Tati, cat costa o ora cu tine?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Sigur ca exista un sambure de adevar, pe asta mizeaza si cei care scriu astfel de mesaje. Pentru ca sa fim seriosi, care e parintele care nu s-a simtit vinovat macar o data ca nu face suficient pt copilul lui ?

Irina (2006) si 27+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alyna2011 spune:

ziua buna fetelor!m-a impresionat aceasta poveste dat fiind ca si noi suntem mai mult sau mai putin in aceeasi situatie.tati munceste 14 ore pe zi ca sa avem un acoperis deasupra capului si ca bebe sa aiba tot ce ii trebuie...dar atunci cand vine acasa chiar daca este foarte obosit isi face timp sa ii pregateasca lui bebe un biberon cu lapte,si sa ma ajute sa ii facem baita pt tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Te opresti din "career advancement" sau cum ii spune mai nou. Ex, esti inginer, dupa 3 ani team lead, dupa 4 ani ajungi PM, apoi manager, etc...sau o iei de la team lead catre zona tehnica si bagi senior developer/consltant, arhitect, senior arhitect etc... in consultanta au alte grile/grade... sau iesi in antreprenoriat. Ok, toate astea necesita un efort sustinut, si de fiecare data trebuie sa muncesti ca sa imbunatatesti. Deci consumi timp. Plec de la premisa ca mjoritatea o fac pentru bani ca nu ma fac senior arhitect la Oracle de exemplu ca sa lucrez pe 2 lei, in nici un caz. Si mai cocret, la ce salariu net te opresti?

Andries

definitia career advancementului o stiam, cu cea a opririi am o problema. adica cel putin la noi in firma, unde advancementul se cam suprapune pe primul exemplu (cu deosebirea ca prima pozitie nu-i de inginer, si pe ultima n-o iau in calcul, fiindca avem un singur (country) manager, relativ tanar si foarte capabil, asa ca sper ca nu-si fixeaza nimeni aceasta pozitie drept target), nu stiu exact cum ar fi privita o asemenea oprire, fiindca n-a incercat-o nimeni pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

este foarte usor sa judeci din exterior insa daca esti in persoana parintelui este extrem de dureros crede ti ma
eu muncesc 12 cu 24 12 cu 48 ,tura de zi ,tura de noapte si 2 libere iar tati lucreaza zilnic cu un sg liber pe saptamana iar fetita noastra sta la nasa sau la soacra mea in cele 2 zile cand eu sunt la munca iar eu stau cu ea 2 zile atunci cand sunt libera,o i au azi spre exemplu la 14,15 dupa amiaza(pt ca ies din tura de noapte si trebuie sa tipesc un pic)si o duc a doua zi la 19,20 seara si strabat bucurestiul in doua pt ca si soacra si nasa stau destul de departe de mine
este ingrozitor sa stai atat de mult timp departe de copilul tau,sunt zile inc are este racita si nu pot sa o plim pe strazi mai ales daca este frig si in alea doua zile nu pot sa o i au acasa
de muncit trebuie sa muncim amndoi pentru ca avem datorii care trebuiesc platite si cum situatia este de asa natura incat trebuie sa "tragi cu dintii"de locul de munca sacrifici timpul pretios p[etrecut alaturi de copilul tau,timp pe care nu ai sa l recuperezi niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

10.000 euro , ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Imi pare rau, nu stiu ce s-a intamplat cu povestea de se vedea asa, am gasit o alta versiune si am editat. Sper ca se vede mai bine. Oricum, ideea nu era ca trebuie sa judecam pe cineva. Am citit undeva povestea si pentru ca m-a impresionat , am spus ca e ok sa o impartasesc cu cei de pe DC. Nu ma gandeam ca si o poveste va naste controverse...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tibiuta spune:

Da chiar bine ai spus este o poveste.

Mergi la inceput