Strugurasi de Sept-Oct 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

rach , aha , deci pe la voi se zice ciorba de raci
am elucidat misterul

eu vad tot , ca doar o sa fiu soacra mare
ma antrenez de acum

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Nici eu nu am probleme cu mai ales daca beau si o cafeluta

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 24+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

sunteti niste fericite voi astea de nu aveti probleme cu kk
eu de dimineata ma chinui sa dau si eu macar o basinica si nici aia nu iese

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Jade, pana la urma nasc la EVA la Brasov cu dr. Podasca, dar merg periodic la o dr-ita draguta din Ploiesti...adica ea ma are in evidenta sa zicem. Morfofetale si alte chestii mai importante le-am facut/le voi face la dr. Albu la Alcosan.

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 17+ cu Calin

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Saluti.

Jade imi pare rau de constipatie, eu m-am resemnat. De cand cu anemia mai iau si cate 2 tablete de fier, deci mi-a pus capac. Mai scriu inca odata remediile, poate ajuta pe cineva:
- miere cu apa calduta pe stomacul gol sau o lg de ulei de masline (cik ala de ricin ar fi si mai bun dar poate da contractii)
- la micul dejun fulgi de ovaz, secara, grau, seminte de in, tarate cu lapte sau iaurt (nu musli ca alea mai au si zahar)
- salate cat de multe (verdeturile in special, salata verde, leurda, ceapa si usturoi verde, spanac)
- fructe: kiwi, prune crude sau uscate, capsuni cu miere, pere, piersici, caise, portocale (fara banane)
- si mai indicate sucurile proaspete de fructe, multe lichide
- ceai de musetel cu miere
- ciorbe si supe fara prea multa carne
- incearca si lactoza pt bebelusi (Humana Milchzuker). Eu am incercat lactoza de la DM ca e mai ieftina dar nu prea are efect. cu Humana in schimb, l-am reglat pe Filip cand avea 4 luni
- de evitat: banane, cartof, orez, paine, carne in exces, branzeturi, masline, covrigi si uscaturi, si mai ales dulciuri
- supozitor cu glicerina la nevoie (eu bag cel tarziu la 2 zile). Dr mi-a zis ca e chiar indicat, ca si scremutul poate da contractii, asa ca mai bine bagi un supozitor ca si asa il elimini urgent

bujo mami de Filip si 23+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oana_s

Jade, pana la urma nasc la EVA la Brasov cu dr. Podasca, dar merg periodic la o dr-ita draguta din Ploiesti...adica ea ma are in evidenta sa zicem. Morfofetale si alte chestii mai importante le-am facut/le voi face la dr. Albu la Alcosan.

Noi

acum am obs ce nume frumoase au copiii tai

_

22 +

Mergi la inceput

bujo merci mult pt interventie
o sa respect cat mai mult ce ai scris mai sus

_

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

acum am obs ce nume frumoase au copiii tai

_

22 +

sar'na

Bujo, multumim pt lista, acum mi-a revenit memoria, intr-adevar semintele de in faceau minuni cand nu eram gravi, cum de oi fi uitat de ele

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Oana-s pot sa-ti fac o sugestie? Fa-ti o programare pt nastere si la Regina Maria in Brasov. Au scazut foarte mult preturile pt ca nu aveau clienti (o nastere ceza e 2900 RON si la Eva 3000). Plus ca e mai liber ca e nou spitalul, se poarta foarte frumos cu tine ca sa-si faca reclama. Si la Eva e ok, eu acolo am nascut, insa au inceput sa fie mai superficiali ca au foarte multe cliente si e si foarte aglomerat. Azi naste o prietena la Regina Maria, tot cu Podasca. O sa aiba voie si sotul ei sa doarma in camera cu ea, la Eva nu are voie. Suna si intreaba.
Cat despre morfofetala, sa stii ca si Podasca e foarte bun si are ecograf super performant, ai iesi mai ieftin decat il alta parte cred.

bujo mami de Filip si 23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

a-aa--a si de kg pai eu am ajuns la 70 fix si ma mentin deja 2 saptamini nu am ce face chiar daca pap numai fructe, mi se pare ca de la ele si ma ingras acum..asa ca eu cred ca sunt campioana la kg de la odiseea noastra

Cea mai fericita mami 24 + cu

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

marryan fii linistita. eu deja am depasit 70 kg. eu am plecat de la 65 kg inainte sarcina la 1,70 m. aici e un subiect discutabil... conform normelor general acceptate greutatea mea era mult prea mare si inainte de sarcina, dar pentru mine 63-65 kg a fost greutatea constanta si ideala. Ce-i drept ca peste 70 kg incep sa ma simt si eu grasa insa deprimata nu sunt inca si nu ma vad intrand intr-o depresie in viitor din cauza asta. :))) Adica...... am in jur femei care au nascut adunand 20kg in sarcina. Am facut adunarea 65+ posibil 20 = posibil 85kg = aoleu cam nasol, dar mi-am asumat acest "risc" inainte de a incepe procesul de concepere a bebelinei. :)

Lori 25+ fericita cu Mara

Mergi la inceput