Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (9)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Stefana

Lalely, privitor la vaccninuri, ca am citit mult, ca nu-s foarte convinsa. Gratuit se face acum Pentaximul, produs de laboratoarele Pasteur, este un vaccin f bun, care pana de curand se cumpara. Plus hep B, care nu e incus in Pentaxim. Deci 2 intepaturi.
Infarixul hexa contine hep B, pe langa cele pe care le contine si Pentaximul ,dar se cumpara si e aproape 3 mil.
Se mai fac optional Rotarixul (cca 270lei) si Prevenarul (cca 300 lei). Eu nu le fac, pt ca bebe nu este inca expus (nu intra in colectivitati) si mi se pare prea mult pt un bebe fara sistem imunitar format. Oricum exista inca ff multe controverse asupra vaccinurilor.
Noi facem doar ce e obligatoriu. Dar e doar parerea mea. Fiecare ia cea mai buna decizie pt copilul lui.

Fetele care aveti copii mai marisori, ce reactii ati avut la vaccinuri? La ROR au facut copiii bolile in urma vaccinului?

Stef si bebu Tudor Stefan (24.03.2011)

It's nice to be important, but it's more important to be nice.

eu nu i-am, facut nimic optional..am ceva cu vaccinurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Hey there sexy ladies !!!

Ce faceti ?? Noi am fost azi la doctorul de familie sa ne facem controlul de 6 saptamani si eu si ea ... cu mine toate bune si frumoase, dar tre sa ma mai duc si maine sa vorbim mai mult ca am o problema acolo unde nu bate soarele niciodata aoleooo... de fiecare data cand ma duc la baie ies cu sange si ma doare rau de ma urc pe pereti desi mananc cereale, legume, fructe... beau apa multa, tot constipata sunt si mi-am iritat colounul sau ce stiu eu ce e pe acolo ca ma doare rau de mi-e si frica sa ma mai duc la cand stiu ca iar ma urc pe pereti de durere si umplu si wc ul de sange deci maine sa ma duc sa imi dea un tratament ceva ca azi nu mai avea timp ...

Sophia e ok, a cantarit-o , masurat-o , a intors-o si analizat-o pe toate partile... avem 4640 gr si 58 cm e foarte curios lucru pentru mine ca ea s-a nascut cu 56 cm , cum sa creasca numai 2 cm in 6 sapt ?? o fi normal?? eu am intrebat-o si a spus ca atata timp cat ia in greutate normal sa nu imi fac griji ... si apropo de greutate, are 4640 gr si a iesit din spital cu 3480 gr , deci ea in 6 sapt a luat 1160 gr ?! o fi destul, o fi ok ??? mi-a spus ca daca sunt in dubii si ma ingrijorez in legatura cu asta sa sun sa imi vina acasa un health visitor sa stea de vorba cu mine si sa ma lamureasca , adica ea doctorita nu a putut , sa o chem pe aia sa imi vina acasa
Vineri ne-am programat sa mergem sa ne vada asistenta sa vedem cum facem si cand vaccinurile si restul imunizarilor ce sa fac aici... am si o brosura in care pot citi despre asta dar nu am apucat sa o citesc pana in prezent desi ar cam trebui sa am si eu habar ce se face si cand

Cam atat pentru acum, o sa revin mai tarziu sa mai scriu mai multe si sa raspund la fiecare in parte, ca acum am o piscoata smiorcaita in patut, o doare cred burtica , aud iar artileria grea la fundu ei.... are o gramada de basinute

Ma duc sa ii dau de papa si apoi sa o pun la nani si poate face si mami un pic de nani ca azi noapte iar m-a trezit la 2 ore

O zi buna si ne auzim mai tarziu

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Hello!
Vad ca toate sunteti mai bine astazi! Ce bine!!
Si noi suntem mai bine. Dupa ziua de ieri care a fost groaznica, am reusit sa dorm 7 ore noaptea (in reprize). Iar acum a adormit pufoshenia mea si fug sa strang si eu cate ceva prin casa.

Madutza, felicitari pt botez
Simona este superba rochia in degrade. De unde ai luat-o?
Delia vad ca nu sunt singura care ieri "a dat apa la soricei". Astazi cum se simte Dodo?

Stiti de ce ii zic eu printesei mele "Pufoshenie"? Uitati aici: http://creativemonkeyz.com/?s=pufoshenia&x=0&y=0

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

da,e f misto, e a sora-mii, cumparata din Debenhans..cred ca in ea ma imbrac pt ca cealalra am purtat-o o data..pe asta nu. Acolo e sis in poza, eu sunt cu cea verde.

