Strugurasi de Sept-Oct 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
seidana spune:
Bravo may.... tot asa mamica.. numai vesti bune sa ne aduci.. de fapt toate sa venim cu vesti bune..
Andreea imi pare tare rau pt experienta prin care ai trecut, DD e mare si ne da putere la toti..
Jade daca la buc sunt unele dispuse sa dea triplu ca la Bv, nu or fi prosti cei de la clinica sa lasa preturile jos...
Eu crezi c azi ii servesc sotului cartofi prajiti.. imi e lene si somn sa fac mancare
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
oana_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador oana e super complicat sa vin sa nasc la brasov doar pt a naste la privat si aici am si dr meu de atatia ani pot naste cu el si la stat si la privat oricum , nu sunt f hotarata cu privatul sa ajung eu la termen si mai vad atunci _ 22 + |
aha.
ai dreptate, sa ajungem la termen, Doamne-Ajuta..cine stie cum ne mai sucim pana atunci (cel putin eu asa fac).
Oana mami de Mara 11.08.2004 si 17+ cu Calin
Noi
marryan spune:
Bravo May ca totul e bine, felicitari si pentru ca ai scapat de hematom, ma bucur enorm
acu....hai cu reteta de broschette, nu uitati ca si eu is gravida si am pofte
Cea mai fericita mami 24 + cu
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
gertruda32 spune:
citat din mesajul lui May3 m-am intors si totul e normal bebela miscacioasa tare, suntem in grafic cu totul. placenta normala si ridicata, nema hematom. sunt un pic dezamagita ca m-a tinut putin, cam 10-15 min si a masurat de aproape tot si nu ne-a dat si noua sa vedem o imagine de ansamblu dar bine ca e totul bine ma duc sa fac bruschette Felicitari May !!! . Ma bucur mult pt. voi, sa o tineti tot asa pana la final !!! Mersi mult de informatiile despre Herghelegiu, am auzit si eu ca e f tacut si rece dar merg cu sotul si el e oricum genul care pune 1000 de intrebari si nu se lasa pana nu obtine raspunsuri. 21+ oana, asteptam vesti si de la morfo a ta! 20+ cu zebraroz.ro |
JadeJador spune:
eu bruschetele cu rosii le fac asa :
feliile de paine bagheta le bag la cuptor sa se rumeneasca
separat , rosiile taiate cubulete , amestecate cu ulei , sare , piper , busuioc , oregano
cand am scos painea din cuptor o frecam cu un catel de usturoi si apoi punem peste compozitia de mai sus
si apoi le bagam la matz
bruschete cu mozzarella:
felii de bagheta pe care turnam cateva picaturi de ulei , punem si f putin usturoi , apoi o felie de rosie , sare , piper , busuioc , oregano si peste o felie de mozzarella
si le bagam cateva minute la cuptor
o bunaciune , eu asta o sa mananc azi
_
22 +
gertruda32 spune:
Mi-ati facut o pofta de bruschete si cartofi prajiti... asa incat las lenea la o parte si merg sa-mi fac si eu.
Jade mersi de reteta de bruschete
21+
didianana spune:
fetelor voi ziceti ca la particular il lasa pe sot sa stea la nastere?
Si eu am visat azi-noapte ca am nascut natural si ca era baiat, si il tineam in brate.Eu mi-am visat si durerile de la nastere..Cred ca luna e vinovata pt visele noastre, ca a fost luna plina.
Pt constipatie, la mine spanacul are efect 100%.
19+ si mamica fericita de 3+ anisori
seidana spune:
citat din mesajul lui gertruda32 Mi-ati facut o pofta de bruschete si cartofi prajiti... asa incat las lenea la o parte si merg sa-mi fac si eu. Jade mersi de reteta de bruschete 21+ |
ai gemene sau ai gresit semnatura?
24+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
oana_s spune:
Fetele, io nu le am cu bucatareala, dati si la mine o reteta usoara de ceva ciorbita de vara, de-aia care se mananca aproape rece...cu iaurt...de dovlecei, de orice.
Oana mami de Mara 11.08.2004 si 17+ cu Calin
Noi
andreea_t spune:
vai ce pofta de bruschete am :( si sunt la birou, pana diseara cand ajung eu acasica
mi-e foameeee, ma duc sa pap de pranz ca azi am cam dat programul peste cap...
pupici pana revin
23+