Am inceput si noi cresa [:D]

Am inceput si noi cresa [:D] | Autor: MadyCM

Link direct la acest mesaj

Astazi a fost prima zi de cresa a lui Matei.... Pot spune ca totul e ok pana acum... Sper sa nu retractez mai tarziu...
Dimineata m-am certat cu el sa mai stea putin pana l-am schimbat ca el voia la jucarii, iar cand am plecat i-am spus pa si mi-a spus si el foarte rapid, doar-doar scapa de ine mai repede sa mearga sa se joace, apoi cat am mai stat eu pe acolo s-a jucat frumos... Am plecat si cand m-am intors dormea beton, asa ca am hotarat sa il las in continuare si merg diseara sa il iau. Mi s-a spus ca a mancat foarte bine, chiar asistenta s-a si mirat ca in general fac putin mofturi la inceput si tot personalul l-a laudat ca e vesel si sociabil...
Am avut o singura problemutza: ne-am batut deja . Mai exact el l-a imbrancit pe un alt baiat ca voia sa se joace doar el cu jucaria, iar celalalt, fiind mai mare, a tabarat pe el si l-a muscat de obraz Pe mine m-a amuzat teribil cand mi-a spus asistenta, mai ales ca din cate am inteles nu a curs sange, ci doar s-a inrosit putin (voi vedea diseara exact, ca acum nu am intrat ca sa nu deranjez, ca deja era un puiut taaaare suparat si plangacit acolo), insa asistenta era deja cu un extraveral la activ si disperata toata, nu stia cum sa imi spuna si cum sa isi mai ceara scuze...

E foarte frumos, curat, cald exact cat trebuie, hainute se dau de acolo (daca vrei musai poti sa le folosesti pe ale tale, dar nu merita pentru ca sunt foarte curate si chiar dragutele din cate am vazut), la fel si pampers... Ca meniu e ok, de gustat insa nu am gustat, dar Matei daca nu e buna mancarea, cam stramba din nas, asa ca... presupunem ca a fost buna

Fetelor.... pana in acest moment, cel putin, multumesc inca o data celor ce mi-au recomandat-o si in special Bobitei care m-a ajutat sa il inscriu acolo... Chiar daca lucrurile nu vor merge bine, ceea ce mi se pare imposibil insa (dar eu pun raul inainte in general... vorba romanului: spera la ce e mai bine dar asteapta-te la ce e mai rau), nu e vina lor! Cresa e intr-adevar de exceptie! (Cresa Ciobanasului, pe Intr. Frunzei)

Revin diseara cu amanunte si alte impresii... Pana una alta, profit ca sunt "singura acasa" si ma apuc sa fac ceva curatenie.

Sper ca data viitoare voi fi la fel de vesela...

Corina si bb Matei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadyCM spune:

Asa.... urmarea...

Sunt destul de urate vanataile (caci are si pe un obraz si pe celalalt, pe unul muscatura si pe celalalt de la cazatura pe ceva jucarii) dar nimic serios... Se pare ca a fost cumintel si chiar a fost laudat ca e un copil care nu a facut deloc probleme, a mancat, a dormit, s-a jucat, nu a plans... Cand am ajuns eu sa-l iau era in camera intr-un fel de premergator stabil (adica e pe niste arcuri, nu se misca din loc) si se juca cuminte... L-am strigat si cand m-a vazut a inceput sa planga putin si a intins manutele catre mine, insa dupa ce l-am luat, voia sa mearga iar la jucarii... Deci probabil doar a fost asa, de putin dor de mine, ca nu ma vazuse toata ziua si fusese numai cu straini...
De dormit stiu si eu ca a dormit, pentru ca asa cum am zis mai devreme dormea cand am trecut acolo pe la pranz, iar de mancat... sa vedem... cred ca a mancat... Laptele pe care il bea seara in pat inainte de culcare l-a baut decat pe jumatate, insa inainte a poftit la o rosie pe care voiam eu sa o mananc si a mancat-o pe toata aproape cu mare pofta... Insa, voi vedea la noapte ca daca a plans mult peste zi va avea cosmar iar daca nu s-a saturat, se va trezi sa ceara mancare... Pana acum insa doarme linistit...
Maine vom vedea cum va reactiona ca va stii unde si de ce merge acolo...

Care fete mai au copii pe acolo (in afara de bobitza, ca de ea stiu)?

Pupici si va voi spune si maine cum a reactionat, apoi... sper sa nu mai revin cu mesaje (adica sa nu am surprize neplacute de adaugat)!