Ally, cred ca dupa 6 luni sa fie mai ok burtica..eu asa-mi amintesc de la ceilalti

Ailed, deci si voi ati avut reactie locala...ma invinovateam ca nu i le-am cumparat...dar daca si infanrixul face asa...la Matei i-am facut infanrix si n-a avut nici o reactie...Cu rochia eu zic ca-i ok..e totusi un eveniment, chiar dc e zi..iar turcoaz e super..ideal ar fi sa si gasesti.

Camivad ca ai deja un ritm cu fetele, va intelegeti fain...voi aveti ceva invitati, nu gluma...numai fini cati aveti

Simona, mami de baieti David, Matei si Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

pot sa o fac pe comanda, ma costa cu totul cam 150 euroi , e mult, nu?

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

viss, iubita,
deea, unde esti? ce ai facut ieri?
simo, ce face mami tau?
mada , sanatate multa!

mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

strumph, eu zic ca nu a luat asa putin, iar copii mai mari la nastere de obicei iau mai putin in greutate... a mea a luat 1610 g in doua luni si dr a zis ca super bine..., iar cu cm poti sa o masori si tu acasa
ii pui o carte tare la cap, cm sub si o pui pe ea peste cm si ii intinzi un piciorus

Mergi la inceput

apropo de vaccinuri , eu la maria am facut schema de stat, aici n-am avut incotro si decat sa stau pe la usile lor , cu asigurarile, cu explicatii etc... , am chemat dr acsa si l-am cumparat de la farmacie.. unde m-a costat in jur de 220 de ron ( facand echivalenta), bine ca ieri am citit niste chestii pe net de m-a apucat si isteria..., eu oricum nu ii fac chestii suplimentare gen rotarix, etc...pe maria am crescut-o haiduceste( adica nu cu super sterilizat), chiar ma gandesc la vacc anti HPV, voi ce parere aveti de el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

hello
am venit de la plimbarica chiar daca e ceva vand afara...a fost ok. bine ca avem parcul aproape

Fetele am mai intrebat si ieri..voi cum imbracati bebeii pe vremea asta? le mai puneti body pe dedesubt?
Asta mica a mea s-a constipat, e clar! vad ca nu suntem singurele...i-am dat azi ceai de musetel. O iesi afara pana diseara? Nu a facut nici ieri nici azi

strumph - a mea a luat intr-o luna 720 grame deci consider ca bebelina ta sta chiar bine! nu te ingrijora
yasmi- chiar nu cred ca tb sa-ti faci griji ca doarme bebe prea mult!! vai ce mi-as dori si eu atatea ore dormite noaptea
mada- sper ca v-ati distrat bine! sa va fie de bine!

tuturor

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Alexina, eu DA, ii dau body pe dedesupt si ceva foarte subtire peste ca la noi etse foaaaaaaarte cald! Legat de constipatie, nu esti singura.....este ceva normal, trebuie doar sa avem rabdare...

Ally , Mami fericita de bebe Eduard Andrei !!! (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alexina... sa va fie de bine plimbarica.... nu e vb doar de noapte!! hai sa iti spun ce program a avut de aseara de ex....culcat la 22 fara (atunci a avut ultima masa)...trezit la 6 si ceva (nu de buna voie )..papat si adormit inapoi imediat pana la 10. iarasi papat si stat treaza 1 ora! de la 11 a dormit iarasi pana la 14 cand a papat si a stat treaz 1 ora jumatate si iarasi somn... acum doarme...deci in total are 2 ora jumatate de stat treaza

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui ama22

buna dimineata si de la noi

sunt bucuroasa ca natalia nu a mai vomitat de ieri mi-a zis doctorita ca "sufera" de supra-alimentare si probabil iar a papat prea mult :)

fetelor cu bebei colicosi voi practicati masajul anti-colici?
eu o masez pe natalia si mai ales inainte de somn se partzaie de mama focului. si aseara cred ca am scos cel putin 20 de partzuri la masaj si noi nu avem crize de colici...mai e agitata, se mai screme, dar e o chestiune de minute.

madutza felicitari ptr crestinare, abia astept poze!

miki ma bucur ca te-ai odihnit. tot singurica esti cu ei?

somleac nu stiu daca ti-am mai spus dar te admir nespus ptr cei 5 puiuti si eu imi doresc familie mare, dar nu cred ca ma tine am vazut ca suntem cam din aceasi zona

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Vai, merci frumos pt link!

Cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput