Pufi de ian-feb 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Alexutza multumesc, bine ai zis, daca ar putea si Mara sa citeasca...

Ayanna n-ai pic de mila, auzi tu, poale-n brau!

Dana sigur incerc reteta de snitele, mult.

Mie mi-a venit asa o pofta de bruschete dar zic pas, nu merit inca.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Scorpioni si alti nervi - eu nu sunt scorpion, sunt sagetator, dar e pe aproape. M-am tinut de capul sotului o gramada sa se lase de fumat, acu s-a lasat si si-a luat tigara electronica si sunt oarecum mai multumita.
Sorina - imi pare bine ca nu revaccinezi puiuta.

Moooama, ce motric e Dani, wow!
Treaba cu tigara electronica chiar functie, sau e doar placebo?
Eu intreb ca din pacate amandoi suntem viciosi, si ne batea un gand..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Eu ma retrag de acum... ca tre sa-mi ajunga 'scorpionul' flamand de la munca si iar n-am nik gatit si ma mai gaseste si dandu-ma hutza pe net...

Va trimit o adiere racoroasa de munte! bye

_
Mami de zgubilice cu ochi de ciocolata

Scuza-mi invidia, dar din tot mesajul tau eu retin ca sotul tau se intoarce de la munca inainte de intervalul 19:00 - 21:00 !!! Supeeeeeer!
pai pan la ora asta abia bei cafeaua, scoti piticania p-afara, hranesti piticania, culci piticania si rasufli un pic usurata stand pe net etc...normal, nu-i timp de gatit vin in boxa matrorilor in apararea ta!

de Yannis

Si la noi vii? Ca noi ajungem aproximativ in acelasi timp acasa.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

ma mai gandesc ...el doarme cu copilu..unde e fair play-ul?

de Yannis

Mergi la inceput

Cioara here....

Si Mara se sterge la... cum a denumit-o alexutza cand eram gravi? Ce lapsus am!
Se intampla sa o schimb cateodata doar de pipi si sa o sterg cu servetele, ea a invatat miscarea, imi cere servetel si si-o sterge. Dar o sterge bine, cu simt de raspundere.

Eleysa? Mai esti cu noi?

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Ce-i aia tigara electronica si pe ce principiu functioneaza?

_

Este o tigara, electronica, care are rezerve cu nicotina. Deci fumatorul isi ia portia de nicotina dar nu si celelalte mizerii pe care le inhaleaza din tigara normala. Scoate fum parca, dar nu are miros. Eu una asa o stiu, ma tot ameninta al meu ca isi ia . Eu oricum nu-l mai las sa fumeze in casa din primul trimestru de sarcina, ca-mi facea greata mirosul. Asta dupa 12 ani de fumat intensiv.

_

Scoate abur si si inhalezi un fel de abur...ptr mine ca fumatoare mi se pare un mare vax....eu, din fericire, desi fumez de la 14 ani nu sunt dependenta de nicotine, nu ma intrebati cum...eu daca nu vreau sa fumez nu fumez 3 saptamani fara vreun sevraj....

deci eu fumez de placerea fumatului ori decat sa-mi iau aburelile alea mai bine nu fumez

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:

Cioara here....

Se intampla sa o schimb cateodata doar de pipi si sa o sterg cu servetele, ea a invatat miscarea, imi cere servetel si si-o sterge. Dar o sterge bine, cu simt de raspundere.

Eleysa? Mai esti cu noi?

_

Fifi

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:

Citat:

Eu ma retrag de acum... ca tre sa-mi ajunga 'scorpionul' flamand de la munca si iar n-am nik gatit si ma mai gaseste si dandu-ma hutza pe net...

Va trimit o adiere racoroasa de munte! bye

_

Scuza-mi invidia, dar din tot mesajul tau eu retin ca sotul tau se intoarce de la munca inainte de intervalul 19:00 - 21:00 !!! Supeeeeeer!
pai pan la ora asta abia bei cafeaua, scoti piticania p-afara, hranesti piticania, culci piticania si rasufli un pic usurata stand pe net etc...normal, nu-i timp de gatit vin in boxa matrorilor in apararea ta!

de Yannis

sotul meu vine acasa uneori la 16.30-17.00 in mod normal, cand are treaba multa, dar multa, vine pe la un 18.00... macar atat... cineva imi zicea sa-mi gasesc un blessing si sa multumesc pentru atat...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Si a mea jumatate ajunge acasa pe la 16.30-17.00, asta in zilele cand nu are listutza de shopping. Cand are listutza...ajunge cand termina. Dar dupa ce ajunge, pana noaptea, tot lucreaza, de acasa. Cu pauze, evident, dar lucreaza.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Cioara here....

Eleysa? Mai esti cu noi?

_

Fifi

de Yannis

Asaaaaa!
Sa stii ca Fifi este si o margareta, personaj de desene animate.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

dragele mele,va multumesc mult pt raspunsuri
normal ca al meu este mai pishpiric,ca nu are cu cine semana de 2 m...din pacate...daca mai creste 1 m "pana se face mare" eu ma declar multumita! (om vedea ce a zice si nora,cat de multumita a fi ea)

aoleu ce reteteeeeeeee ...........danasor,suna tare bine ce ai spus tu

credeti ca doar scorpionii sunt asa? ntzzzzzz ntzzzzzzz...je are un berbec in casa......si-mi zice ca el de cand fumeaza,tot in casa a fost,eu m-am gasit mai cu motz sa-l scot pe balcon si tot nu-mi convine,tot "imi miroase"...cica azi-maine il trimit in keller(pivnitza)...ma mai gandesc..nu ar fi o idee prea rea

un week end minunat sa aveti!

Mergi la inceput