Strugurasi de Sept-Oct 2011 (57)
Raspunsuri - Pagina 10
camady spune:
Anca, Seidana pozele nu se pot pune ptr aceeasi pers intr-un folder ca la picassa, ca acum sunt asa imprastiate?
23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
elly_b spune:
am poposit si eu! de dimineata incerc sa va citesc si tot ma iau cu treaba.
may ..... felicitari! sper ca te linistesti si tu acum si te bucuri de burtica
inutsa multumesc de intrebare acum sunt mai ok. am inceput sa ma misc mai bine si evident sa fac si treaba desi recomandarea e inca de repaus total. Dar cine are stare sa zaca? sunt in medical pana la sf saptamanii
camady am ras cu lacrimi!!!! …. si cand te gandesti ca eu am facut atac de panica si n-am mai vrut sa ma marit. a fost nevoie de toate femeile din neam sa ma convinga ca e prea tarziu sa ma razgandesc
da flopi la polizu. Si clar rezerva, fara discutii ... eu nu stiu nimic despre polizu decat ca atunci cand ma apropii trebuie sa vb cu asistenta sefa pt rezerva. poate nasa ta sa-ti dea mai multe detalii? sau stii tu deja? cat costa pe zi? cum sunt asistentele? si cele de la neonato? cand te duce in rezerva? in aceeasi zi sau dupa 24 h de terapie? bb ti-l da in rezerva, nu?!?
sunt un milion de intrebari si imi cer scuze dar sunt total pe dinafara acestui spital
mami de Annelies (30.06.2005) si 20+
elly_b spune:
aaa si apropo de mancare eu in seara asta o sa fac clatite la cuptor ca mi-ati facut o pofta ieri ....
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camady Anca, Seidana pozele nu se pot pune ptr aceeasi pers intr-un folder ca la picassa, ca acum sunt asa imprastiate? 23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori camady's baby |
nu stiu cum le vezi tu , dar ele sunt puse in foldere individuale , cum erau si pe picasa
_
22 +
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elly_b aaa si apropo de mancare eu in seara asta o sa fac clatite la cuptor ca mi-ati facut o pofta ieri .... mami de Annelies (30.06.2005) si 20+ |
de care ?
_
22 +
camady spune:
Eu le vad insirate pe toate poza cu poza fara foldere.Plus ca nu toate fetele si-au trecut linkul din odisee si nu pot sa le depistez.
23+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori
camady's baby
flopishtica spune:
Elly _b pe nasa mea au operat-o seara si a doua zi au dus-o in rezerva. Asistentele mi-a spus ca au fost ok, nu le-a dat bani si oricum s-au purtat f ok, bine a dat ce a trebuit la asistentele doctorului.
In rest stiu ca la terapie intensiva nu lasau sotul sa vina decat cu spaga mare si maxim sa te vada 1 -2 minute.
19+ cu minune de
elly_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui JadeJador
de care ? _ 22 + |
pai eu am reteta mea cu pui, bacon si ciuperci si sos de smantana si ou. dar nu am mai facut de mult .... nu mai tin minte daca puneam ceapa ...
si mai faceam cu somon si sos de smantana.
dar in seara asta fac cu pui