Corina si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Corina, sa-ti traiasca puiutul. La faza cu intinsul manutelor, mi-au dat lacrimile, parca am si vazut gagalicea! Daca se mai repeta faza cu vanataile, roaga-le sa fie mai atente, eventual mituieste-le cu ceva. Bafta multa in continuare si pupici multi lui Matei.
Claudia si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

o prietena de-a mea vrea sa-si dea fetita acolo, a fost, a vazut, placut cat de cat iar acum trebuie sa se decida daca da ori ba. ea are o bona de care nu e deloc multumita, o plateste destul de bine in schimb ea citeste toatat ziua sau se uita la tv. asa ca se gnadea ca la cresa nu are cum sa fie mai rau decat cu madam. sa vedem ce va face. fetita ei are 1 an si 3 luni.

Mergi la inceput

Problema cu vanataile a fost si sper sa ramana un episod izolat... Matei insa a mai incerca sa faca prostii, chiar azi: cand mananca ii pun in niste leagane care au niste centuri de siguranta... Matei in sa a scos picioarele si s-a ridicat in picioare in leagan :D Ingrijitoarea era cu tava in mana, caci tocmai terminasera si voia sa o duca... imi zicea ca nu stia ce sa faca mai repede... sa lase tava, sa o cheme pe colega ei sa il ia, sa il strige sa fie cuminte :D dar nu s-a intamplat nimic, insa de acum inainte ii va da sa manance asezat in premergator :-D.

Pe de alta parte, inca nu avem probleme... Totul pare sa mearga bine. Singura schimbare este ca probabil ii e dor de mine acolo, pentru ca atunci cand il iau e taaaaaaareeee mamos toata seara: ma strange in brate (chiar azi cred ca m-a pupat... nu stia asta, el inainte cand voia sa faca asa ceva, punea gurita pe fata ta si misca capul intr-o parte si in alta, astfel incat te umplea de balute si chiar reusea sa te zgarie cu dintisorii - cei 2 pe care ii avem; insa acum a pus gurita pe obrajul meu si a tras putin, ca si cum ar suge, dar foarte, foarte usor), vrea sa stau cu el si sa ma joc si nu imi da voie sa plec deloc din camera, iar daca ma departez putin, foarte curand vine la mine si imi inconjoara picioarele cu manutele... e atat de duuuulceeee.... Dar dimineata nu plange inca (sper sa ramana asa!).

Pentru dddd: eu zic ca merita macar sa incerce... Mie mi se pare foarte buna cresa si in afara faptului ca sufera putin ca nu e cu tine (mama) - ceea ce insa nu e cazul ei, pentru ca oricum sta cu bona - si ca poate raci mai usor - de la ceilalti copii - parerea mea e ca e mai bine ca acasa: e un mediu proiectat sa fie cat mai sigur pentru copii, personalul totusi e calificat sa faca asta si eu zic ca isi dau chiar interesul (cel putin pe grupa mea si mai ales fetele care au fost saptamana asta dupamasa). Evident, accidente se pot intampla, dar si acasa... tot la fel se poate (numai daca legi copilul in pat probabil ca nu se mai poate intampla nimic :-D).

Va sarut si... mult succes!

Corina si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Imi pare bine Mady pentru Matei, s-a acomodat foarte bine.
Ne intilnim la serbarea de Craciun?
La ce grupa e Matei?

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Buna, Bobita!

Eu am pierdut numarul tau si pe mail... cred ca nu ai primit nimic din ce ti-am trimis... dar nu conteaza... Sper sa ne vedem intr-o dimineata/seara... Voi la ce grupa sunteti? Matei e la 7. Sigur la serbare macar ne vom intalni!

Astazi Matei a plans... Totul a fost ok, a vrut sa intre in clasa, toate bune si frumoase, dar cand i-am spus "pa" nu mi-a mai raspuns ca pana acum ci a inceput sa planga... I-am spus "pa inca o data si sa nu mai planga ca vine mama mai tarziu si acum sa mearga cuminte sa se joace si apoi am inchis usa si am plecat... Pe el l-a luat ingrijitoarea si a incercat sa il impace, dar timp de vre-o 3 min. cat am mai stat acolo, tot plangea... evident ca mi-au dat si mie lacrimile dar... asta este! Eram constienta ca se va intampla poate si asta, mai ales ca eram avertizata... Seara cand il iau e foaaarte mamos, ma strange in brate, ma pupa si nu ma lasa sa dispar din raza lui vizuala nici 2 min... si prefera sa stea la mine in brate, sau daca se duce pe jos sa se joace sa ma joc si eu cu el si face ce face si vine si se apuca cu manutele si isi lipeste fata de genunchii mei... Dar cred ca va fi ok... a inceput sa inteleaga se pare abia acum ca il las acolo, mirajul noului a disparut si... e normal... Va intelege in timp si ca asa trebuie sa fie si asta este... Sper numai ca acest "in timp" sa fie cat mai scurt ca altfel...

Va sarut si va multumesc inca o data!

Corina si bb Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Mady, la grupa 1, la parter, linga casierie.
Noi ajungem dim. pe la 7:30, iar la 16:30 o ia tati.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput