Strugurasi de Sept-Oct 2011 (58)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Helenutza23

buna fetelor

v-am citit dar nu am mai putut sa raspund zilele astea.

marryan daca am cel mai mic dubiu despre un produs, nu il folosesc. daca as fi in locul tau probabil ca as folosi acel deodorant numai si numai in cazuri absolut necesare...

Natalia, faine poze, ai niste fete frumoase, sa va traiasca! au cu cine semana!

DBunny bravo pt fetita!!!

depre ce ciorapi vorbiti? mie au inceput sa mi se umfle picioarele. la prima sarcina am avut mai tarziu, dupa 30 de sapt aceasta "placere".

21+

feb2007

Helenutza multumesc, eu nu am dubii de el ca fr bun, doar ca concetratia de aluminiu e mare si nu stiu daca e bine sa l folosesc in sarcina

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darisa spune:

neata fetele!

ce faceti? Eu tocmai beau un ceai de menta, ador mirosul de menta.
Ieri a fost superb la Cluj, am fost in Parcul Rozelor cu Alex cu bicicleta si am stat pana tarziu...a facut si mici crizute pe drum inapoi, am mai tras si o cearta cu sotul, am ajuns rupta acasa, la 9 strangeam haine din casa, baie la copil, imi pregateam mancarea pt servici, pe la 22 m-am bagat la o baie scurta, apoi am citit povestea si m-am pus la somn.
Dimineata ca la maraton, nu stiam pe ce sa pun mana ca sa-l pregatesc mai repede de cresa, in chiuveta vasele mai ceva ca turnu Eifel....nici d-zeu nu stia ce-i p-acolo....alex nu vroia sa se imbrace, eu ma gandeam cu cat fond de ten o sa-mi fac fatza prezentabila azi la servici...
Ma gandesc de multe ori ca usor era la prima sarcina, eram in forma buna fizica, ma odihneam, leneveam, acu e mult mai greu, vesnic e ceva de facut, Alex ma calareste, trebuie sa ma ocup tot timpul de el, daca la prima sarcina timpul pentru mine s-a injumatatzit la a doua mie ce o sa mai imi ramana?
Curaj gaina ca te tai!

Enjoying my second journey

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Oana .
Lasa tu estimarile alea. nu mai tot citi si interpreta. Fiecare copil e unic. Eu si acum am capul mic in comparatie cu restul corpului. So what??? o sa-mi zica doctorii ca am retard de crestere poate? Nu te mai stresa pentru dinastea. bucura-te ca n-are ditamai capatana, macar poti naste natural, si apoi la fete cum le sta cu capul mai mare?
Lasa ca are vreme sa creasca, daca e de crescut.

19+

Bijuteriile mele

Da Anca , m-am gandit si eu la chestia asta . Sotul meu si acum are un cap micut pentru un barbat ...mai degraba e lunguiet decat lat , nici eu nu am fost capatanoasa la nastere ...da ma gandeam sa iasa o abatere de cateva zile ...2-3 ...nu de 8. Oricum ar fi, merg cu Doamne Doamne inainte. O sa fie cum vrea el si gata !Am mai gasit pe un forum un tabel cu DBP pe saptamani. Acolo sunt trecute si abaterile. Conform acelui tabel ne-am incadra ...dar ma seaca faptul ca te duci la eco si iti zice : atata tre sa aiba si punct. Daca nu-s atatia centimetri e mai mic , e mai mare ...nu-stiu-ce are ...

Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza fetele, hop si eu la raport

Jade, Seidana..haideti mai fetelor ,ca eram dupa masa...
Dbunny, foarte frumos numele asta, Noa..asa imi plac simie numele, sa nu fie comune, si sa fie scurte, simple,si sa sune asa lin....
Ramo29, bine ai venit, stai linistita, cama sa se sitmer la 19 sapt, o falfaitura usoara..
Natalia, ce poze frumoase,ce fete frumoase..toate..si ce dreptate ai cu sarcina, ca trebuie sa profitam la maxim de perioada asta, sa incercam cu mai putine griji, eu mereu ma gandesc ca sunt iubita de Dumnezeu ca m-a facut mamica
Iris, super tare articolul, la mine la eco morof, la un mom dat erau niste masuratori si scria undeva 2D..si io ma uitam precum curca-n lemne, ca stiam clar ca asta e 4D...

