gradinita Happy Tree Titan

Buna,
Caut o gradinita in Titan. Cum la gradi de stat nu avem sanse anul asta (fetita mea face 3 ani in decembrie) am gasit 2 gradi particulare care par OK: Happy Tree si Joe Kindergarden (care insa primeste tot de la 3 ani in sus).
Poate cineva sa-mi dea detalii despre gradi Happy Tree? Daca sunteti multumiti, cum e catering-ul (as fi preferat cu bucatarie proprie dar...asta e), daca se primesc copiii bolnavi (sau se face triaj), daca ii scoate afara, cati copii sunt in grupa etc.
Multumesc pentru raspunsuri.
Raspunsuri

Vivela spune:
Mirela, despre gradinita happy tree nu stiu nimic, vroiam doar sa-ti spun ca ai fi putut s-o inscri pe cea mica si la stat. la noi la gradinita (de stat) sunt copii in grupa mica exact in aceeasi situatie cu a ta. copiii au fost inscrisi, insa parintii i-au adus numai dupa ce au implinit varsta de 3 ani.

Mirela_1 spune:
Vivela, pai am depus cerere si la stat, dar sunt foarte multe cereri si putine locuri asa ca ma tem ca va fi respinsa pe criteriul varstei. Ma gandeam si ca la particular, fiind mai putini copii in grupa, poate si riscul de viroze e mai mic.
La ce gradi e copilul tau? Sunteti in zona Titan?

mgd13 spune:
astazi am fost si eu cu piticul meu la gradinita happy tree, sa vizitam.
mi-a placut cum este aranjata, este f curata, are curte mare.
In schimb salile de clasa mi s-au parut destul de mici pt 10-12 copii cati sunt in grupa, plus ca era si f cald in clasa. In afara de asta la fiecare grupa este doar cate o educatoare si o singura ingrijitoare in toata gradinita.

Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mgd13 astazi am fost si eu cu piticul meu la gradinita happy tree, sa vizitam. mi-a placut cum este aranjata, este f curata, are curte mare. In schimb salile de clasa mi s-au parut destul de mici pt 10-12 copii cati sunt in grupa, plus ca era si f cald in clasa. In afara de asta la fiecare grupa este doar cate o educatoare si o singura ingrijitoare in toata gradinita. Magda si ![]() |
la stat ce sa mai zic, sunt 2 educatoare, insa programul lor nu se suprapune (una dimineata, una dupa amiaza) si e o singura ingrijiroare pe palier (cateva sali). asta la o clasa de 25-30 de copii.
daca sunt bine pregatite, fac fata.
Mirela, copilul meu e (inca) la pestisorul de aur (in spate la Cara). zic "inca" pt ca noi ne vom muta din bucuresti in curand, deci suntem obligati sa schimbam si gradinita