Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (21)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

felicitari bella ptr

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

felicitari bella pentru bebelin
sa fie sanatos, sa creasca mare si sa doarma asa si dupa nastere..noaptea mai ales

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Felicitari bella.
Cu cine ai facut ecografia?

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

felicitari bella pentru vestile bune de la eco si pentru caruciorul deocamdata albastru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilimara spune:

Buna fetelor!Scuzati-ma ca dau buzna peste voi dar vroiam sa ii spun Corinei sa faca ceva analize sa vada cum sta cu glicemia poate asta sa fie cauza.

Lili de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)

Cu ajutorul lui DD in curand din nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

lilimara merci de grija
analizele le-am facut si sunt bune, am mai cautat si eu pe net si se pare ca au mai fost cazuri de la caldura, aglomeratie, scaderi de tensiune

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Hola!
Felicitari Bella pentru bebelin! Sa creasca mare, frumos si sanatos!
Corina nu stiu ce sa iti spun de starile de lesin, o fii cum spuneai de la caldura, aglomeratie... ne mai iau stari din astea cand nu suntem gravi, d'apai acum.

Mie mi'e fffff somn, am mancat ca o ".." si acum am greturi si mi'e somn...bleahhh

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

multumesc fetelor

mihaela eco am facut-o cu doamna dr cheles carmen. super profi

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +13

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Salutare, ce mai faceti fetele?Va ca bine(cale care ati intrat) si ma bucur enorm.

BELLA ce super, lasa ca asa mi-au zis si mie la eco, prima data ca e fata apoi ca e baiat si duminica trecuta ca e fata, dar bineinteles ca nimeni nu zice sigur, cica dupa 16 sapt(mai avem de asteptat doar nitel).Tu cand faci TT si cand mai mergi la eco data viit?Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos/a si mami sa aiba nastere usoara.
Dar la TT in afara de sange iti face si eco, ce se masoara sau ce se face acolo, stie cineva?Multam de raspuns.

Bine ai venit ANDREEA sa ai sarcina usoara fara grji.
Mersic Brambu de raspuns si restul fetelor care mi-au mai raspuns la intrebarea cu kg la nastere ale lui bebe.

Eu sunt ok doar ca am o durere in partea dreapta(in locul in care am facut operatia de apendicita si a ramas o cicatrice cam naspa) si ma gandeam ca poate se intinde pielea, ca stiu ca zicea si BABY ca pe ea o doare de la cezariana(stiu ca nu se compara cezariana cu apendicita, dar... poate).Voi ce ziceti, poate sa fie de la asta?
Va pup pe toate si muuuulta sanatate.

gravi 13 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Salutare, ce mai faceti fetele?Va ca bine(cale care ati intrat) si ma bucur enorm.

BELLA ce super, lasa ca asa mi-au zis si mie la eco, prima data ca e fata apoi ca e baiat si duminica trecuta ca e fata, dar bineinteles ca nimeni nu zice sigur, cica dupa 16 sapt(mai avem de asteptat doar nitel).Tu cand faci TT si cand mai mergi la eco data viit?Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos/a si mami sa aiba nastere usoara.
Dar la TT in afara de sange iti face si eco, ce se masoara sau ce se face acolo, stie cineva?Multam de raspuns.

Bine ai venit ANDREEA sa ai sarcina usoara fara grji.
Mersic Brambu de raspuns si restul fetelor care mi-au mai raspuns la intrebarea cu kg la nastere ale lui bebe.

Eu sunt ok doar ca am o durere in partea dreapta(in locul in care am facut operatia de apendicita si a ramas o cicatrice cam naspa) si ma gandeam ca poate se intinde pielea, ca stiu ca zicea si BABY ca pe ea o doare de la cezariana(stiu ca nu se compara cezariana cu apendicita, dar... poate).Voi ce ziceti, poate sa fie de la asta?
Va pup pe toate si muuuulta sanatate.

gravi 13 +

eco si sange la TT

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+14

Mergi la inceput