Aspirante optimiste>20ani,Felicitari kitty-27!!!

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Camcris multumim de cafea , super buna
Paula cum a fost la doctor?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Buna dimineata fetelor!
Monique,camcris multumesc de cafeluta
Paula te asteptam cu vesti bune!
O zi frumoasa tuturor!

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

dar, mai vin cu o intrebare
daca la HSG iti introduce un ser pe trompe, lichid care poate si desfunda cat de cat trompele
la Sonosalpingografia asta....care este procedura?
imi cer scuze cu anticipatie daca s-a mai explicat procedura si mie mi-a scapat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_loca spune:

Buna diminetata fetelor, ce noutati mai avem? Am luat si eu o cafea, e f buna...

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Doamne ajuta-ma sa raman cu un sanatos...

Mergi la inceput

http://reclama/diagnostic_histeroscopia.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata fetele.
Luciana sa stii ca asa mi-am si propus doar cand am chef nu ca robotul.Aseara am avut niste treaba sotul a mutat niste mobila si era destul de tarziu cand am ajuns acasa iar eu vroiam sa il intreb daca e obosit tare dar am zis mai poti? la care el raspunde ce sa pot? si atunci ne-am uitat unul la celalalt si am inceput a rade.Dar spre miezul noptii ne-a venit si chef si putere.
Acum eu stau si ma gandesc la altceva.Saptamana trecuta mi-au iesit 2 cosuri pe gat si nu le-am dat importanta, acum mi-a iesit unul pe picior deasupra genunchiului care s-a dovedit a fi furunc.Am vorbit cu o profa de a mea ieri si a zis ca daca mai iese vreo unul sa fac vaccin ca am un stafilococ.Acum ma gandesc ca este o infectie ceva si poate de asta nici nu am ovulat luna asta.
Care stie ce pot face sa treaca mai repede si detalii mai multe despre ei va rog sa imi spuneti ca nu am avut timp deloc sa caut.
Va pup si va doresc o zi buna.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
O zi faina!
Alina, nu ai pus bine linkul de la FF, ca sa fie bun il iei de la sharing->home page

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Mihaela analiza la secretie ai facut , ca atunci am citi ca ar fi iesi daca aveai stafilococ
Daca gasesc ceva de ovulatie iti spun

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

dar, mai vin cu o intrebare
daca la HSG iti introduce un ser pe trompe, lichid care poate si desfunda cat de cat trompele
la Sonosalpingografia asta....care este procedura?
imi cer scuze cu anticipatie daca s-a mai explicat procedura si mie mi-a scapat

salutare!
si la sonosalpingografie iti introduce subst. de contrast in trompe, diferenta e ca nu iti face radiografie ci ecografie.
multi si o zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Neata fetele.
Luciana sa stii ca asa mi-am si propus doar cand am chef nu ca robotul.Aseara am avut niste treaba sotul a mutat niste mobila si era destul de tarziu cand am ajuns acasa iar eu vroiam sa il intreb daca e obosit tare dar am zis mai poti? la care el raspunde ce sa pot? si atunci ne-am uitat unul la celalalt si am inceput a rade.Dar spre miezul noptii ne-a venit si chef si putere.
Acum eu stau si ma gandesc la altceva.Saptamana trecuta mi-au iesit 2 cosuri pe gat si nu le-am dat importanta, acum mi-a iesit unul pe picior deasupra genunchiului care s-a dovedit a fi furunc.Am vorbit cu o profa de a mea ieri si a zis ca daca mai iese vreo unul sa fac vaccin ca am un stafilococ.Acum ma gandesc ca este o infectie ceva si poate de asta nici nu am ovulat luna asta.
Care stie ce pot face sa treaca mai repede si detalii mai multe despre ei va rog sa imi spuneti ca nu am avut timp deloc sa caut.
Va pup si va doresc o zi buna.

Doamne ajuta-ma sa raman si sa am si eu un copil sanatos.

sotzu' meu are unul chiar acum...pe terminate
si i-a iesit exact langa noada, la intretaierea feselor
l-am dat cu ihtiol vreo 2 seri apoi i-am pus varza, ca trage infectia spre exterior
i s-a spart
i-a curs vreo 3 seri
acum e inca rosu, usor inflamat, ca o galma mai estompata si asteptam sa vedem ce se intampla

i-am pus si tampon
ne-am si distrat pe tema asta:

eu ii ziceam ca l-au ajuns blestemele ca trebuie sa poarte tampon acum sa vada ce inseamna sa fii femeie, la ciclu

si el radea de mine ca, atunci cand il dezinfectam la fund, il mai dadeam si cu spirt si, pt. ca il il ustura ma punea sa suflu
si radea de mine ca zicea ca ii suflu in fund la propriu si ce bine e

si mai merge ceapa coapta aplicata acolo

Mergi la inceput