LMA Razvi, Vlad, Darius! mai-iunie 2010 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

La multi ani DORA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui marylenac

Crissy, am inteles...eu stiu ca am windows, dar e drept ca parca s-a intamplat treaba asta de cand am schimbat hardul computerului.
SI cum le folosesti manual, adica cu scurtaturi din tastatura?

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Pai spre ex ca sa fac textul bold pun inainte de text [b] si dupa text [ /b] - fara pauza dinainte de /
sau pentru un scris mai mare se pune [size=4] si la sfarsitul textului [ / size=4] tot fara spatiu inainte de /
si tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Fetelor, stiti ceva despre laptele de capra la bebe?
Eu am gasit de cumparat din Mega, se cheama La Colline, si i-am dat Patriciei sa bea, nu in loc de formula, pe aia o mai pastrez cateva luni, dar asa, intre mese, inainte de cate o repriza de nani. Vad ca-i place, dar nu stiu cat e de bine sa-i dau.
Ce-i drept, eu stiu ca e mai sanatos laptele de capra decat cel de vaca, dar o fi la fel si pt bebei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutareee!

La multi multi ani fericiti, Dora!

Cris, Mary, multumim de intrebare, Matei este mai bine, inca luam antibiotice (pana se implinesc 10 zile), nu-l mai dor urechile, se vindeca incet incet. Am fost la 2 medici orl-isti, unul e de parere ca trebuie sa scoatem polipii, ca sa evitam alte viitoare otite, celalalt e de parere ca nu trebuie operat
Si eu cum ma hotarasc acum?

Ce mi-a zis un celebru doctor orl, si voiam sa va zic si voua: ca nu e bine sa punem ser fiziologic/apa de mare in nasucul copiilor. Nu mi-a explicat si de ce, din pacate, insa mi-a zis ca daca are nasul infundat, ii pot aspira mucii seara, dupa baita, insa sa nu-i mai umezesc nasul DELOC! Am intebat daca in cazul lui Matei sau e valabil si pt Tudor, si mi-a zis ca e valabil pentru orice copil! Si cata apa de mare am turnat in nasul copiilor A mai auzit cineva asa ceva?

Cristina, nu stiu cum e cu laptele de capra.

Discordia, wow, acum zic si eu cum zice Corina: nu cred ca poate dormi un copilas ATAT! Bravo voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Crissy_C

Fetelor, stiti ceva despre laptele de capra la bebe?
Eu am gasit de cumparat din Mega, se cheama La Colline, si i-am dat Patriciei sa bea, nu in loc de formula, pe aia o mai pastrez cateva luni, dar asa, intre mese, inainte de cate o repriza de nani. Vad ca-i place, dar nu stiu cat e de bine sa-i dau.
Ce-i drept, eu stiu ca e mai sanatos laptele de capra decat cel de vaca, dar o fi la fel si pt bebei?

Cristina, mamica fericita de fetita strengarita Patricia Andreea 9 iunie 2010

Crissy, cred ca explicatia ar fi aceea pe care eu am primit-o in maternitate: laptele de vaca este adaptat din punct de vedere nutritiv pentru puiul vacii, care are la nastere 20 kg... comparind cu intrebarea ta, m-as intreba: cit are puiul caprei, la nastere? Cam cit un pui de om?
Eu cred ca e ... mai gras, dar poate gresesc. Si eu am auzit ca e foarte indicat pentru copiii... dar mai multe nu stiu.

Mary, lui Mateo,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

aici ne puteti vedea
http://www.facebook.com/?ref=home#!/video/video.php?v=1876392763125

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani Dora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

LA MULTI ANI TEODORA,O VIATA FRUMOASA ALATURI DE CEI DRAGI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

ALE O frumusete de fetita,imi vine sa o mananc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Teodora

Mergi la inceput