.3kg pe mine, si nu mai mult.
Va pup si sper sa nu stagnati prin butoi prea mult.

diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Buna fetelor!
Lore, drum bun !
Am intrat sa va dau vesti bune, ieri am fost la eco si bebita al meu e bine, a dormit la inceput apoi s-a trezit si se misca tot, adica dadea si din maini si din picioare (chiar daca arata ca un mormoloc acum ). Avem 170 de batai la inimioara si suntem bine. Eu ma bucur pentru ca am pus doar 1.3kg pe mine, si nu mai mult.
Va pup si sper sa nu stagnati prin butoi prea mult.

diana 9+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Diana felicitari draga si sarcina usoara incontinuare.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

intrebari formulate domnului doctor Tutunaru (citesc de pe situl Dansului: referitor la statul cu picioarele in sus:

'Intrebare: Buna ziua d-le dr.!
Va deranjez si eu cu o intrebare, poate prosteasca, dar asa e cand nu te pricepi, pui intrebari care altora li se par puerile sau penibile :(
As vrea sa stiu daca, din momentul spargerii foliculului exista posibilitate sa raman insarcinata? Adica daca in ziua respectiva sau a doua zi daca am avut contact sexual, se mai poate instala ceva pe acolosa :) sau se pune numai ce a fost inainte de spargerea lui?
Si inca una, la care sigur veti rade dar imi asum riscul: daca dupa contact nu ramane toata sperma inauntru si o mare sau cea mai mare parte din ea o elimin sa constituie o problema. In foarte putine cazuri rama toata in mine, scuze de formulare!

Raspuns: ovulul traieste 24 de ore. daca aveti contact in acest interval puteti ramane insarcinata. ca sa va raspund la a 2-a intrebare, risc sa spulber mitul cu statul in cap dupa contactul sexual. ei bine, aflati ca uterul, in finalul contactului sexual, incununat sau nu cu orgasm, are niste "contractii" care permit suctionarea spermei din vagin. acesta este un proces care ajuta sperma sa patrunda prin canalul cervical in interiorul cavitatii uterine. '

Mergi la inceput

diana ma bucur ca bebe e bine
sa stea la mami pana la 40 de saptamani

fetelor eu va urez de acum un weekend minunat si multe liniute iar cele cu prestatul va urez mult spor si chef

va pupic dulce

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Intrebare: Dle dr, ajutati-ma va rog cu o lamurire: 1.daca ovulatia se produce pe partea cu trompa infundata, ovulul poate emigra spre trompa cea sanatoasa? Sau trebuie ca ovulatia sa se produca pe partea cu trompa sanatoasa ca sa pot ramane insarcinata. 2. urmez tratament cu brocriptina, in caz de aparitie a sarcinii intrerup imediat administrarea de brocriptina sau intreruperea se face lent, micsorand doza.Va multumesc

Raspuns: 1. ovulul nu emigreaza. nu numai ca nu are pasaport dar nici macar mijloace de locomotie. el este captat de catre fimbriile trompei, fie ea de pe aceeasi parte fie de partea opusa (dupa ovulatie el cade in fundul de sac douglas). 2. o intrerupeti cum vreti. nu are nici o importanta. oricum un momentul in care va dati seama ca sunteti insarcinata embrionul are deja 2 saptamani

Mergi la inceput

aha, deci m-am cracanat degeaba
si cate lumanari si tuseli am mai facut

offff, vai viata noastra

Mergi la inceput

Intrebare: Am fost diagnosticata cu trombofilie. ce insemna Trombofilia si care sunt riscurile atat pentru mine cat si pentru copil, in cazulin care as vrea sa raman insarcinata?

Raspuns: trombofilie inseamna afinitate pentru tromboza. adica o stare de hipercoagulabilitate. este dobandita (genetic) sau castigata (infectii, disfunctii imunologice, etc.). riscurile in sarcina sunt de a pierde sarcina ori printr-un avort spontan in luni mici ori prin trombozarea vaselor placentare cu moarte fetala in luni mari. eu unul sunt curios ce fel de trombofilie aveti: din cele diagnosticate la spit. fundeni cumva?

Mergi la inceput

adica?

ce are spitalul fundeni?
sa inteleg ca ceva nu e in regula acolo?

frate nu mai inteleg nimic
uni zic ca numai la fundeni sa merg alti vad ca nu sunt prea incantati

doamne da-ne putere si sanatate sa nu mai ajungem la dr ca nici ei uneori nu stiu ce vor

Mergi la inceput