Lipsa de ambitie II

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

urmatorul e 281 - sper ca am adunat corect

si care e regula?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Scuze, am crezut ca sirul era sa gasesti logica nr, nu sa desciperi urmatorul numar.

Ma mai holbez la el in pauze, intre timp tot ce am descoperit e ca primele si ultimile doua nr sunt numere prime. Nu stiu daca e cumva edificator. O sa ma mai holbez sa vad daca mai imi vine ceva in minte.

Poate sa fie gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

aia cu copacelu' erau de la alta firma, ca acu' i-au gasit p-astia mai buni :) (nici mie nu mi se par relevante pentru scop, si nici n-am auzit pe nimeni sa pice testul). cu toate astea, nu e mai putin enervant

Mergi la inceput

asta am vazut si eu ca-s numere prime. 3 si 7 sunt niste numere prime frumoase
am extras radacini, am plusuit, am minusuit, am inmultit progresiv (va dati seama ca a fost un cosmar, ca la calcule sunt slaba raaaau -de-aia o inteleg f bine pe fetita lui mickyyy si sunt de partea ei, mereu ma oftica maica-mea cand avea dreptate si simteam nevoia sa merg pana in panzele albe cu greseala - doar sa nu ii dau dreptate - ca sa nu mai spun cat seamana mickyyy cu maica-mea )

Mergi la inceput

Pana ne spune Buli raspunsul corect eu nu vad totusi relevanta unui astfel de test pentru a conduce masina firmei.

Aici cand iti da masina firma dai examen cu un instructor (nu iti afecteaza permisul de conducere daca pici), adica vine nenea, se urca in masina cu tine, te urmareste cum conduci, sa o faci cu grija, sa nu fi vitezoman si atat.

Mergi la inceput

a, pe mine nu m-a verificat nimeni cum conduc (conduc binisor, dar parchez ca o cizma pentru ca nu am simtul distantelor prea dezvoltat. si nu stiu nici macar care-i stanga si care-i dreapta - decat dupa cel putin 3 secunde de gandire - , dar nici asta nu m-a intrebat nimieni)

Mergi la inceput

Buli ne-a lasat in ceata...

Nu reusesc sa inteleg de unde vine 281

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Buli ne-a lasat in ceata...

Nu reusesc sa inteleg de unde vine 281

vine din 139*2+3 , dar nu asta e rezolvarea.

buli, scoate-ne din ceata, ca nici eu nu pricep logica sirului nici sa ma pici cu ceara!!

Mergi la inceput

Nope nu e asta.

Am crezut si eu ca logica e 3*2+1=7; 7*2+2=16; 16*2+3=35 dar mai departe nu mai merge ca ar trebui sa aduni cu 4 apoi cu 5 si nu mai iese.

Eu zic ca e gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

e un sir de adumari, nu'l pot scrie acum, is pe telefon. Nu l'am putut face din minte, a tb sa pun mana pe creion. Nici n'am verificat, de acasa verific si apoi scriu aci

Mergi la inceput