Fetele, sa aveti o zi cat mai frumoasa,fara griji inutile, doar cu bucurii si miscari intense de la bebei

Zubi, mami24+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

marryan m-am exprimat cu ambiguitate. ma refeream ca daca am dubii vis a vis de un produs si folosirea lui in sarcina. nu la modul general , daca e bun sau nu. stii, ideea e ca eu pe urma imi fac probleme, "daca nu trebuia sa folosesc, daca ii face rau la bb?".. stii, chestii de genul asta, asa ca mai bine sa le evitam
eu, folosesc un deo stick cu aloe vera de la forever living. in sarcina nu suport niciun fel de parfum si sotul a trecut la stick de cand sunt insarcinata... o sa imi treaca dupa ce nasc aceasta sensibilitate, insa pana una alta daca ceva e "parfum free" cu atat mai bine pt nasul meu

oana sa stii ca am citi toata povestea cu masuratorile. te inteleg ca ai asa, un cui, dar eu cred ca iti faci prob degeaba. mie la eco morfo mi-a zis si de rezistenta pe artere si de retard. si asta numai pt ca nu ii iesea calculul aparatului ecograf pt ca am avut ovulatia f tarziu fata de ce stie el sa calculeze.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Seidana, eu nici acu nu m-am descaltat cu tabelul ala cu biometria. Tre sa bag numai varsta sarcinii si imi da toate dimensiunile?

Iris , informatiile despre Ir-uri de unde le-ai luat ...mi se pare ciudat ca medicii masoara asta desi nu ar fi o masuratoare concludenta?!

Oana 21+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

introduci varsta si apesi pe butonul pe care vrei sa vezi masura.. zi-mi varsta si masuratorile si iti calc eu.. si iti scriu ce si cum

24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Cine bea cafea mana sus
vreau si eu sa stiu cine bea cafea.Sper sa nu fiu singura.

Oana mai linisteste-te totul o sa fie bine ai sa vezi

zubi o zi frumoasa si tie

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimineata, fetelor! Imi cer scuze ca nu pot posta mai des, sunt foarte ocupata acum pe final de an scolar, luni am inspectie si peste 2 saptamani avem aracip in scoala si trebuie sa facem zeci de statistici si interpretari de teste si alte sute de hartii, parteneriate, protocoale, proiecte...lumea s-a intors pe dos, astia in loc sa verfice activitatea la clasa ne verifica la tone de dosare...
Eu v-am citit aproape in fiecare zi si va pe toate Felicitari Dbunny pentru fetita!M-am uitat si pe pozele din grup, sunteti toate niste frumoase si aveti niste burtici adorabile Zubi, ce burtica mare si frumoasa ai!!
Apropo de articolul postat de Iris, si mie mi-a spus medicul acelasi lucru, ca morfologia se face in 2D iar in 3D si 4D se fac poze bebelusului pentru incantarea parintilor.

21+ cu

Mergi la inceput

mai oana.. si in biometrie .. scrie +- X zile.. si eu sunt cu capul mai mic, al meu cu capul mare.. copilul seamana cu mine.. bine ca nu e mai mare cu 3 sapt decat celelalte masuuratori ca apoi ne gandeam ca are SD>..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Cine bea cafea mana sus
vreau si eu sa stiu cine bea cafea.Sper sa nu fiu singura.

Oana mai linisteste-te totul o sa fie bine ai sa vezi

zubi o zi frumoasa si tie

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

... 2 maini sus.. dar repet am redus la 1/2 plic ness dimineata cu 300 ml lapte.. nu sunt sigura ca are vre-un efect dar mie imi place gustul..

Mergi la inceput