Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (133)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

crissy, banuiesc ca pe la ceva medici mergeti. drum bun si vesti minunate sa ne aduci!

nici eu nu am luat AC ca masura anticonceptionala. de frica.
periodic imi tot propun sa reduc la minimum folosirea tel mobil..
si sa revin la tel fix. din motive de radiat creierul/urechea.
nu am wirelles si nici nu vreau sa pun.

maurice, graoznic ce i s-a putut intampla acelui copilas! copilul era sg la locul de joaca?

m-am socat si eu deunazi cd am intalnit o familie prin mall..fara copilul cel mare (in jur de 9-10 ani)- acesta era sg. la film- cinema din mall. mie mi-ar fi fost teama.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Crissy, tinem pumnii. Ne-ai obisnuit numai cu vesti f bune, nu are cum sa fie altcumva acum
Alice, nu iau fara sa-mi zica medicul ce si cum, mai ales ca Crissy mi-a zis doar vag, fara cantitati...o sa-l intreb pe ginecolog. Din cate am calculat eu, toata vacanta la mare o sa mi-o petrec cu tampoane

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mie mi se pare ca am facut ditai burta. cel putin dupa ce mananc, mi se umfla zici ca's in 3 luni. si eu nu mananc mult la o masa, adica de la un castron de ciorba eu ma satur... la mara a inceput sa mi se vada burta abia pe la 3 4 luni. stiu ca ar trebui sa scriu la odiseea de ian feb, da mai bine va zic voua

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Giuliano bea apa doar daca mananca fruce la borcanel si foarte rar dupa branzica dar cu chinuiala mare. Sucul de fructe ii face greata nu stiu , dulcele probabil ...
De cand mananca minestrina face caca in fiecare zi si bineinteles la olita.
Nu mai mananca nimic dupa 8:30 pana dimineata la 8 :30-9. Pediatra mi-a zis sa incerc tot timpul cu apa , sa am la indemana mereu paharul si sa incerc toate variantele -cu canita cu cioc , cu lingurita etc , este greu pana se obisnuieste dar de obicei cand este cald afara nu mi-o refuza .

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mai dar voi cand si unde mergeti la mare? ca sa stiu cum fac sa merg si eu la cta in perioada aia. oricum pe la mijlocul lui iunie vine o prietena buna din anglia si o sa merg sa o vad. apoi mai vine o prietena din elvetia tot in iunie da nu stiu cand. o sa imi iau concediu sa merg la cta

paula, ma gandeam eu

mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alice, noi mergem din 25 iun.
ia , hai prin cta, sa imi spui unde-s hipermarketurile..:):)ca sigur o fuga pt pampersi dau

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crissy, Doamne ajuta! Asteptam vesti bune!

Nici eu nu folosesc anticonceptionale, preze e baza.. cu mult lubrifiant.
Nici wireless nu am, am un mobil ce emite putine radiatii. Cand folosesc microundele 99% din timp V nu este in bucatarie (nici in perioada sarcinii nu am stat in camera unde era folosit cuptorul cu microunde). Poate or fi nimicuri, dar le pot face fara probleme..

Crisu', tu cum te mai simti?

Mai stie cineva ceva de Denisa? Ca am ramas cu gandul la ea, n-a mai zis nimic despre Carla..
Dar de Larisa?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

LUNA 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

CRISSY tinem pumnii maine.Vb la tel

Nici eu nu mai folosesc anticonceptionale de cand am patit-o,nici nu vreau sa mai aud de ele.Acum suntem pe foite,preze nu l-am suportat niciodata,mereu m-am iritat de la el.Iar sterilet nu mi-as pune deloc.

Iar cuptorul cu microunde l-am dat,nu stiu daca are legatura cu undele sau nu,insa dupa aproape fiecare masa incalzita la el,ne durea stomacul,ceea ce pe mine ma uimeste,caci rar am avut dureri.

Si mie mi-e dor de LARISSA,am schimbat 2 comenturi cu ea pe FB,cred ca e bine,sanatoasa.Iar Nectarie s-a facut un frumos

Cica mi-am schimbat si eu culoarea parului,sper sa fi iesit ok (maine vad la lumina naturala),mai ales ca m-am luat de Ovidiu deoarece ma tot tragea de par.Dar baba sufera la frumusete

CARMEN nu te supara pe mine ca intreb,insa nu odata am citit in postarile tale ca Letitia nu merge in 4 labe.Esti cumva dezamagita de acest lucru??

PAUL bea apa,in jur de 200-300 ml/zi,foarte mult dupa parerea mea si mai ales in timpul mesei.Am incercat sa il dezobisnuiesc de acest lucru,asa fac si eu,stiu ca nu e bine,dar altfel nu mai mananca deloc.

Georgia mult succes cu intarcatul.

Am luat si eu intr-o vara VITAMINA K si calciu (asa se recomanda) insa pot spune ca efectul a fost nul,nu cred ca opreste CM-ul de tot,ci poate reduce fluxul.Insa cel mai indicat este o vizita la medic.

Noi nu mancam paine,nu ii dau momentan,are timp viata.Prefer sa isi ia fibrele din alte alimente.Iar cartofi:cred ca maxim 3/luna.
In schimb merele sunt baza.
Peste nu am incercat caci nu am gasit niciodata proaspat si evit sa-i dau congelat.
Astazi a mancat pt prima oara ananas,in combinatie cu para (Williams caci fata de Nashi au gust f bun) si pot spune ca a fost un succes total.
Nu stiu cum sa-l determin sa manance si avocado,recunosc ca pana acum i l-am dat cu iaurt si nu i-a placut.
Asa ca daca stiti alte retete v-as multumi tare.RODYYY tu cred ca m-ai putea ajuta!!!

Va pup,ma bag la somn!!

Vise frumoase si somn linistit fara treziri!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena
oana, iti imprumut eu de la mine

mara

multumesc...stii tu gestul conteaza !!!

Matei - luna a 11-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Eu sunt tot racita... Cris cred ca ai dreptate si tratata si netratata tot in 7 zile trece.

Ne apare dintisorul 2 - cred ca sparge gingiuta la noapte sau maine. Se simte, se vede dar e inca inauntru. Prin urmare a adormit mai greu.

Sunt fericita de cand cu lapticul de la nestle cu cereale si lapticul humana (tot la cutie gata facut pentru copilasi peste 1 an) - papa seara asa 125 ml neste cereale, 100ml humana + supt - se culca la 20-21 prima trezire la 5. Asa am si eu sanii plini iar. Poate se va trezi si ea la 6 ar fi super sa revina la programul care il avea la 4 luni.

Va pup si va imbratisez pe toate!

Azi mi-am facut de cap in Dika!!! Super colectia asta! as cumpara tot, dar na poate mai slabesc si imi vor fi mari dupa.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput